Community Status Updates
ryu → God Clande
Εχω ακουσει και τις δυο μπαντες απλα ειμαι πιο πολυ του instrumental και συνηθως οταν εχει vocals δεν συμπαθω ιδιεταιρα βαρια φωνιτικα μονο αν ειναι πολυ πετυχημενα και παθιαρικα. Γενικα πιοτερο progressive και instumental experimentalιες παρα doomοblack φαση (καλα τα 'πα; )
Aug 14 2011 01:36
ryu → Putin
τι μου ποσταρεις ρε στα desktop με το FF7 icon εκει να περιμενει μου τοχεις εκει αχ θα σε σκοτωσω ρε
Aug 13 2011 07:58
ryu → God Clande
Σαρεσει ο πουτιν ε τον αγαπας μη τον εμπιστευεσε του λες να βγειτε 9 η ωρα και ερχετε 11 αλλα ειναι καλος τι να κανεις. Ισιδες ναι μοιραζομαι αγαπη αν και κρινοντας απο τα 2 αλμπουμς που εχω ακουσει (εχω το ενα να καθετε πρεπει να το ακουσω και αυτο καποια στιγμη αλλα πολλα στα χερια μου αυτη τη στιγμη) ειδα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο το side project του αγαπουλη των Ισιδων με House Of Low Culture (ρικομεντεσιον πουτιν και ευγνωμονω ακομα)
Aug 13 2011 01:53
God Clande → ryu
Άτομο που ακούει Ίσις, είναι φίλος με τον πούτιν, ο οποίος του κάνει και βίζιτορ μέσετζηζ, καθώς και ένας συνάδελφος φετιχιστής με 'αρτγουωρκ (βάζω μέσα και τον πάκατζινγκ - τρέλα στο σελέστιαλ. δεν μπορεί παρά να με κάνει να νιώσω περήφανος που είναι φίλος μου. Και να με κάνει να νιώσω καλύτερα που έχουμε μαζευτεί πολλοί κατεστρκαμμένοι εδώ μέσα και δεν θα νιώθω μόνος.
Aug 12 2011 17:20
ryu → God Clande
Αχ ανεφερες και για artwork και γενικα ειμαι καμμενος με artworks και εκτιμω cover arts δεοντως για να μη πω οτι ειναι critical factor για τους δισκους που ακουω κιολα (ειμαι τζανκις δε μπορει να βοηθηθει).
Επισης:
Εισαι φιλος μου τωρα πως νιωθεις.
Aug 12 2011 00:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed