Community Status Updates
Kalamaris → Kamui
Of course it is.Ο ορος χρησιμοποιηται ευραιως για το symphony of the night και τα υπολοιπα παιχνιδια που ακολουθουν αυτο το format επειδη θυμιζει παρα πολυ metroid.
Oct 19 2011 20:25
Kamui → Kalamaris
Εναλακτικό ενοώ οτι ξεφεύγει απο το κλασσικό στυλ των παλιών Castlevania με τον belmont με το μαστίγιο που περιπλανιέται σε ένα κάστρο, χρησιμοποιεί μόνο ένα όπλο και τα ίδια sub-weapons και ολόκληρο το παιχνίδι έχει ένα ανάλογο pace.
Είναι λάθος που το λέω αυτό παίρνοντας υπόψη μου παλιά Castlevania όπως το 2 και το 3 που είχαν πολλά εναλακτικά στοιχεία σε σύγκριση με το πρώτο και το παραπάνω παράδειγμα που ανέφερα, αλλά το οτι στο symphony of the night μπορείς α αλλάζεις όπλα και λοιπά αντικείμενα νομίζω πως είναι μια μεγάλη αλλαγή.
Με το metroidvania τί ακριβώς εννοεις?
Δεν έχω παίξει 2d metroid prime but i think Castlevania is waaay better.
Oct 19 2011 17:35
Kalamaris → Kamui
[QUOTE]Mα το Symphony of the night είναι απο τα πιο εναλακτικά Castlevania.
Η συγκεκριμένη σειρά όντως τείνει να επαναλαμβάνεται αλλά τα παιχνίδια που ανέφερες είναι τα πιο εναλακτικά και πρωτότυπα της.[/QUOTE]
Βασικα αυτα ως metroidvania ειναι τα μονα που δεν εχω παιξει(απο 2d παντα).Τι ακριβως ομως ενοεις εναλακτικα?
Oct 19 2011 17:23
Kalamaris → Serperoth
Long time no see!Τι ακριβως μου στελνεις συνεχεια στο e mail?
Oct 16 2011 16:10
Kalamaris → leonardo
Aυτο που γραφει η υπογραφη σου ειναι απο τις μεγαλυτερες αληθεις εβερ!
Oct 15 2011 19:14
Tea-chan → Kalamaris
Ε ρε, απορίες που έχει ο κόσμος... XD
Αυτό βγήκε από έναν φίλο μου εδώ στο forum, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι μου άρεσαν πολλά "αντρικά" manga, ενώ σιχαινόμουν πολλά που τα λάτρευαν οι γυναίκες. Και ήξερε ότι έχω ψώρα με τη Seras Victoria από Hellsing, που είναι Draculina, οπότε...
Oct 14 2011 19:34
Kalamaris → Tea-chan
Απορια εδω και μηνες.Πως γινεται να ειναι genderless αφου ειναι dracuLINA?
Oct 14 2011 19:20
Kalamaris → Kamui
Ισχυει,ο mashiba αρχισε τις τρολιες αφου εχασε απο τον ippo.Πρεπει οπωδηποτε να το ξαναδεις.
Oct 14 2011 12:52
Kamui → Kalamaris
Eεε, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?:hmmm:
Αν λες για τον Mashiba, δε θυμάμαι να έχει κάποια κωμική πλευρά, αλλά όταν είδα το Ippo δεν το ολοκλήρωσα, οπότε για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Oct 13 2011 16:26
Kalamaris → Kamui
Καλα ενοειται κυριως για την κωμικη του πλευρα μιλαγα.Λατρευω τις σκηνες που πεταγεται απο το πουθενα η που τον φανταζονται με μια τερατωδης μουρη
Oct 13 2011 16:04
Kalamaris → Kamui
Μonte christo sets on parade.Welcome to the club.ΓΑΜΑΤΟ σετακι XD
Oct 09 2011 18:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed