Community Status Updates
jiohnis → konata.otaku
[QUOTE=konata.otaku;561158]Μηπως,λεω,μηπως, θυμαται κανεις το Visual novel που επαιζε η Risa στο Lovely Complex ?Προσπαθω να βρω κατι παρομοιο ,δηλαδη να εχει μεν romance αλλα να μην πετιουνται βυζια και τσουτσουνακια δεξια και αριστερα στην οθονη μου...Το θελω για ps3 και αν ειναι δυνατον στα αγγλικα για να το ευχαριστηθω πληρως :wooi2:
Ζηταω πολλα?:nanana:[/QUOTE]
Άμα θες ακόμα κάτι για PS3 υπάρχει το Catherine , το οποίο αν και δεν είναι ακριβώς visual novel αλλά συμπεριλαμβάνει διάφορα puzzles κλπ , έχει αρκετά διαφορετικά τέλη ανάλογα με τις επιλογές σου στο παιχνίδι και η πλοκή φέρνει αρκετά σε vn . Είναι από τους ίδιους τύπους που έβγαλαν το Persona . Έχει πάρει τρομερές κριτικές από IGN [url=http://uk.ps3.ign.com/objects/083/083913.html]Catherine - PS3 - IGN[/url] .
Στην Ελλάδα απ'ότι ξέρω το έχουν τα public και λογικά θα υπάρχει και στο πλαίσιο .
Mar 26 2012 19:46
zennith666 → jiohnis
Μην το βλέπεις ως mecha.Βασίζεται πολύ λίγο σε αυτόν τον τομέα.Sfi-ci/Supernatural με έναν εξωγήινο μετεωρίτη είναι.Αλλά άμα σου αρέσουν αυτού του τύπου σίγουρα αξίζει να το δεις.
Σαν σύνολό ήταν καλή, παρά κάποια λαθάκια με τους χαζούς διαλόγους(θα καταλάβεις τι εννοώ άμα την δεις και μόνο)
Mar 24 2012 19:24
jiohnis → zennith666
Χμμμ .. Κι εγώ αυτό θα πιστέψω γιατί ήταν από τις αγαπημένες μου female chars ( από wallpapers και trailers ότι έχω δει δηλαδή , αλλά μου έκανε κλικ :P )
Οπότε την σειρά θα την έβλεπα :
1) Για την Inori .
2) Για το opening από Supercell .
Κυρίως για το 1ο δηλαδή :P .
Πάντως σαν σύνολο αξίζει να την δω ? Υπόψιν ότι θα είναι το 1ο μου mecha .
Mar 24 2012 19:04
zennith666 → jiohnis
[QUOTE=jiohnis;573089][SPOILER]I was going to start watching this series [S]but then i took an arrow to the knee[/S] got spoiled about Inori's death
WHHHYYYY !!?!?!? Ήταν ο λόγος για τον οποίο θα έβλεπα την παλιοσειρά ! :madtodeath:
[/SPOILER][/QUOTE]
Κοίτα οι γνώμες διχάζονται.Κανονικά δεν πεθαίνει ακριβώς απλά χάνει το σώμα της και η ψυχής ενώνεται με του Shu.Άλλοι λένε ότι ο Shu απλά βλέπει αναμνήσεις/παραισθήσεις.Εγώ πιστεύω το πρώτο πάντως.Κολλάει περισσότερο με την ιστορία.
Mar 24 2012 01:02
jiohnis → Warchief
Τα reviews που κάνουν είναι όντως βαρετά όσο δεν πάει , παρόλα αυτά τα εγώ το βλέπω πιο πολύ σαν μουσική εκπομπή μιας και βάζει αρκετά τραγούδια που μου αρέσουν . Και η αλήθεια είναι πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλες anime review εκπομπές .
Mar 17 2012 19:51
Warchief → jiohnis
Ναι ρε φίλε, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια, δε συμφωνείς; Ότι πρόκειται περί εμετού δηλαδή.
Mar 17 2012 19:48
jiohnis → Warchief
I see what you did there ! :oo:
Well , you definitely have a point though .
Άρα απότι κατάλαβα το πρόβλημα αυτό το είχε από την πρώτη στιγμή η εκπομπή και δεν έχει διορθωθεί ακόμα . Βασικά είμαι σίγουρος ότι για το 80% των σειρών που κάνει review δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο οπότε λογικό είναι να εκτίθεται , ειδικά άμα κάνει review σε καμιά πιο ψαγμένη σειρά όπως το NGE ( θα πέσουν να τον φάνε ! :P )
Anyway , το Animecast πάντως διατηρεί για μένα κάποιο ενδιαφέρον με τα song requests , το chat του σταθμού και τους διαγωνισμούς . Και τώρα λένε θα φέρουν και τους Έλληνες voice actors του Goku , Ash κλπ . Για τέτοια φάση νομίζω ότι αξίζει αλλά σίγουρα δεν θα ακούσεις την εκπομπή για τα reviews . Ούτως ή άλλως , την καυλάντα τους κάνουν τα παιδιά και προσπαθούν όσο μπορούν .
Mar 17 2012 19:46
Warchief → jiohnis
Καλησπέρα Τζώνη.
Το εν λόγω νήμα βρίσκεται [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/10235-animecast-animanga-podcasting-greece.html"]εδώ[/URL].
Με αισθήματα φιλίας, Πέτρος.
Mar 17 2012 19:21
jiohnis → Warchief
Hey there ! :)
You said that "είχα ξαναγράψει επί εποχής podcast για τα άπειρα λάθη."
Που ακριβώς είναι αυτό ? Επειδή δεν μπορώ να βρω στο ίδιο thread .
Πάντα φιλικά !
Mar 17 2012 19:14
Fallen_Mpougatsa → jiohnis
Nαι δυστυχώς για όλους τους fan του συγκεκριμένου pairing.
Jan 31 2012 17:27
jiohnis → Fallen_Mpougatsa
Τελείως όμως !!! Μας το έκοψε όσο πιο απότομα γίνεται .
Jan 31 2012 17:07
Fallen_Mpougatsa → jiohnis
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;559616]:hahaha:
[SPOILER]"He's my husband"
Πέθανα! Το ξερα ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και ο-η manga-ka τελικά συμφώνησε! Μ'άρεσε που ο άλλος είναι αρκετά έξυπνος και το έπαιξε έτσι ώστε να πάει να δώσει/ανταλλάξει πληροφορίες με τους άλλους. Καλή κίνηση.
Άντε τώρα να δούμε.
ΥΓ Πάω τόσο πολύ την κοκκινομάλλα και η Na πλέον έχει την θέση που είχε στην αρχή στην καρδιά μου. Συγχαρητήρια για τη βελτίωση.[/SPOILER][/QUOTE]
:kakaka: Like a boss.
Jan 31 2012 15:54
Zentsugi → jiohnis
Ναι η σειρα ειναι σκετο γελιο.. Η profile pic ειναι απο το Full Metal Panic.
Οσο για τη nude photo στο AMV μπορει να ηταν στο anime censored και αυτο που εβαλε στο AMV να ηταν απο καποια uncensored edition, ή ακομη και photoshop[COLOR=Black].[/COLOR]
Jan 31 2012 15:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed