Jump to content

Community Status Updates

Photo

Wild Monkey → mono

Το διανέμουν σε όσους έχουν δηλώσει το βιβλίο. Εγώ δήλωσα Αναγκαστική Εκτέλεση (είναι χωριστά τα συγγράμματα πια :p ) οπότε μόνο να το αγοράσω γίνεται.
Jun 17 2011 10:45
Photo

mono → Wild Monkey

Το ξέρεις ότι διανέμουν δωρεάν τα ένδικα μέσα με έξοδα των καθηγητών για όσους έχουν δηλώσει το μάθημα? [URL]http://www.law.uoa.gr/proboli-anakoinwshs/politiki-dikonomia-endika-mesa-dianomi-toy-syggrammatos.html?tx_ttnews[/URL]
Jun 16 2011 20:03
Photo

Wild Monkey → Kenny

Σε όσους το είπα επέμεναν ότι δεν είχε σπόιλερ... oh well :(
Jun 10 2011 17:17
Photo

Kenny → Wild Monkey

Γενικά, αν κάποιο post έχει ακάλυπτο spoiler, πατήστε κατευθείαν το report button. Το συγκεκριμένο thread ομολογουμένως δεν το παρακολουθώ μιας και δεν παρακολουθώ τη σειρά, οπότε αν δεν με ενημερώσει κάποιος, εγώ δεν μπορώ να ξέρω πότε χρειάζεται να επέμβω.
Jun 10 2011 12:48
Photo

BoredForLife → Wild Monkey

Aye , ειναι απο τα καλυτερα "απαλα" τους αν και με τον καινούργιο δίσκο και το curse my name είναι φοβερο
Jun 09 2011 22:35
Photo

That....μου φενεται πω κάποια εταιρεια θελει παραπανω Microtransactions ....
Jun 05 2011 11:49
Photo

Αυτα και οι Demacian >.< Ρε συ παντως ξανα μπηκα μετα απο καιρο και βλεπω οτι το 75% των champion κανουν πανω απο 3150 IP.....Δηλαδη ότι βγαινει πηγαινει κατευθειαν 6300 και τιποτα δεν κατεβαινει??
Jun 05 2011 09:22
Photo

Στο ΛοΛ βγηκε ο MOnkey King ¨η ακομα? (<----Βαριεται να ανοίξει το client να δει)
Jun 04 2011 21:44
Photo

Wild Monkey → mono

Παγκράτι εγώ... φαντάσου πόσο δυνατή ήταν η βροντή. Βασικά δεν τρόμαξα, αλλά σκέφτηκα ''Ουάου, μπορεί μια βροντή να κάνει τέτοιο θόρυβο? Don't f*ck with Nature i guess :)
May 26 2011 13:05
Photo

mono → Wild Monkey

Και λέει είμαστε γειτονάκια :P Εγώ είμαι Ιλίσσια πάντως... Πραγματικά όμως δεν έχω ξαναζήσει τέτοια βροντή. Ακόμα αισθάνομαι έναν πόνο στην καρδιά μου ~ου γαρ έρχεται μόνον~ Τ_Τ
May 26 2011 12:56
Photo

Wild Monkey → mono

Mono, κι εδώ ταρακουνήθηκε το σύμπαν απ' τη βροντή. Μήπως μένουμε κοντά? :p
May 26 2011 12:44
Photo

demonicMC → Wild Monkey

χαχα το ξέρω το video, θεϊκό, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Εγώ όμως είχα δει και κάτι αγώνες του από πριν
May 21 2011 23:26
Photo

demonicMC → Wild Monkey

Και όχι τιποτά άλλο, ήταν και γαμάτος....
May 21 2011 16:04
Photo

Wild Monkey → iristella

*Faints from nosebleed and fells from tree (ouch!)
May 19 2011 14:59
Photo

iristella → Wild Monkey

Ηehehehe... Μπορείς τότε να περάσεις από το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6084&highlight=%E4%E1%F3%EA%DC%EB%E5%F2"]A matter of life or death...[/URL] thread για να αναπτύξεις τις απόψεις σου και να σταμπάρεις ομοιδεάτες σου. For the record το avatar αυτο θα ακολοθήσει αστυνομικίνα, αθλήτρια, λαγουδάκι του Play boy κοκ. ^ω^ Sexy stocking ftw!!!!
May 19 2011 14:07