Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Dorothy
Ναι, εμένα με φάγαν μπαμπέσικα τη νύχτα. Τι να πεις, αθώες ψυχές και οι δυο μας. Τώρα περιμένουμε να πάρουν εκδίκηση για εμάς.
Δεκ 16 2011 18:55
Dorothy → Kai
To ξέρω, το είδα :P Άσε ρε, κοντά δυό βδομάδες να τρέχω συνέχεια με τη μετακόμιση... Να κάθομαι σπίτι επιτέλους, να μπαίνω, και έχει τελειώσει η μέρα:unlucky: Και σένα σε φάγανε ήδη, νομίζω?
Δεκ 16 2011 18:40
Kai → Dorothy
Αλήθεια, πού χάθηκες εσύ; Σου πέσαν όλα μαζί φαντάζομαι.
XD Άσε που σ' έφαγε και η μαρμάγκα μέχρι ν' αδειάσεις από τις δουλειές και να καταφέρεις να μπεις.
Δεκ 16 2011 16:32
Dorothy → Kai
Επιτέλους μπορώ να μπω λίγο στο forum... Το τι τράβηξα αυτή τη βδομάδα και την προηγούμενη δε λέγεται... :uhh:
Δεκ 16 2011 16:27
Kai → Dorothy
:if: Yosh!
ΥΣ. Η Vagge περίμενε ότι θα πάρεις τον Neuro αν ήταν να παίξεις.
Νοέ 27 2011 17:58
Kai → Dorothy
:hahaha: Ok, εντάξει. Γελούσα σαν χαζό μπροστά από το laptop. Εκεί που έγραφες για τον Lussuria που έκανε επίδειξη το μανικιούρ έλιωσα.
Οκτ 30 2011 22:09
Kai → Dorothy
Στα 3 πρώτα ήμουν ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά στα υπόλοιπα έδωσε ρεσιτάλ. Λάτρεψα Stein & Sakuma, instant fave και οι δυο. Καιρό είχα να πετύχω τέτοιους χαρακτήρες. Και οκ, γενικότερα είναι πολύ γέλιο, αλλά ρε συ στο parody ending του opening του Rose of Versailles με τον άγγελο, λύθηκα κανονικότατα στα γέλια. Όπως και στο 2ο parody του Saint Seiya που κάνει μια ο Sakuma για τον Takuto που είχε λιποθυμήσει μέσα στο hot spring "Δεν νιώθω το Cosmos του" εκεί έλιωσα.
Πάντως ήταν πολύ καμένο γενικότερο, θα τα πούμε και από msn ή skype αν τύχει. :ρ
Thanks for the rec.!
Οκτ 28 2011 20:34
Kai → Dorothy
:hahaha: Η πινακίδα ήταν επική (και ότι έκανε accept) αλλά ξάθε φορά που άκουσα αυτό το παθιασμένο 'Yes!' σε συνδυασμό με τη μουσική από πίσω, πεθανα
Btw, τελείωσα το Macademi σήμερα πουρνό-πουρνό. :hehehe:
Οκτ 28 2011 15:04


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
