Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά, δε το συζητάμε. Αφού έφυγες σήκωσε μελτέμι (η θάλασσα χάλια) και δεν έλεγε να σταματήσε μέχρι και σήμερα που φύγαμε αλλά είχε μια δροσιά που την ευχαριστιόσουν όσο δεν παίρνει. Ένα βράδυ έριξε και μια μπόρα και εκοληρώθηκε η ευχή του, τι ωραία που μύριζε μετά το πρωί. :sigh2: Ξαφνικά μ' έπιασε μια νοσταλγία.
Aug 08 2011 18:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A καλά, δεν φαντάστηκα κάτι άλλο αλλά τόσο που συνήθησα ήμουν έτοιμη να σε πω "Θες βοήθεια? Να κάνω κανα ξεσκόνσμα!" xD OK, όταν σε βολέψει δεσποινίς πες με! Ουυυυυ, ναι. Έχει πολύ ζέστη. Καμιά απολύτως σχέση με το Στρατώνι...
Aug 08 2011 17:48
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμμμ... Δεν ξέρω μιας και με περιμένουν μπόλικες δουλειές μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά από Πέμπτη και μετά, που θα έχουν φύγει τα βασικά τουλάχιστον, να κανονίσουμε. Έπρεπε να δεις εμείς πώς ήμασταν όταν μείναμε μόνες :sigh2: ΥΣ. Καλά που πήραμε τον μικρό τον ανεμιστήρα μαζί. Πολλή ζέστη. :kakaka:
Aug 08 2011 17:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! H καρδιά μου! Πλάκα κάνεις! Γυρίσατεεεεε~! :roar: Πότε μπορείτε/μπορείς να συναντηθούμε? Μου λείψατε καλέ, μετά από δύο βδομάδες!
Aug 08 2011 17:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Μάντεψε ποιος γύρισε μια μέρα νωρίτερα από το κανονικό. ~laaa
Aug 08 2011 16:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lucy Heartfilia

Arigato~!
Aug 08 2011 00:32
Photo

Lucy Heartfilia → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;519047]Lucy darling ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που έχεις στο desktop και από ποια σειρά είναι?[/QUOTE] o [URL="http://greekasiandramas.forumotion.asia/t778-miura-haruma"]Miura Haruma[/URL] είναι και παίζει σε πολλές σειρές! ^^
Aug 08 2011 00:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh, Kenny! Motorhead! Το λατρεύω αυτό το τραγούδι :D Και είμαι σίγουρη ότι και ο Izaya θα το απολάμβανε αρκετά το συγκεκριμένο! Χα χα! Να σαι καλά σ'ευχαριστώ! Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα setάκια, να ναι καλά η Kai!
Aug 05 2011 08:27
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[youtube=vqtNGkSzh1o]Motorhead - The Ace Of Spades[/youtube] Με αφορμή το νέο setάκι. Με γεια BTW. ^^
Aug 04 2011 18:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, έτσι! Αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Γυρίστε πίσωωωωωωωωωω! Οχο! Πολύ παρατηρητική βλέπω! Αν θες κάνε μου κανένα ακόμα σε...tytania κάτι? Ξες εσύ ποιον...επειδή εγώ δεν είμαι αρκετά τέλεια για να κάνω μόνη μου...ενώ εσύ είσαι! XD Τώρα όσο θα σαι εκεί μπορείς να με κάνεις κανένα σε Xanxus/Squalo/Hibari? Που έχεις εκεί τις φωτογραφίες!
Aug 02 2011 20:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τελικά δεν μπήκαμε χθες αλλά come back XD Άντε σε μια βδομάδα που θα γυρίσουμε να βρεθούμε Edit: Άλλαξες και το σετάκι βλέπω :hehehe:
Aug 02 2011 19:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Κι εγώ θελωωωωωωωωωωωώ! Με το που ήρθα άρχισε η βροχή! Και βαριέμαι μόνη μου!!! Μου λείπετεεεεεε!
Aug 01 2011 08:51
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:nanteee: Come baaaaack!
Jul 31 2011 19:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

:himitsu: Ξέρεις εσύ φίλε Jorg!
Jul 14 2011 17:12
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Αυτό είναι δεδομένο. dear. Μόνο ένας έξυπνος θα μπορούσε να με πει έξυπνο.
Jul 14 2011 16:13