Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Atropagr → animestarling
[B]βασικα στο θεμα του γραψιματος αλλο με απασχολει....καλα τα hiragana και τα katakana...αλλα...τα kanji ομως????εδω σε θελω...οταν θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο, εχει να πεσει πολυ γελιο!!και λενε οτι πρεπει να μαθεις και περιπου 2.000 απο αυτα....epic fail! :P[/B]
Ιούλ 15 2011 00:03
animestarling → Atropagr
Ναι... ειδες..ειμαστε της τεχνολογιας.... Εγω εχω πει οτι αν δεν τα καταφερω δεν θα μαθω να γραφω και θα μαθω μονο να μιλαω... Ta anime πραγματικα ειναι μεγαλη βοηθεια.. αν δεν ειχαμε αυτα και τη j-rock τπτ δεν θα καναμε...:hihi2::joyful:
Ιούλ 14 2011 23:47
Atropagr → animestarling
[B]μεσω skype ε? καλη φαση!εγω εχω κατεβασει applications στο ipod απο το Thejapanesepage.com που ειναι ολα τα λεφτα!τα hiragana ακομα τα παλευω αλλα σε γενικες γραμμες ψιλοκαταλαβαινω τι γινεται.απο λεξουλες καλα παμε(εμ...στραφη θα πηγαινανε τοσες ωρες καψιματος στα ανιμε??),αλλα εκει που ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,για μενα τουλαχιστον,ειναι η αναποδη συνταξη που εχουν!αλλα δεν πτοουμαστε!ο επιμενων νικα![/B]
Ιούλ 14 2011 23:32
animestarling → Atropagr
Ναι... Εκανα το πρωτο μου μαθημα.. Λοιπον ηταν πολυ ωραιο.. Αλλα πρεπει να μαθω 45 συμβολα hiragana και κατακανα... Ειχε φαση.. Εμαθα και λεξουλες(romaji-μην φανταστεις- για να μαθω να γραφω Ιαπωνικα πρεπει να περασουν 50 χρονι... Βασικα δεν παω σε φροντιστηριο αλλα κανω μεσω skype..
Ιούλ 14 2011 23:20
Atropagr → animestarling
[B]!!!αρχισες ιαπωνικα???ζηλευω!!εγω σημερα πηρα τηλεφωνο στο φροντηστηριο που θελω να παω για να μου δωσουν πληροφοριες,και μαλλον εκλεισε το θεμα και αν ειμαστε καλα,τον οκτωβρη θα αρχισω και εγω :D
το DeathNote σου προτεινω να το δεις,δεν ειναι πολλα επεισοδια και ειναι ανατρεπτικο μεχρι τελους!οσο για το Vampire Knight,πρωτα ειδα το ανιμε(και επειδη ειμαι και λιγο ανωμαλη,μου αρεσε)αλλα γενικα εχω ενα προβλημα...δεν μπορω τα ανιμε που τελειωνουν με ερωτηματικα....και παντα αρχιζω μετα τα μανγκα για να δω τι θα γινει στη συνεχεια.Ετσι εγινε και με το VK.αλλα η αληθεια ειναι πως αρχιζει να μας τα κανει λιγο τσουρεκια :D Ειδωμεν!αα! και να μου πεις πως ηταν το πρωτο μαθημα!![/B]
Ιούλ 14 2011 23:17
animestarling → Atropagr
Εγω το Death Note δεν το εχω αρχισει ακομα.. Δεν ξερω ισως αργοτερα.... Το Vampire Knight το διαβαζω ακομα(αφου ειναι ongoing) αλλα τελευταια εχει αρχισει να με χαλαει... Ασε.. Εντομεταξυ το ανιμε ηταν απογοητευση, εγω δεν το εχω δει αλλα απο animation... πατος..
Εμενα τα ακουσματα μου ειναι απο jazz μεχρι k-pop... Ακουω οτι με ευχαριστει.. Κλασικη μουσικη αναμφισβητητα- εκανα και 5 χρονια πιανο-...
Πραγματικα το VK δεν εχει αρχισει να χαλαει απιστευτα(manga)...;;!!!!
Αυριο αρχιζω Ιαπωνικα... Ζηλεψε....:try::hihi2:
Ιούλ 13 2011 23:51
Atropagr → animestarling
[B]χχμμμμ....απο ποτε ασχολουμαι ε?Πρεπει να ειναι καμια 3αρια χρονια χοντρικα αλλα ασχολιομουν κυριως με τα μανγκα διοτι στην προηγουμενη δουλεια δεν ειχα χρονο για πολλα....οταν αλλαξα δουλεια και βρηκα το χρονο,αρχισα να ασχολουμαι και με τα ανιμε.κοινως τον τελευταιο εναμιση χρονο.Το πρωτο ανιμε που ειδα(εκτος απο candy candy,kabamaru kai Jumaru τα οποια λογικα δεν πιανονται γιατι τα εχουν δει ολοι τουλαχιστον που ειναι κοντα στην ηλικια μου),ηταν το DeathNote το οποιο μπορω να πω πως θα μεινει για παντα χαραγμενο στο μυαλο μου.τωρα το δευτερο ηταν το Vampire Knight...μετα αρχισε το καψιμο :D.και δε λες παλι καλα που βρηκα και site που ειχε τα παντα και αρχισα να κατεβαζω αβερτα!Οσο για τη J-Rock ,γενικα παντα ημουν ατομο που ακουγε τα παντα εκτος απο ελληνικα.αν και κυρια ακουσματα μου ειναι η ροκ και η μεταλ,γενικα ακουγα παντα οτι μου καθοταν καλα στο αυτι...δλδ....τουρκικα,αραβικα,ισπανικα(τανγκο,μπολερο,παραδοσιακα),πορτογαλικα,γαλλικα,ιταλικα,κορεατικα,γιαπωνεζικα,ακομα και κλασσικη μουσικη ακουω.απλα δεν ειχα επαφη με τη Visual Kei ,και με τους Buck-Tick ανακαλυψα τον κοσμο :)[/B]
Ιούλ 13 2011 22:10
animestarling → Atropagr
Εμενα μου λες... Οι πορτες της J-Rock για μενα ανοιξαν με το Dress των Buck-Tick... :blush2:
To Trinity Blood ειναι και το δευτερο anime που ειδα μετα το Hellsing Ultimate- Hellsing οποτε ειναι απο τα anime μυησης μου στον otaku world..:8):
Και ολα αυτα μολις πριν απο ενα χρονο...
Εσυ απο ποτε ασχολεισαι με τα anime & τα manga...;;;
Ιούλ 13 2011 18:32
Atropagr → animestarling
[B]Χαχαχα!Καλα εκανες!Ηα αληθεια ειναι πως οταν ακουσα το opening theme του Trinity Blood,επαθα απανωτα εγκεφαλικα! και οταν ειδα το βιντεο στο youtube,ηρθε και εδεσε!και ναι,μπορω να πω πως αυτος ο ανθρωπος απλα δεν υπαρχει!(για τον Sakurai μιλαω εννοειται!)και οταν εβαλα στη δυσπιστη κολλητη μου το βιντεο που σκαει μυτη στο live των Abingdon Boys School τραγουδωντας το cover του Dress και παταει τον τραγουδιστη κατω,τοτε η κολλητη τον ειδε και ερωτευτηκε σφοδρα!και γενικα το Trinity Blood εχει μια ιδιετερη θεση στην καρδια μου γιατι τοτε που το ειχα δει ,μου ανοιξε τις πορτες σε ενα νεο ειδος μουσικης το οποιο μου αρεσει παρα πολυ!και μετα αρχισε το καψιμο! [/B]:hehe::music:
Ιούλ 12 2011 21:24
animestarling → Atropagr
Ευχαριστω που δεχτηκες το friend request..
Ειδα οτι σ'αρεσουν οι Buck Tick και το Trinity blood( ελαφρως σπανιζει σε αυτο το forum ο αυνδυασμος αυτος) και ειπα να σου κανω το request...
Yoroshiku..:gotit:
Ιούλ 12 2011 13:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται