Community Status Updates
Kaidou → Left64Vegeta
Εισαι μεγαλος.;)
Thnks φιλε μου.Δεξου και το αιτημα φιλιας,για να σε εχω ευκαιρο :P
Sep 25 2011 17:06
Left64Vegeta → Kaidou
Τώρα φαίνεται;
Το πρόβλημα είναι ότι είχες βάλει link από εικόνες υπογραφής που έχουν διαγραφεί, γιατί ανέβασες άλλη εικόνα στη θέση τους.
Αντί να βάζεις [IMG] tag στην υπογραφή σου, μπορείς να δοκιμάσεις το [SIGPIC][/SIGPIC], για να βάλει την εικόνα που έχεις ανεβάσει για υπογραφή.
Sep 25 2011 14:56
Kaidou → Left64Vegeta
Λοιπον,φιλε μου.Με εστειλαν εδω να σου πω το προβλημα μου...
Κατι τυποι μου πουλανε μαγκες και δεν ξερω πως να τους αντιμετωπισω. :(
[SPOILER] :PΠερα απο την πλακα τωρα.Εχω ενα τεχνικο προβλημα.Προσπαθω να βαλω sig(που να ειναι μεσα στα επιτρεπτα ορια)και δεν μπορω να την δω.Τι μπορουμε να κανουμε; :S[/SPOILER]
Sep 25 2011 01:14
iristella → Kaidou
It means that you and your sig broke the forum therefore you shall be Banned >;|
Σοβαρά τώρα στείλε ένα vm/pm στον Left64Vegeta που είναι ο tech admin να τον ενημερώσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει.
Sep 25 2011 00:35
Kaidou → iristella
Τιποτα...Μεχρι και μια παλια μου sig δοκιμασα να βαλω.Τι να πω,περιεργα πραγματα :S
Sep 25 2011 00:10
Kaidou → iristella
Αν και εχω ακολουθησει ολες αυτες τις οδηγιες,αλλη μια προσπαθεια δεν βλαπτει.
Sep 25 2011 00:01
iristella → Kaidou
Aφού σου είχα δώσει οδηγίες για το avatar γιατί τις ακολουθείς για να βάλεις υπογραφή? -.-
Πάμε μία από την αρχή.
[B]User CP> Edit Signature> Πας στο signature box
>Θα έχεις ανεβάσει πιο πριν την υπογραφή σου σε ένα host site όπως[/B] [B][URL="http://imageshack.us/"] πχ το imageshack[/URL]
>Kάνεις c/p το link μέσα στο κουτάκι που λέει Forum Code.[/B] [B]
> Πατάς Save Signature. [/B]
Δουλεύει μετά από όλα αυτά?
Sep 24 2011 23:59
iristella → Kaidou
Δοκίμασε να ανεβάσεις το avatar από το pc σου. Πολλές φορές με τον imagehost κολλάει.
Με το αvatar η με την υπογραφή έχεις πρόβλημα τελικά?
Sep 24 2011 23:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed