Community Status Updates
jimop24 → metalmusicmaniac
Δε παραξενέυομαι που το έβαλες στην 10άδα σου, απλώς δεν είχα ξαναδεί κάποιον που να είχε τόση αγάπη γι'αυτό ώστε να το βάλει πρώτο, οπότε το θεώρησα λίγο περίεργο. Anyway πάντως, αν σου άρεσουν οι σειρές που έχουν κύριο θέμα τη μουσική τότε όντως δεν φαίνεται περίεργο, ίσα ίσα το αντίθετο
Oct 26 2011 15:32
metalmusicmaniac → jimop24
Μιας που τα post μας έγιναν deleted ως spam σου απαντάω εδώ.
Γιατί παραξενεύεσαι που βάζω το K-ON στα πρώτα αγαπημένα μου? Βασικά, έχω ένα ιδιαίτερο κόλλημα με τις σειρές που έχουν ως κύριο θέμα τη μουσική και αυτός είναι ο κύριος λόγος που με άρεσε η συγκεκριμένη σειρά.
Oct 25 2011 14:21
Nighteyes → jimop24
lol
Αντε προσεξε τωρα μην κανεις κανα λαθος με το ανεβασμα της εικονας και το ονομα της. Μη βιαζεσαι πανω απ' όλα.;)
Edit
Αντε ενταξει τελικα.:P
Sep 27 2011 20:32
Nighteyes → jimop24
OK ετοιμος.
btw απαντησες στο προφιλ σου, κι εγω περιμενω να το δω.:P
(Το χω κανει κι εγω πολλες φορες απο βιασυνη στο παρελθον)
Sep 27 2011 20:26
Nighteyes → jimop24
Δεν υπαρχει προβλημα ρε συ, ενταξει δεν σκοτωσες κανεναν. Θα ξερεις απο δω και περα.
Λοιπον ή θα τα σβησω και θα βαλεις εσυ σαν να μην εγινε τιποτα ή θα τα σβησω και θα δωσω free round απο σενα ή τα αφηνω ετσι οπως ειναι και δινω εγω free round. Διαλεγεις και παιρνεις.:P
Sep 27 2011 20:08
jimop24 → Nighteyes
OK αλλα καλύτερα να βάλεις εσύ μιας και όπως και να χει το βρηκες. Άλλωστε δικό μου το λάθος, πόσες φορες θα βάλω? Βάλε εσύ καλύτερα
Sep 27 2011 20:04
Nighteyes → jimop24
Μα αφου την βρηκα απο το link δεν πιανεται.:P
Θες να βαλεις μετα με την ησυχια σου; Θα σβησω τα ποστ με τις λαθος εικονες και βαζεις μετα σαν να ειναι η πρωτη, ΟΚ;
Sep 27 2011 19:59
jimop24 → Nighteyes
Όχι εντάξυ δεν έχω πρόβλημα :)
Έβαλα έτοιμες εικόνες γιατί βιαζόμουνα. Την επόμενη φορά θα το προσέξω ;)
Sep 27 2011 19:56
zennith666 → jimop24
[QUOTE=jimop24;532376]Πωωω Kiss x Sis ακόμα θυμάμαι την Riko:nbleed:[/QUOTE]
Τώρα φταίω εγώ να σε πω pervert ??? ΕΕΕΕ (όχι ότι εγώ δεν είμαι βέβαια ...)
Sep 27 2011 18:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed