Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → jiohnis

Πως εισαι ρε συ τι κανεις?Καιρο εχουμε να τα πουμε.Γυρισα σημερα απο διακοπες at last.
Aug 08 2011 20:56
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Επειδη δεν βλεπω να τα λεμε οσο ειμαι διακοπες.Καλο καλοκαιρι να εχεις και τα λεμε ξανα οταν επιστρεψω δρυμητερος:byejg9:.
Jul 16 2011 03:28
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Και βεβαια θα το διαβασω.Αυτο ελειπε να μας ξεφυγουν ενα απο τα ποιο ωραια μανγα του Seo.Παλι καλα που δεν εχει τοσο rage,δεν αντεχω αλλο rage μου φτανει αυτο του Kimi no Iru Machi.
Jul 16 2011 02:41
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Μόλις τελείωσα το Suzuka ! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Γνήσιος Seo ! Όχι τόσο rage όσο το Kimi no Iru Machi αλλά είναι τόσο ωραίο ! Διάβασέ το οπωσδήποτε !
Jul 16 2011 02:28
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Άκυρο ! Το rage ήρθε και φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!!!
Jul 15 2011 10:50
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Δυστυχώς είναι ο τυπικός κλαψιάρης χαρακτήρας . Από την άλλη η Yuno είναι τρελή , απρόβλεπτη , δολοφονική αλλά και με ωραίες καμπύλες !!! Και πιστή όσο δεν παίρνει ! Τι άλλο θες ? Πάντως έχω φτάσει 100 στο Suzuka και ακόμα καθόλου rage ! Περίεργο , πολύ περίεργο !
Jul 15 2011 10:22
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Προς το παρον μου φενεται αρκετα καλο και γαμιστερη πλοκη.Αυτο που με εκνευριζει μεχρι στιγμης ειναι οτι ο main παιζει με τα αισθηματα της Yuno για να καταφερει να επηζησει και δεν μου αρεσει αυτο.Ελπιζω στην συνεχεια να αλλαξει συμπεριφορα γιατι αλλιως θα ειναι πολυ μεγαλος μαμακας. Τωρα με το Suzuka να εισαι σε ετοιμοτητα Seo ειναι αυτος,τον γνωριζουμε καλα.
Jul 15 2011 01:39
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Έλα ρε Mirai Nikki ?? Επικό manga , το έχω διαβάσει 2 φορές , θα σε ξετρελάνει η πλοκή !!! Επίσης θα λατρέψεις τον 7ο και την Yuno ! Όσο για το Suzuka , από brain damage μέχρι τώρα καλά πάμε αλλά είναι too good to be true !
Jul 15 2011 01:32
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Αυτη την στιγμη διαβαζω το Mirai Nikki.Οσο για το Suzuka μετα τις διακοπες ειναι τελιωμενο(αυτο απο brain damage πως παει?).
Jul 15 2011 01:25
Photo

jiohnis → Nicktheartist

Θέλω πολύ να το τσεκάρω το Ichigo 100% αλλά πρώτα θέλω να ολοκληρώσω το Suzuka που έχω αρχίσει . Είναι από Seo και όπως καταλαβαίνεις λέει τρελά . Το Ane Doki δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό romance προς το τέλος μόνο ίσως , πιο πολύ κωμωδιούλα με μπόλικο fan service . Ας το παραδεχτούμε η Natsuki ήταν το κάτι άλλο και αγκαλίτσες τα βραδιά και παραπονιόταν από πάνω ο σπόρος !!! Ας είχαμε όλοι την τύχη του !
Jul 15 2011 01:21
Photo

Nicktheartist → jiohnis

Διαβασα το Ane Doki......Fucking yeah I liked it.Μπορω να πω ηταν πολυ ωραιο και σαν πλοκη(αν και ηταν περιεργο το πως αποφασησε αυτη να μηνει σπιτι του) και σαν σχεδιο.Μακαρι να γινοντουσταν αυτα και στην πραγματικοτητα,τον ζηλεψα τον ατιμο:if:(ειδικα τις κρυες νυχτες απου τον αγκαλιαζε η Natsuki ολη την ωρα.).Βεβαια αυτο που με χαλασε λιγο ηταν το οτι ηταν μικρος(μονο 13).Δηλαδη αμα ηταν στην ιδια ηλικια θα μετραγε περισσοτερο.Βεβαια στο τελος οπου επεστρεψε μεγαλος και ξανασυναντηθηκαν με τον ιδιο τροπο οπως την πρωτη φορα απλα μετρησε.Το ευχαριστιθηκα το ατιμο.Ηταν ενα καλο romance. Υ.Γ.Θυμηθικα κιολας που το ειχα ξανα τσεκαρει το Ane Doki.Ειναι η author του ενως απο τα ποιο επικα romance που εχω διαβασει του ICHIGO 100%(τσεκαρετω στο συνειστω ανεπηφηλακτα).Ετσι το ειχα ξαναδει οταν κοιταζα τι αλλα μανγκα ειχε γραψει.
Jul 15 2011 00:11
Photo

jiohnis → Kenny

Έγινε ! Sorry man δεν το ήξερα ότι θέλει και extra προειδοποίηση ! Δεν θα ξανασυμβεί και sorry που ( μάλλον ) σε spoilάρησα ...
Jul 02 2011 14:52
Photo

Kenny → jiohnis

Όταν γράφεις κάτι μέσα σε spoiler tag σε thread για σειρά anime, το οποίο όμως ΔΕΝ έχει συμβεί ακόμα στο anime αλλά το γνωρίζεις από το manga, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βάζεις επιπλέον προειδοποίηση έξω από το spoiler tag ότι αυτό που ακολουθεί είναι από το manga. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν μόνο να δουν το anime, όχι να διαβάσουν το manga... και σίγουρα δεν θέλουν να μάθουν μελλοντικά γεγονότα από σένα. Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να μην έγραφες καθόλου manga spoilers σε anime threads, ακόμα και με προειδοποίηση. Μην τους δίνεις το παραμικρό hint για τη συνέχεια.
Jul 02 2011 14:30
Photo

Zentsugi → jiohnis

No απόσο ξερω.. ε βαλε εκει friends να εχουμε.. :D
Jun 24 2011 15:50
Photo

jiohnis → Zentsugi

Thanks για το request ! Αλλά βασικά σε τι χρησιμεύει ? :P Έχει live chat ή κάτι τέτοιο το forum ?
Jun 24 2011 12:19