Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Ναι δεν λεω πως ειναι οι καλυτεροι ever,ουτε φυσικα οτι ειναι αλανθαστοι.Αλλα εχεις αλλους καλυτερους;Ειτε να εχουν καλυτερα αθλητικα προσοντα ειτε να ειναι τρομεροι μπασκετμπολιστες; Εμενα δεν μου ερχετε καποιος :P
Nov 13 2011 19:15
Photo

OdyMonaxos → Kaidou

Ντάξει, παικταράδες είναι, δεν διαφωνώ. Απλά δεν μου γεμίζουν το μάτι σαν οι κορυφαίοι της λίγκας. Όπως είπες, με τα παλιά αστέρια δεν συγκρίνονται. Ο ένας παίζει αποκλειστικά και μόνο με τα αθλητικά του προσόντα, ο άλλος παίρνει σουτ, αλλά πάρα πολλές φορές τραβηγμένα. Πολύ τραβηγμένα και πάρα πολλά. Και το κρίσιμο σουτ το 'πα για το Λεμπρόν και μόνο. Είχε κάνει στους τελικούς στο τέλος κάθε αγώνα, το καλάθι να φαίνεται κουμπότρυπα.
Nov 13 2011 11:15
Photo

Kaidou → OdyMonaxos

Δεν καταλαβαινω τι εχει ο Lebron και ο Kobe;Μια χαρα παιχταραδες μου φαινοντε.Φυσικα δεν τους συγκρινω με τα παλια αστερια του Nba,αλλα δεν ειναι και αθλιοι.Εννοειτε πως αν ειμουν συμπαιχτης τους,θα τους εδινα την μπαλα για να κανουν το κρισιμο σουτ.Ουκ ο λιγες φορες εχουν βαλει το κρισιμο σουτ.
Nov 13 2011 10:49
Photo

Yotsuba-chan → Kaidou

Χμμ... Αν μου επιτρέπεις να προτίνω πιθανοτατα θα σου άρεσε το Buso Renkin όπως και το Bakuman ( είναι Shonen Jump και τα δυο και το Bakuman είναι απο τους δημιουργους του Death Note ). Το Buso Renkin έχει κυριως δράση και μάχη και είναι πιο παλιο και completed ενώ το Bakuman είναι με δυο mangaka, slice-of-life και on-going :) (αν δεν τα ξερεις ηδη xP)
Nov 09 2011 17:57
Photo

Kaidou → Yotsuba-chan

Γενικοτερα δεν το επιδοιωκω και πολυ.Βλεπω δηλαδη οτι μου γυαλισει το ματι,και συνηθως μου γυαλιζουν τα shounen :P
Nov 09 2011 17:30
Photo

Yotsuba-chan → Kaidou

Οταν επιστρεψω τοτε θα ερθω να σε βρω και να σε χαιρετησω ^.^ Αφοτου εχω βρει το One Piece φυσικα και έχω γινει θρύλος xD χιχι Βλεπω, κυριως mainstream anime παρακολουθεις ε? Η απλα αυτα ειναι τα αγαπημενα σου? :)
Nov 09 2011 17:26
Photo

Kaidou → Yotsuba-chan

Lol,εγω ειμαι ακομι στο east blue xD
Nov 09 2011 17:20
Photo

Yotsuba-chan → Kaidou

Ναι lol :) Αν και απο εκεί έφυγα στα 17 μου περιπου για να γυρίσω τις θάλασσες και να βρω το θρυλικό One Piece. xD Αυτη τη στιγμη ειμαι στο New World, στο νησι Raftel. :Ρ Το One Piece υπαρχει!!! χαχαχα :)
Nov 09 2011 17:18
Photo

Kaidou → Yotsuba-chan

Απο τα fuusha village και εσυ εε; :D
Nov 09 2011 16:23
Photo

Kaidou → Seraphimon-T.K.

Πολυ καλη δουλεια!!Συνεχισε ετσι man.
Nov 09 2011 16:23
Photo

Seraphimon-T.K. → Kaidou

Ευχαριστώ καταρχάς για τα καλά σου λόγια! :) Ναι και τα σχέδια, και ο χρωματισμός είναι δικός μου :D Άμα κάτι δεν ήταν δικό μου θα το έγραφα ;)
Nov 09 2011 00:32
Photo

Yotsuba-chan → Kaidou

lol, έλα ρε πατριώτη!!
Nov 08 2011 20:57
Photo

Kaidou → Yotsuba-chan

Συγχωριανος;;; Ποιανου εισαι συ;; :P
Nov 08 2011 18:50
Photo

Kaidou → Leoelement753

User CP> Edit Avatar A) επιλέγεις κάποιο προκαθορισμένο avatar [B] ή[/B] Β) Aνεβάζεις κάποιο δικό σου είτε από το pc σου είτε μεσω κάποιου imagehost. Μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις 150 by 150 pixels ή 150,0 KB μέγεθος. [SPOILER][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: [U]Αvatar [/U] Τα Avatar θα πρέπει να έχουν μέγιστες διαστάσεις 150x150 pixels και μέγιστο μέγεθος αρχείου 150ΚΒ. [IMG]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/sigpic334_6-4.png[/IMG] [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: [U]Profile Pictures [/U]Τα Profile Pictures θα πρέπει να έχουν μέγιστες διαστάσεις 200x200 pixels και μέγιστο μέγεθος αρχείου 200KB. [IMG]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/sigpic334_6-3.png[/IMG] [/B][/SIZE][/COLOR]:arrow:[COLOR=darkcyan][SIZE=2][B] [U]Υπογραφές (Signatures)[/U] [/B][/SIZE][/COLOR] [COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]--Το συνολικό πλάτος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 700 pixels. --Το συνολικό ύψος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels. --Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 120 KB. --Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να την βάλετε κρύβοντας την μέσα σ' ένα spoiler tag. Έχετε υπόψην σας ότι το spoiler button έχει ύψος 20 pixels, οπότε αν θέλετε και εικόνα εκτός spoiler tag, φροντίστε να μην ξεπερνάει τα 230 pixels σε ύψος. [IMG]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/sigpic334_6-2-1-1.png[/IMG] --Animated υπογραφές επιτρέπονται. -- Απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση εμπορικών ή μη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω links ή banners τοποθετημένα στην υπογραφή. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη. [/B][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=Teal][B]Οι υπογραφές που ξεπερνάνε το όριο και δεν τροποποιούνται παρά τις παραινέσεις/υποδείξεις των mods θα τροποποιούνται/διαγράφονται. [/B][/COLOR][/SIZE][/SPOILER]
Nov 08 2011 17:10
Photo

Kaidou → Seraphimon-T.K.

Δικα σου ειναι τα σχεδια ή τα χρωματιζεις μονο;(btw τρομερη δουλεια) Για να με καταλαβεις τι εννοω[SPOILER][IMG]http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/132/8/a/naruto__kage_bunshin_no_jutsu__by_ds_seraphim-d3g6f32.jpg[/IMG][/SPOILER] Εσυ τον σχειδασες;:hmmm:
Nov 08 2011 14:28