Community Status Updates
Tea-chan → LucyBR
Ohhhh, Perfect Girl Evolution! Γι'αυτό το έψαχνα στο onemanga και δε τό'βρισκα!
Arigatou once again! ^^:nod2:
Oct 14 2008 13:40
LucyBR → Tea-chan
ohayo! ^^
sure it does! :3 εκτος απο τα γνωστα και μη εξαιρετεα onemanga και mangafox οπου μπορεις να το βρεις, try [URL="http://chunilla.livejournal.com/2294.html"]here[/URL] as well, αν προτιμας να το κατεβασεις..
υπαρχει και στην θαυματουργη community του λατρεμενου ivejournal
[url=http://community.livejournal.com/free_manga]Free Manga @ livejournal.com[/url]
(join required and all that jazz..)
for the record, αν δεν το βρεις ως yamato nadeshiko, ψαξτο και ως perfect girl evolution, it's the exact same thing with an english title..
hope i helped a bit και καλη αναγνωση ο,τι κι αν διαβασεις τελικα! =w=
Oct 14 2008 13:16
Tea-chan → LucyBR
Καλημέρα Lucy, Mina here!
*fails at humor*:frozen:
Ας πω το λόγο που σου στέλνω μηνυμα... μήπως υπάρχει το manga Yamato Nadeshiko Shichi Henge σε scanlations;
Arigatou!
Oct 14 2008 13:01
Kon_Okami → LucyBR
Που σαι μαρή και σε ψάχνω ολημερίς????
Λεπόν. Last minute notice:
Underworld is waiting for y(όπως σου είπα και τις προάλλες αλλά πουυυυυ μνμ???)
Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 9 και κάτι ψιλά. Οπότε put on your fav T-shirt πάρε λίγη τρέλα από το συρτάρι, πρόλαβε το τρένο και έλα to have fun with everyone under the OdC j-tunes!!!!
In case you don't know where to come:
Πάρε μετρό και κατέβα Πανεπιστήμιο στην έξοδο προς Εθνική Βιβλιοθήκη. θα δεις όπως βγαίνεις την Ιπποκράτους μπροστά σου. Αρχίζεις να την ανεβαίνεις από την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή θα δεις ένα μαύρο μαγαζί με τζαμαρία και κάτι βλαμμένα μέσα να χτυπιούνται. Oh, you've found us!!!! That's us in there......
Βέβαια πάντα υπάρχει και η alternative του τηλεφώνου(ναι ναι εκτελώ ΚΑΙ καθήκοντα GPS)
Μη τολμήσεις και λείψεις. Mata nee^^
Oct 10 2008 18:22
a2a → LucyBR
Για προσωπική χρήση. Και για μελλοντικό blackmailing... Χεχε πρέπει να δεις τι βλακείες έχω γυρίσει κατά καιρούς με αυτή την κάμερα! Να φέρω και τα DVD που είχα τραβήξει Ιαπωνία να ζαλιστείτε λιγάκι (σα μεθυσμένη τράβαγα!)
Sep 29 2008 15:27
LucyBR → a2a
no prob! ^^
θα μαζεψω και το βασανισμενο θυμα του σαδισμου μου (ναι την Αννα XDD) και θα μαζευτουμε παλι για fangirlism marathon: the revenge!:hahaha::hahaha:
LOL! should that be recorded??? θα τρομαξει ο κοσμος που θα το δει!! ΧDDDDDD
Sep 29 2008 14:24
a2a → LucyBR
Καλύτερα το επόμενο ΣΚ γιατί αυτή τη Δευτέρα δίνω κάτι εργασίες! Στο σπίτι της Μαριλένας θα γίνει η φάση (γιατί φτιάχνουμε την κουζίνα στο σπίτι μου και θα γίνεται της τρελής) αλλά εγώ θα κουβαλήσω το μαγικό μηχανισμό που μετατρέπει το DVD σε καραόκε μαζί με μικρόφωνα και CD! Should I bring my camera to record the madness??
Sep 29 2008 14:13
LucyBR → a2a
^W^ whenever u want is fine by me!~ :3
ας πουμε το ΣΚ που μας ερχεται ειναι καλα??
απλως ξαναπροειδοποιω, εχε ανταλλακτικα τζαμια προχειρα γιατι θα χρειαστουν 100% ΧDDD
Sep 29 2008 14:02
a2a → LucyBR
Lol κοπελιά πότε θα τα ξαναπούμε για κανά καραόκε; (Θα πέσει πολύ γέλιο βέβαια!)
Sep 29 2008 13:38
amaya3 → LucyBR
hai hai,i know~~but i wanted to emphasize what a beauty she is,if u get my point ;)
Takahashi-sensei was soo right(and so are u XD);the recipe nun x boxer worked like a charm~~και ξαφνικά άρχισα να νιώθα μια ακατανίκητη επιθυμία να ξαναδώ αυτό το lovely dorama<3(it will be the 3rd time if i do so..)
Sep 29 2008 07:19
LucyBR → amaya3
u bet we could! :pp
yeah, i know X333
(*coughcough* και μεταξυ μας πολυ αργησε να το παρατησει κιολας αλλα anywayz :hahaha:)
well, she was an orphan remember? for her it was a natural development to be a nun (ασε που και η Rumiko Takahashi πρεπει να θεωρησε πιο εφετζιδικο και inspiring το pairing καλογρια-boxer -και με τα δικια της, says i XDD-)
Sep 28 2008 21:29
amaya3 → LucyBR
nothing at all!and i think we could keep blabbering about its greatness forever!^^
[I]"ναι κι εγω αν ημουν η Sister Angela θα το παρατουσα το μοναστηρι"
[/I]χωρίς δεύτερη σκέψη!("i wanna see my faith through and blah,blah"<--these thoughts magically disappear when Kousaku appears!XDD)
Eγώ πάλι αν ήμουν η Sister(in Meisa's body of course) μάλλον δε θα ήμουν σε μοναστήρι in the first place![I]:hahaha:[/I](contradiction?)
dou itashimashite;it's the fangirl way to say thank u for the first picspam:wooi2:
Sep 27 2008 23:51
Cassiel → LucyBR
Άλλο ένα παράδειγμα δηλαδή από τις πλήρως λογικές down to earth εκπομπές της ιαπωνικής τηλεόρασης:hahaha:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]
Sep 27 2008 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed