Jump to content

Community Status Updates

Photo

God Clande → ryu

χαχα, αμοιβαία τα αισθήματα, φίλτατε.
Aug 18 2011 09:13
Photo

ryu → God Clande

Θα ακολουθησω το recommendeσιο σου και θα τους δωσω καλη σημασια φαινεσαι εμπιστος καλος. Σε συμπαθησα.
Aug 18 2011 02:37
Photo

God Clande → ryu

Εντάξει, είστε κρυμμένοι όλοι οι σικοί μου στις σκιές εδώ μέσα και σιγά-σιγά σας ξεσκεπάζω. Αλλά γιά μένα πέλικαν το australasia είναι το ουάω.
Aug 17 2011 23:29
Photo

ryu → God Clande

Οταν ακουω Red Sparowes καυλωνω μετα συγχωρισεως Pelican μονο το City of Echoes ακουσα που πρεπει να το ξαναβαλω γιατι δεν το θυμαμαι καθολου μαλλον εκανα αλλα καλα πραματακια παραλληλα ξερεις πως ειναι αυτα, χρονος δε μενει /κλαψα
Aug 16 2011 14:02
Photo

God Clande → Kenny

Όταν φτάσεις στην υλικία του, βλέπουμε.
Aug 15 2011 20:32
Photo

Kenny → God Clande

Mακάρι να είχα και τα skills του Steve Vai στην κιθάρα. :if: Ευχαριστώ πάντως. :P Edit: Πάρε και video, γιατί είσαι ωραίος. [youtube=eg6x7bEQrn4]Steve Vai - Rescue Me Or Bury Me[/youtube]
Aug 15 2011 20:25
Photo

God Clande → Kenny

Είσαι θεός. Ο Στήβ Βάη του φόρουμ!!!
Aug 15 2011 20:20
Photo

Kenny → God Clande

[url]http://www.bakabt.com/145344-Tsutomu_Niheis_short_manga_pack.html[/url]
Aug 15 2011 20:13
Photo

God Clande → Kenny

ένα τορεντ γιά κάτι πόστ-αποκαλύπτικ σάημπερπανκ μάνγκα που μου είχες στείλει, σου είναι εύκαιρο?
Aug 15 2011 20:09
Photo

God Clande → ryu

pelican. εχεις ακούσει λογικά. full instrumental. isis φαση. περίπου... red sparrowes σιγουρα έχεις ακούσει.
Aug 15 2011 19:54
Photo

ryu → God Clande

Εχω ακουσει και τις δυο μπαντες απλα ειμαι πιο πολυ του instrumental και συνηθως οταν εχει vocals δεν συμπαθω ιδιεταιρα βαρια φωνιτικα μονο αν ειναι πολυ πετυχημενα και παθιαρικα. Γενικα πιοτερο progressive και instumental experimentalιες παρα doomοblack φαση (καλα τα 'πα; )
Aug 14 2011 01:36
Photo

God Clande → ryu

Και lotus eaters ακου. Neurosis ελπίζω να έχεις ακούσεο ήδη.
Aug 13 2011 20:30
Photo

ryu → God Clande

Σαρεσει ο πουτιν ε τον αγαπας μη τον εμπιστευεσε του λες να βγειτε 9 η ωρα και ερχετε 11 αλλα ειναι καλος τι να κανεις. Ισιδες ναι μοιραζομαι αγαπη αν και κρινοντας απο τα 2 αλμπουμς που εχω ακουσει (εχω το ενα να καθετε πρεπει να το ακουσω και αυτο καποια στιγμη αλλα πολλα στα χερια μου αυτη τη στιγμη) ειδα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο το side project του αγαπουλη των Ισιδων με House Of Low Culture (ρικομεντεσιον πουτιν και ευγνωμονω ακομα)
Aug 13 2011 01:53
Photo

God Clande → ryu

Άτομο που ακούει Ίσις, είναι φίλος με τον πούτιν, ο οποίος του κάνει και βίζιτορ μέσετζηζ, καθώς και ένας συνάδελφος φετιχιστής με 'αρτγουωρκ (βάζω μέσα και τον πάκατζινγκ - τρέλα στο σελέστιαλ. δεν μπορεί παρά να με κάνει να νιώσω περήφανος που είναι φίλος μου. Και να με κάνει να νιώσω καλύτερα που έχουμε μαζευτεί πολλοί κατεστρκαμμένοι εδώ μέσα και δεν θα νιώθω μόνος.
Aug 12 2011 17:20
Photo

ryu → God Clande

Αχ ανεφερες και για artwork και γενικα ειμαι καμμενος με artworks και εκτιμω cover arts δεοντως για να μη πω οτι ειναι critical factor για τους δισκους που ακουω κιολα (ειμαι τζανκις δε μπορει να βοηθηθει). Επισης: Εισαι φιλος μου τωρα πως νιωθεις.
Aug 12 2011 00:38