Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
konata.otaku → Kunoichi.meriinawa
[COLOR="Pink"]Νταρλινγκ,η υπογραφη σου ξεπερναει τα 250 πιξελ...Τράι ουάνς μορ ;)[/COLOR]
Φεβ 05 2012 13:45
Kunoichi.meriinawa → konata.otaku
[B][FONT="Comic Sans MS"]Πφφφφ... Airisu-chan tasukete!! Δεν τα καταφέρνω μόνη μου άσε που βαριέμαι κιόλας να φτιάξω χρώματα και τέτοια δεν ξέρω πως να βάλω background pic και τσαντίζομαι μάλλον θα πάω να δω cowboy bebop... Καλά όμως βρήκα μια ΓΑΜΑΤΗ profile pic για τσέκαρε θα σ'αρέσει πάρα πολύ!! :D
Α! σου πήρα και εκείνη την τέλεια pic απο το pc σου για signature δεν σε πειράζει έτσι?? θέλω να φτιάξουμε τα χρώματα παρέα γιατί θα τα κάνω χάλια!!
Dewa <3
P.S.Ακόμα σου κρατάω μούτρα που δεν με άφησες να διαβάσω το τελευταίο volume του fruits basket :nanteee:[/FONT][/B]
Φεβ 05 2012 01:25
metalmusicmaniac → konata.otaku
Why so scared about Rena? Εννοώ, είναι horror-thriller anime, σε αυτά ακόμα και οι πιο kawaii χαρακτήρες όπως η Rena γίνονται evil :P
Πάντως, I totaly like this one :)
Δεκ 30 2011 12:55
konata.otaku → metalmusicmaniac
Arigato ne για τα καλα σου λογια metalmusicmaniac!Eιμουν σιγουρη πως θα υπηρχαν κι'αλλοι συμπασχοντες εντος Ελλαδας.Σου ευχομαι απειρη υπομονη και κατανοηση!
Δεκ 04 2011 21:05
metalmusicmaniac → konata.otaku
Σε όλο το thread για την κατάντια της μουσικής είσαι από τους ελάχιστους που τα είπαν έξω απ'τα δόντια. Τυχαίνει να έχουμε παρόμοιο πρόβλημα με τις παρέες μας για τα θέματα της μουσικής. Εγώ τόσα χρόνια είχα φτιάξει 'και καλά' το image του μεταλλά, φαντάσου λοιπόν τι έγινε όταν άρχισα να ακούω j-pop και j-rock όταν έβγαινα με την παρέα μου :P. Όλοι με κοιτούσαν μετά σαν φρικιό και γινόμουν συνέχεια αντικείμενο συζήτησης. Μερικοί μάλιστα έλεγαν πράγματα όπως 'Πως γίνεται να είναι μέλος σε Metal μπάντα και να ακούει ιαπωνική μουσική' ή και χειρότερα που άκουσα από κολλητούς μέχρι τότε φίλους μεταλλάδες 'Εσύ δεν ανήκεις πλέον στους μεταλλάδες, ακούς άλλη μουσική', εντάξει τους έδωσα μια μονολεκτική απάντηση που δεν χρειάστηκε να πω τίποτα άλλο 'Χ*στηκα'.
Τέλος πάντων, συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει κάπου να πεις τον πόνο σου. Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερή ή πολύ άτυχη :P Πάντως να ξέρεις καλό είναι να μην ασχολούμαστε με το τι λένε οι γύρω μας. Αυτοί που θα σε δεχτούν έτσι όπως είσαι είναι οι πραγματικοί φίλοι.
Btw, Kona-chan in Christmas. Kawaii ava :awww:
Δεκ 04 2011 20:28
metalmusicmaniac → konata.otaku
Konata Izumi Fan Club. You don't need to feel nube και εγώ άσχετος είμαι ;)
Αύγ 21 2011 13:11
metalmusicmaniac → konata.otaku
Kona-chan πως και δεν έχεις δημοσιεύσει ακόμα καμιά kawaii εικόνα στο K.I.F.C.
Αύγ 19 2011 15:16
konata.otaku → Nicktheartist
αχχχ ,το antivirus μου βρισκει trojan στο VCL.Κανενα αλλο?
Ιούλ 14 2011 19:22
Nicktheartist → konata.otaku
Μπορεις να τα κατεβασεις απο [URL="http://www.nyaa.eu/?page=search&term=ao+no+exorcist&sort=2"]εδω[/URL](απο το group gg κατεβασετο).Οσο για player κατεβασε asap το vlc,ειναι απο τα καλυτερα.
Ιούλ 14 2011 17:37
konata.otaku
お 帰りなさい ご主人様 ^_^
Konata ,I admire you.
You are the only person that can make Kagami(oh that tsundere, brings back memories<3)to gasp without even trying...
Ιούν 06 2011 21:43


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
