Community Status Updates
mono → John Crabs
Στο τελευταίο σου post στο "η νύχτα πέφτει" δεν έχεις βάλει με κόκκινο την ψήφο σου. Μιας και το edit δεν επιτρέπεται, αν μπορείς κάνε ένα νέο ποστ.
Jun 12 2012 10:58
-
John Crabs
Α σορρυ, εβαλα ονοματα και ξεχασα να βαλω χρωμα.
Jun 12 2012 11:10
Kamui → John Crabs
πρέπει κάθε ποστ σου να περιέχει ψήφο.Ακόμα κι αν επαναλαμβάνεις την προηγούμενη ψήφο σου, οφείλεις να την ξαναγράψεις.
Jun 04 2012 15:53
-
Kamui
Πιθανό να υπάρχουν κι άλλα που δεν έχεις προσέξει, θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες στο πρώτο ποστ.
Προς το παρόν νομίζω μπορείς να κάνεις edit για να προσθέσεις την ψήφο σου, αλλιώς το post έτσι κι αλλιώς θωρείται άκυρο.
Jun 04 2012 15:59 -
Kamui
Απάντησες ενώ έγραφα.
Όπως γράφουν οι κανόνες κάθε ποστ πρέπει να περιέχει ξεκάθαρη ψήφο με κόκκινο χρώμα.
Jun 04 2012 16:01 -
mono
Μία ψήφος ανα ποστ, όχι παραπάνω
Jun 04 2012 17:50
John Crabs
Ουτε γω ξερω πως μπορω να το δω. Θα ρωτησω στο back for more science καποια στιγμη αλλα επειδη δεν εχω καλη συνδεση λογο του οτι ειμαι στο χωριο μου αυτη τη στιγμη και αν το ρωτησω, θα χρειαζεται να το ψαχνω σε ατελειωτες απαντησεις, θα το κανω την αλλη εβδομαδα. Οποτε μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη που εχεις αυτο το προβλημα :P
Apr 10 2012 12:23
John Crabs → redqueen
Τα πιο βασικα προβληματα που εχει ομως, ειναι ο θανατος του Lelouch, το anti-Geas που ειναι απλως γελειο, τα ονοματα της CC και VV, ισως το σημειο με τη βομβα που η τρυπα σταματαει λιγο πριν το σχολειο. Νταξει, ειναι καλο ανιμε, βλεπετε, αλλα εχει αρκετα μειωνεκτηματα και εξαιτιας αυτων των μειωνεκτηματων εχει αρκετους haters. Προσωπικα πιστευω, οτι ειναι καλο κανεις να το δει οταν πρωτοξεκιναει να βλεπει ανιμε και δεν εχει πολυ εμπειρια, αλλιως θα του ξυνισει λιγο. Ηταν απο τα πρωτα ανιμε πο...
Apr 09 2012 22:35
redqueen → John Crabs
ααα ο θυμος ερχεται μετα και οι καταρες επεφταν βροχη!!μα να μου αφηνει στη θεση του τν αλλον?ομως οταν το σκεφτομαι απο την πλευρα οτι παντα ειχε μισος,ηταν μονος και μισουσε τν εαυτο του καταλαβαινω γτ ηθελε να πεθανει ,αυτο που δν καταλαβαινω ειναι γτ τν αφησαν !!! Το fangirl μεσα μου ειχε νευριασει εκεινη τη στιγμη δν εκλαιγε μονο! Παντως και το ονομα της CC θα με σκασει και του VV!! Μα μας αφηνει κατι μετεωρα ερωτηματα !!! Εχω και δυο ασχετα να...
Apr 09 2012 22:24
John Crabs → redqueen
Παντως δεν εψαχνα χαρτομαντιλα. Με νευριασε που πεθανε, αλλα δεν μου φανηκε περιεργο, βεβαια ο θανατος του ειναι λιγο βλακωδεις και η εξηγηση του γιατι επρεπε να πεθανει ακομα πιο χαζη. Οποτε, αν και στην αρχη το πηρα φυσιολογικα μετα αρχισε να με ενοχλει η εξηγηση και να θυμωνω με αυτο το χαζο τελος που βαλανε. Ωστοσο αφησαν και ενα μικρο κενο, το ονομα της CC.
Apr 09 2012 22:11
redqueen → John Crabs
ααα ασε ημουν αισιοδοξη και μετα που αρχισε το τζερτζελο ετρεχα σε ολο το σπιτι να τα βρω :(:( .Παρολο που μου αρεσε αυτο το τελος με πεθανε...ειμαι περιεργη ομως εσυ πς ειχες αντιδρασει με το ολο τελος ???
Apr 09 2012 19:54
John Crabs → redqueen
διαβασα το ποστ σου για το code geass και απο οτι ειδα σου αρεσε. ;) Να υποθεσω ομως οτι στην τελευταια σκηνη ησουν με τα χαρτομαντιλα?
Apr 09 2012 19:11
redqueen → John Crabs
indeed! ειχε και εκεινα τα σπεσιαλ μετα που ηταν πολυ ωραια ax εκεινα τα splatter~λατρεια~ ! anyway οπως και να εχει ειναι μια απο τς αγαπημενες μου σειρες οτι και γινει παλι θα μ αρεσει!:P
Apr 05 2012 10:42
-
Mike The Great
Τι κανεις βασιλισσα καλα?
Αν φρικαρες στο Zetman αυτον με την γλωσσα που να δεις και αυτο.
http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2011/144/4/c/resident_evil_5___licker_beta_by_ventrue533-d3h3ne3.jpg
και αυτη
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120202162112/monster/images/1/18/Resident_Evil_Licker_by_kofab.jpg
Apr 05 2012 12:33
John Crabs → redqueen
Οπως και να χει ομως, του δωσανε το καλυτερο δυνατο τελος και ας μην ηθελα να τελειωσει ετσι. Το μονο βαμπιρ που εζησε ηταν το κοριτσακι και ο παπας που εγινε λυκανθρωπος, ενω παραλληλα εζησε ο γιατρος και καποιοι απο το χωριο, το οποιο καηκε. Ανετα παντως θα χωρουσε και μια μικρη συνεχεια, εστω με αφηγηση, για το τι απεγιναν τελικα ολοι αυτοι.
Apr 04 2012 23:58
redqueen → John Crabs
εγω για τν παπα καιγομουν βασικα χεχε! παντως αυτο το πραγμα που ολοι εκαναν οτι ηταν τρελος που ελεγε για βαμπιρ με εξαγριωσε, εμ μετα μου παραπονιοσασταν και που πεθαιναν οι δικοι σας !ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ! και μερικα βαμπιρ τα λυπηθηκα γτ ηταν γκαντεμικα οπως κι να ειχε πχ Mutou και νοσοκομα αλλα με τν killer doc ενιωθα τοσο χαρουμενη καθε φορα!!!
Apr 04 2012 20:30
John Crabs → redqueen
Πραγματικα ο γιατρος ηταν κορυφαιος. Κοιταξε, δεν θα με πειραζε αν οταν ειχε πρωτοξεκινησει το συμβαν γινοταν αυτο, αλλα αφου κανεις δεν πιστευε οτι υπηρχαν βαμπιρ και χλευαζαν το γιατρο, τους αξιζε να πεθανουν. Αλλα ευτυχως σωθηκε το καριτσακι.
Apr 04 2012 20:15
redqueen → John Crabs
διαβασα το ποστ σου για το Shiki ...μα οντως τα καημενα το βαμπιρ και το κοριτσακι σνιφ! αν και σαν το γιατρο κανενας εδω που τα λεμε :P
Apr 04 2012 20:02
John Crabs → redqueen
Το οτι θα πεθανει κοσμος, αυτο ειναι σιγουρο το ποιοι θα πεθανουν τωρα, αυτο το κραταμε μυστικο. Λοιπον οσο για το Mindfuck, θα ξεκινησει απο το πρωτο επισοδειο του R2, αν και στο τελος ειναι απλως WTF, δεν ειναι κατι Mindfuck, απλως λες γιατι εγινε αυτο, πιο το νοημα? Και σε ευχαριστω για το Recorder ;)
Apr 03 2012 22:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed