Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Stefi-chan → Wild Monkey
Tehe~~ Οι περισσότεροι στην αρχή δεν πολυενδιαφέρονται, αλλά μετά θέλουν. Οκ, μπορείς να έρθεις να παρακολουθήσεις και θα ψηθείς σιγά σιγά >:3
Μάι 03 2011 02:07
Kaidou → Wild Monkey
Ποιο εχει μεγαλυτερη φαντασια;:hmmm:Το δικο σου αλλα και παλι μου ειναι αδυνατο να κανω συγκριση αυτων των δυο :).
Μάι 02 2011 21:07
Wild Monkey → Kaidou
Εμ, αυτό φαίνεται :) Αλλά και πάλι ποιο είναι το ζητούμενο στη συζήτηση μας? :)
Μάι 02 2011 20:43
Kaidou → Wild Monkey
Οσο και να λεμε οτι το one piece δεν ειναι παιδικο δεν ισχυει.Εχει μια δοση παιδικοτητας αλλα οχι με την εννοια να καθονται τα παιδακια καθε πρωι να βλεπουν Ντορα η μικρη εξερευνητρια,Bob σφουγκαρακης και one piece,αλλα με την εννοια οτι το one piece ειναι γι'αυτους που εχουν μεγαλωσει αλλα στη ψυχη τους ειναι ακομι παιδια.Και αυτο ισχυει για ολα τα anime.Που θελω να καταληξω;Οτι το Lord of the rings ειναι ενα λογοτεχνικο αριστουργιμα,οπως ειπες,που εχει [B]κυριως [/B]ενα πιο μεγαλο ηλικιακα κοινο και ενα πιο σοβαρο υφος.To one piece ειναι πιο χιουμοριστικο και πιο αναλαφρο απο το δευτερο.Το ενα ειναι λογοτεχνημα και το αλλο ενα πολυ καλο manga.Δεν γινεται συγρκιση ως προς το πιο ειναι πιο καλο.Ειναι και τα δυο φοβερα αλλα το καθενα στο δικο του τομεα.Παντως εγω τουλαχιστον Λατρευω το One Piece. :)
Μάι 02 2011 20:37
iristella → Wild Monkey
Έλα μου. Λίγο κοσμάρα τις τελευταίες μέρες οπότε άργησα να απαντήσω. Ώστε έτσι οι Otaku της Πάτρας.....και για πεςςς τι άλλο έμαθες από το Πατρινό μας παράρτημα?
Μάι 02 2011 18:13
demonicMC → Wild Monkey
kukuku... Το μυστικο είναι όλα να τα βλέπεις σαν πλάκα. Απο εκεί και μετά το σχόλιο θα είναι πάντα εκει και θα σε περιμένει.
Μάι 02 2011 16:34
Wild Monkey → Kaidou
Χωράει σύγκριση υπό την έννοια ότι πρόκειται για προιόντα πνευματικής διάνοιας που ανήκουν στο είδος ''φαντασία''. Από τη μία έχουμε ένα κλασσικό λογοτεχνικό αριστούργημα και απ' την άλλη ένα καλογραμμένο shonen manga. Όταν κάποιος λέει ότι είναι αντάξια ε λογικό είναι να μην τον παίρνω στα σοβαρά...
Μάι 02 2011 15:19
Kaidou → Wild Monkey
Αααααα....Και πως γινεται να συγκρινεις ενα anime με μια ταινια,βιβλιο κ.ο.κ εκτος και αν εχει βγει και σε anime οποτε σορυ ειμαι εντελως ακυρος xD οπως επισης βρισκω εντελως ακυρη τη συγκριση.
Μάι 02 2011 14:40
Wild Monkey → Kaidou
Τόλκιν βρε συ, ο συγγραφέας του Άρχοντα των δαχτυλιδιών, του Χόμπιτ κτλ :)
Μάι 02 2011 14:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται