Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kalamaris → Kai
Αν τους κοιταξουμε εις βαθος δεν ειναι σωστο να αποκαλουμε κανενα χαρακτηρα καλο και κακο.Απλως αυτους τους ρολους εχουν.Jesus και satan οχι οτι ειναι απαραιτητα κατι τοσο απολυτο οσο καλος και κακος.
Οτι εχουν συμβολικη αξια το εχω τονισει και εγω.Μοναχα ως προσωπικοτητες και 3 dimensional χαρακτηρες τους κριτικαρω.
Δεκ 26 2011 15:23
Kalamaris → Kamui
Αφου σου αρεσε το proccess της αποκωδικοποιησης των συμβολισμων,σου προτεινω να δεις utena και γρηγορα.Δεν θα το μετανιωσεις:riiight:
Δεκ 26 2011 01:23
Kalamaris → Kenny
Really?:hmmm: Probably some techical problem or other.
Οκει θα της το πω και λογικα θα σου απαντησει αυριο(μετα το μεσημερι μαλλον γιατι εχω ωραρια βοα στον υπνο:hahaha:).
Δεκ 26 2011 00:32
Kenny → Kalamaris
Ε καλά ντε, στην προηγούμενη σελίδα είναι, δεν το έσβησα κιόλας. :himitsu:
Τι γίνεται η Maya; Της μιλάω και δεν απαντάει. :P Δώσ' της χαιρετίσματα.
Δεκ 25 2011 21:46
Kalamaris → Kenny
Ξερεις μωρε,αυτο το ενοχλητικο πραγμα που το ποστ σου ειναι το τελευταιο στη σελιδα και ξαφνικα καποιος ποσταρει και το εξαφανιζει εντελως?Damn and i though really hard to come up with that joke:run:
[SIZE=1]Actually απ'τη μαγια το ακουσα......[/SIZE]
Δεκ 25 2011 21:07
Kenny → Kalamaris
[QUOTE=Kalamaris;550669]Κenny εθαψες το ποστ μου:beaten:[/QUOTE]Huh?
Δεκ 25 2011 20:56
Kalamaris → Warchief
[SPOILER][IMG]http://assets.diylol.com/hfs/2d8/95d/046/resized/look-at-all-the-fucks-i-give-meme-generator-look-at-all-the-fucks-i-give-4ca49d.jpg?1309208478.jpg[/IMG][/SPOILER]
Δεκ 24 2011 20:39
Kalamaris → Warchief
Το να λες στον συνομιλητη σου οτι ο ιδιος ειναι ανικανος να κατανοησει το ρολο των χαρακτηρων και μαλιστα υπονοοντας το δεν το χαρακτηριζω ακριβως πολιτισμενο,αλλα στο κατω κατω της γραφης we have had so much of this we could take a little more....
Δεκ 24 2011 20:28
Warchief → Kalamaris
αν ανοίξεις το λεξικό θα δεις ότι αυτό δεν λέγεται ειρωνεία
δεν με νοιάζει τι έχεις και τι δεν έχεις btw
Δεκ 24 2011 20:24
Kalamaris → Warchief
[QUOTE]Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τον ρόλο των Yuri, Tabuki, και ειδικά του Sanetoshi, θα ήθελα απλά να ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν το έχει σειρά. :)[/QUOTE]
THIS!
Μπορει να ακουστει εσχατη υποκρισια αλλα δεν εχω απολυτως τιποτα προσωπικο μαζι σου.Αλλα ναι οπως και να χει η αδυναμια του γραπτου λογου στο να εκφρασει τα συναισθηματα του πομπου δεν βοηθα και πολυ......
Δεκ 24 2011 20:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται