Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → zoro77

Καταρχας δεν παλευουν με πνευματα,τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος του Bleach...Ουσιαστικα με ανθρωπους παλευουν,αλλα αυτοι ειναι shinigami...Και το ολο στορυ δεν ειναι τοσο lame :P Δεν μπορω να σου πω πως εκτυλισσεται η υποθεση...Παντως μονο για πνευματα και φαντασματα δεν εχει να κανει...Θα σου εδινε link για το γενικο στορυ,αλλα κρυβει πολλα σποιλερς...Θα σου συνιστουσα να του δωσεις μια ευκαιρια,και κανε υπομονη μεχρι να παει ο Ichigo στην SS...Ο αρχικος στοχος που θα ωθησει τον Ihcigo να παει στην SS θα σου φανει clisse,αλλα απο καποια στιγμη και μετα το στορυ περιπλεκεται και εκει περα ειναι που θα σου φανει αρκετα καλο!
Nov 28 2012 22:41
Photo

zoro77 → Kaidou

Eλα ρε φιλαρακι Kaidou. Λες να το παρω αποφαση και το Βleach χαρη σε σενα? :P Koιτα ρε φιλε δεν ξερω. Εχω δει 2 επεισοδια μ αρεσε αλλα οταν ελεγε για soul society και οτι σωζαν πεθαμενες ψυχες και τις λυτρωναν για να ειναι ευτυχισμενες ψιλοξενερωσα και το αφησα. Εχω ακουσει οτι εχει γαματες μαχες αλλα δεν ειμαι του supernatural στυλ. Aν ειναι θα το κοιταξω πες μου και κατι αλλο και ισως ψηθω παραπανω :P
Nov 26 2012 17:34
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Εχει ισως το πιο mastermind χαρακτηρα απο τα τρια shounen,οπως ειπα,τον πιο badass χαρακτηρα μακραν και το στορυ δεν φαινεται τοσο fail οσο ακουγεται!Και εγω στην αρχη δεν ενθουσιαστηκα αλλα σκεφτηκα οτι για να το συγκρινουν με τα αλλα δυο δημοφιλη shounen κατι θα λεει...Και οντως ελεγε :P
    Nov 28 2012 20:18
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Οκ δεν θα διαφωνησω.:P Απλα θα θελα να σε ρωτησω οι μαχες παντα ειναι με πνευματα? Εχει μαχες με ανθρωπους κανονικους? :P Eπισης η υποθεση ειναι του στυλ οπως στο εγραψα στην αρχη, δηλαδη σωζουν ψυχες και πανε στο soul society κατι σαν παραδεισος? :P
    Nov 28 2012 21:30
Photo

Kaidou → zoro77

Επειδη βλεπω οτι δεν εχεις δει bleach και ξεροντας οτι εισαι φαν των shounen,στο συστηνω!Κατ'εμε εχει τις καλυτερες μαχες απο τα 3 διασημα shounen και πιο "cool" σχεδιο!Τα πρωτα 20-30 επεισοδια δεν θα σου κανουν μεγαλη αισθηση,αλλα οταν γινει η πρωτη μεγαλη ανατροπη θα πορωθεις.Επισης,εχει ενα απο τα στοιχεια που σ'αρεσουν στο OP,που ειναι οι δυναμεις ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ χαρακτηρων και εναν απο τους πιο badass,αν οχι ο πιο badass χαρακτηρας και απο τα 3 shounen!Αν με εμπιστευεσαι,δες το,δεν νομιζω να σε απογοητευσει! :)
Nov 25 2012 16:39
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    *που κραταει τις δυναμεις για το τελος*
    Nov 25 2012 16:41
Photo

Kaidou → Spaceman

Για να μην συνεχισω την μπερδεμα στο μυαλο μου στο Op thread ,η παλια ταινια strong world ειχε ή δεν ειχε ενα μονο επεισοδιο που σχετιζοταν με αυτην;Γιατι εγω αυτο θυμαμαι!Αν οχι δωσε link γιατι εχω σκαλωσει! :P
Nov 18 2012 15:03
  • Spaceman's Photo
    Spaceman
    Λοιπόν η ταινία strong world είχε ένα επεισόδιο το episode 0 το οποίο υπήρχε μόνο σε dvd ( This is an animated version of the "Episode 0" manga, and released on 3,000 limited-edition DVDs that were given to winners of a mail-in competition which took place between the period of 16.11.2009 to 15.01.2010. The DVDs were shipped in April of 2010.) σύμφωνα πάντα με το anidb, ιδού και το link http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7538
    Nov 18 2012 15:26
  • Spaceman's Photo
    Spaceman
    Και επίσης είχε 4 επεισόδια η σειρά ως filler ( 426, 427, 428, 429 ) τα οποία στη ουσία είχαν σχέση με την ταινία strong world
    Nov 18 2012 15:28
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Χωρις παρεξηγηση,αλλα εχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τα fillers στο θρεντ!! :P τεσπα,απλως περιμενω τα επεισοδια!!
    Nov 18 2012 15:41
Photo

Zem@c → Kaidou

Καϊντου εγω δεν εκνευριστηκα με αυτο.... η απαντηση μου σε αυτο το θεμα ειναι οτι διαφωνω κτλ κτλ... ο καθενας μπορει να εχει την γνω,μη του // προσωπικα σοκαριστικα με το στορυ με τα ναρκωτικα και το θεωρησα ΤΡΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ..οποτε ναι γαματο κτλ ΑΛΛΑ σημερα το γαααααααμησε ...θα μπορουσε να ηταν λιγες σελιδες μονο...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩς ΤΩΡΑ: τα πηρα γτ κατηγορησε οτι ζουμε σε αλλο συμπν..και επειδη ειπε οτι το φουρουμ ητνα καλυτερα κλειστο... πολυ λεπτο θεμα για να το σχολιαζει ο καθενας τοσο ευκολα και με αυτον τον τροπο... ειπασ το τελος "φιλικα"..κξαι το εννουσα.. ΧD
Nov 08 2012 00:13
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    ΕΕ καλα,υποκειμενικο ειναι αυτο.Εγω προσωπικα θεωρω οτι επρεπε να γινει ενα ολοκληρο chapter,χωρις δραση για αυτον ακριβως τον λογο...Οκ,ισως κανα 2 σκηνες ηταν ανουσιες,αλλα ετσι κανει ο Oda απο την αρχη της σειρας
    Nov 08 2012 01:32
Photo

Kaidou → Zem@c

Ναι αλλα οταν σε ρωτησουν προσωπικα εσενα Zemac,γιατι βλεπεις One Piece;Σε τι διαφερει αυτο το clisse fighting shounen απο τα υπολοιπα του ειδους του,εσυ τι ακριβως θα του απαντησεις;Οτι εχει τρομερες μαχες;Εγω μπορω να σου πω οτι το Bleach πχ εχει πιο cool και καλυτερες μαχες απο το OP.Πιστευω οτι το σημερινο chapter εντασεται στα πιο σημαντικα σε σημασια μυνηματων chapter του OP....Και ο Oda εδειξε με πολυ ωραιο τροπο το τι συνεπειες μπορουν να φερουν τα ναρκωτικα!Απο τα σημαντικοτερα ζητηματα στην συγχρονη κοινωνια μας!Οι μαχες σκετες,δεν λεω,εχουν την φαση τους,αλλα οπως ειπε ο Warchief,στο τελος γινεται βαρετο!
Nov 07 2012 22:54
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Πιστευω το συγκεκριμενο Chapter ηταν απαραιτητο απο την στιγμη που εθιξε το σοβαρο θεμα των ναρκωτικων...Οι μαχες θα ερθουν στα επομενα 1-2 το πολυ 3 chapters με τον luffy να καθαριζει μια και καλη τον CC...Και σιγα σιγα θα ερθει και το τελος του Arc...
    Nov 07 2012 22:58
Photo

zoro77 → Kaidou

Την ωρα που το γραφες το αλλαζα. Λοιπον επειδη σου αρεσε θα το ξαναβαλω για λιγο καιρο ακομα. :P
Oct 31 2012 00:41
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    hahaha,Το χρειαζομαστε για λιγο καιρο ακομα,μετα την επιβεβαιωση οτι ο Messi ειναι ο καλυτερος στον κοσμο...xD
    Oct 31 2012 00:43
  • zoro77's Photo
    zoro77
    Eιναι ο μπαγασας ειναι! Θελω να σου εξομολογηθω ενα ονειρο μου. Μουντιαλ τελικος Αργεντινη-Πορτογαλια. Νικη Αργεντινης με MVP τον Messi. ΤΟ ΚΛΑΜΑ μετα ο Ροναλντο μουαχαχαχα :P
    Oct 31 2012 00:45
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Απο το στομα σου...Αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει καποτε!
    Oct 31 2012 01:33
Photo

Kaidou → zoro77

Αυτο με τον κλαψιαρη Ronaldo :P
Oct 31 2012 00:38
Photo

zoro77 → Kaidou

χαχα thanks. xD Ρε συ πραγματικα με αυτο το chap εμεινα. Oχι τοσο για την νικη, την περιμενα οπως ολοι μας, αλλα ο τροπος. Μιλαμε τετοιο ξεφτιλισμα, τετοιος τρομος δεν θυμαμαι αλλη φορα να χει γινει. Κριμα που ειναι κλειδωμενο το subforum. Οσο για το kings haki ειναι πολυ πιθανον, αν και ηδη εχουμε ενα hintaki απο το FI arc οταν ειπε για τον luffy oτι αν δεν ηταν τοσο δυνατο το CoC να αλλαζαν καπετανιο.(και φυσικα εννοουσε τον εαυτο του) Και ναι συμφωνω οι luffy/zoro ειναι σχεδον ισοι και στις λεπτομερειες ο captain ειναι πρωτος. Θα κερδιζε ο luffy αλλα με κομμενα χερια στο τελος :P Πολυ πορωση σημερα. Και ο zoro αγρατζουνηστος εδω και ποσο καιρο!
Oct 31 2012 00:32
  • zoro77's Photo
    zoro77
    κατσε πιο αβαταρ? Γιατι εκανα ταυτοχρονα την αλλαγη :P
    Oct 31 2012 00:34
Photo

Kaidou → zoro77

Καταρχας γαματο το avatar σου xD...Τωρα για τον Zoro,δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα ελιγε ετσι η μαχη με την Monet.Κατ'εμε Luffy=Zoro σε δυναμη...Οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα μεταξυ τους...Οποτε αφου την ξεπεταξε ευκολα ο Luffy,θα μπορουσε να το κανει και ο Zoro!Τωρα,η καινουργια πληροφορια για μενα στο καινουργιο chap ηταν οτι ο Zoro εχει μαλλον King Haki...ο.Ο
Oct 31 2012 00:18
Photo

zoro77 → Kaidou

Ποσο τερας ρε ειναι ο zoro? Μα ποσο? Μιλαμε τετοια επιδειξη δυναμης νομιζω δεν την εχουμε ξαναδει στο OP.
Oct 30 2012 23:17
  • zoro77's Photo
    zoro77
    *για το σημερινο chap.
    Oct 30 2012 23:17
Photo

Kaidou → Osama Bin Laden

Το arrancar arc ειναι καλυτερο !!!
Oct 25 2012 20:20
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    Και ακομι πιο καλο ειναι το current arc στο manga!Ο Kubo κενται σε αυτο!
    Oct 25 2012 20:21
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Αλήθεια; Είσαι ο πρώτος που μου το λέει αυτό. Γενικά δεν είχα ακούσει και πολύ καλά λόγια για τα arcs έπειτα από το Soul Society.
    Oct 25 2012 20:27
Photo

Kaidou → Strawhat

Ααα νομιζα οτι το ειπες ειρωνικα :P
Sep 12 2012 23:37
Photo

Kaidou → Strawhat

Προς τι αυτα τα ποστ ; :P
Sep 12 2012 15:25
  • Strawhat's Photo
    Strawhat
    ποια λες?
    Sep 12 2012 15:29
  • Kaidou's Photo
    Kaidou
    πες τα να γιασει το στομα σου και ετσι o.O
    Sep 12 2012 15:30
  • Strawhat's Photo
    Strawhat
    ¨Π απλα επειδη λενε για το σαντζι οτι ραγισε οτι εχασε οτι δεν ειναι δυνατος κτλ και δε βλεπουν οτι απλα δειχνει ποσο ισχυρος εγινε με τοσα σκιλς καινουρια και τα βαζει με εναν τοσο δυσκολο αντιπαλο
    Sep 12 2012 15:35
Photo

Kaidou → SpeedFreak

Μεγαλη συζητηση για το τι ειναι ψυχοπαθεια...Μεχρι και οι επιστημονες δεν εχουν δωσει τελικη απαντηση για αυτο το θεμα.Αμα θες ψαξτο,εχει μεγαλο ενδιαφερον!PS:O Kira ηταν ψυχοπαθεις.Αμα τελικα το ψαξεις θα το καταλαβεις και εσυ :P
Sep 10 2012 23:26
  • SpeedFreak's Photo
    SpeedFreak
    οκ....
    Sep 11 2012 12:34