Community Status Updates
LucyBR → Glastenen
το υπερθεϊκο arashi calendar που εσκασε μυτη χτες! ♥♥♥
η θεα Ninagawa ηταν πισω απ τη φωτογραφηση m(_ _)m
truth is απ οταν ειχα δει το Sakuran την ειχα εκτιμησει, αλλα το crossfandom awesomeness με πορωσε ακομα περισσοτερο! XDD
OFC i will!! ^w^ and we'll probably flail over Utena too εκτος των αλλων! +__+
Mar 13 2009 12:51
Glastenen → LucyBR
anooo τι Ninagawa ένιωσες και πόρωσες? ^^
/me loves de photos T__T
btw υποθέτω θα παρευρεθείς αύριο στο worship της αιρεσής μας????
Mar 13 2009 11:31
Erisadesu → LucyBR
ok απλά ρώτησα γιατί το σαιτ τους φαίνετε πεσμένο...
πρέπει να κάνουν αλλαγές μάλον
ευχαριστώ πάντως
Mar 12 2009 03:37
LucyBR → Erisadesu
hello! ^^ ειχα κανει παλια account στο avistaz (πριν κανω lj :p) για να κατεβασω ενα kdrama που εψαχνα... επειδη ομως με τα torrents δεν τα παω καλα και το ratio μου ηταν υπο του μηδενος, εχω φαει ban απο κει long time ago υποθετω... οΟ;;;
to make a long story short, μια φορα στη ζωη μου εχω κατεβασει απ το avistaz.. :p
Mar 12 2009 03:30
LucyBR → himawarinosekai
πως θα μπορουσες να πεσεις εξω?? of course it's Kame! :wooi2:
O______O eeeeeh?? doushite??? :nanana::nanana:
μα γιατι να φυγει???? T^T T^T *depressed*
*sigh* ας ελπισουμε τουλαχιστον να μη χαθει... να κανει κανα αλλο project at least! :deadga6:
Mar 10 2009 00:29
himawarinosekai → LucyBR
konbanwa!
να υποθέσω ότι είναι ο Kamenashi αυτός με το senkouhanabi στο χέρι ή έπεσα έξω?
τα έμαθες για τον Bucchi? Ανακοίνωσε ότι φεύγει απ τους Pura...ωιμέ...:nanana:
ιδού και το λίνκ.. sniff...
[URL="http://sasabuchi-hiroshi.info/"]Sasabuchi Hiroshi - official Fansite[/URL]
:run:
Mar 09 2009 22:48
LucyBR → EarlCainHargreaves
πες το ψεμματα! η συγκεκριμενη τυπισσα που λεγανε ηταν old enough για να ναι μανα του.. >_> i mean wtf ppl?
αλλα srsly με τις epic fail βλακειες που γραφονται μονο να γελασει μπορει κανεις με ολα αυτα! XDD
Mar 06 2009 23:45
EarlCainHargreaves → LucyBR
Lol αυτό δεν θα το πίστευα με τίποτα..ο Ryo φαίνεται πολύ γλυκούλης και καλούλης για να δαγκώνει τη κάθε μια άκυρη στα παρακμιακά clubάκια αλλά είναι να μην παθαίνεις akira shock όταν σου λένε πως ο Kame-sama έχει ένα κάτι με τις μεγαλύτερες???!!!
Mar 06 2009 22:23
yeah, i know... *pats*
κοιτα ολα αυτα βγαινουν σε κατι φυλλαδες χειροτερες κι απ την espresso... αν ειναι να πιστεψουμε αυτο, τοτε θα πρεπει να πιστεψουμε και εκεινο το αλλο γελοιο που ειχε βγει με το Ryo Nishikido να δαγκωνει office ladies σε παρακμιακα clubs.. :hahaha::hahaha:
Mar 06 2009 20:10
EarlCainHargreaves → LucyBR
Ουφφ έφυγε ένα βάρος...Είχα σοκαριστεί με το θέμα που είχε επικρατήσει με τη 40χρονη..Με είχε πιάσει κατάθλιψη!!!!
Mar 06 2009 18:28
*Χριστινα Λαμπιρη mode on* XD
επισημως at least, να εχει βγει στη φορα δλδ, οχι ο Kame δεν εχει girlfriend... μην κοιτας τι ακουγεται απο δω κι απο κει στο ασχετο απο fangirls και φυλλαδες... :pp
Mar 06 2009 14:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed