Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
^^ Κι εγώ έτσι νομίζω, θα μπορώ να σατυρίζω και την όχι-τόσο-τέλεια ύπαρξή του. :orly:
Ουφ, φροντιστήρια...δεν τα μπορώ. Πάντα σε κρατάνε από κάτι καλό. xD Γι άλλη μια φορά καλή επιτυχία και καλή συνέχεια...
Οκτ 05 2011 13:11
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Εγώ δεν νομίζω ότι θα παίξω γιατί θα καταλήξω να ψοφήσω επειδή δεν έχουν αναφέρει την ώρα. Λόγω φροντιστηρίου κτλ.
Σου είπε ήδη και η αδερφή μου ότι δεν παίζει. Άλλο να κάναμε rp.
Πάρτον, θα σου ταιριάζει κιόλας. Θα μπορείς να κάνεις τον χαρακτήρα του.
Οκτ 05 2011 13:01
Τ^Τ 2/2!
Lol, σκέφτηκα κάτι άλλο που μου ήρθε εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο -και μόλις είχα τελειώσει το Tiger and Bunny στις 3 το πρωί- να πάρω τον Jouslain-kyo!
Εγώ πάλι λέω να παίξω γιατί στο κάτω κάτω, τι με νοιάζει? Ας σκοτώνονται οι άλλοι κι ας με σκοτώσουν, όσο ζήσω έζησα τουλάχιτσον θα το διασκεδάσω.
Οκτ 05 2011 12:45
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Εγώ δεν ψίνομαι στο διπλάσιο από την αδερφή μου. Μου το ανέφερε η αδερφή μου το συγκεκριμένο. 1 που θα μας βγάλουν ότι συνεργαζόμαστε 2 που θα είναι σαν να παίζουμε μόνοι μας 3 το ότι ανέφερα ότι θα μπορεί να έπαιρνα Yamamoto για τρολλ δεν σημαίνει ότι θα τον πάρω τελικά 4 ότι μάλλον δεν θα παίξω αν γίνει φέτος.
Οκτ 05 2011 12:42
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να το φιλοσοφήσω, ήταν τα πρώτα που σκέφτηκα με το 'γιατί να λακίσουν'. Με βάση την νοοτροπία του προηγούμενου παιχνιδιού και τι στάση κρατάει ο καθένας σε τέτοια παιχνίδια, δεν είναι δύσκολο να δεις από που μπάζει κάτι τέτοιο. Στο συγκεκριμένο νομίζω πρέπει να λες κι ευχαριστώ αν είσαι επιθεωρητής/δολοφόνος αν έχεις συνεργάσιμους συμπαίκτες. Το πόσο χάνεται γενικότερα το νόημα το είδα πέρσυ και αυτό ήταν το μόνο που με φόβησε, γι' αυτό και το σκέφτομαι ακόμα για φέτος.
Να το τελειώσεις. Έτσι κι αλλιώς είσαι στα τελευταία επεισόδια και μ' αυτά που θα γίνουν δε θα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.
Οκτ 05 2011 00:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
You mad, το ξέρω πως δεν εννοούσες αυτό, για πλάκα το είπα. Έλα, είχα και το Lol από δίπλα!
ΟΚ ΟΚ έχεις δίκιο...αν κι εμένα πάλι θα μου άρεζε! :if: αλλά δεν έχει νόημα να το κάνεις αν δεν περνάς καλά...Πάντως αν το όλο θέμα πάει στον βρόντο εμενα με βλέπω να τρολλάρω με κανα Oga εκεί μέσα ή μάλλον για το παιχνίδι ταιριάζει καλύτερα ο Himekawa -εφόσον είναι από τους λίγους που σκέφτονται στο συγκεκριμένο manga-. Αλλά θα ήταν επικό να έπαιρνα κάποιον τέτοιον χαρακτήρα -αλλιως παίρνουμε και τον Kudo και το παίζουμε detective-.
Xα χα πάντως το έχεις φιλοσοφήσει και το έχεις πάρει κι από φόβο έτσι?
:3 λέω να το τελειώσω σήμερα!
Οκτ 04 2011 23:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κατ' αρχήν δεν αναφερόμουν μόνο σ' εσένα. Ούτε είπα ότι κι εγώ δε θα έβγαζα ή δεν έβγαλα πέρσυ τον Neuro ooc. Eξαρτάται από τον χαρακτήρα που θα διαλέξεις, αν μπορείς να τον χειριστείς και αν σε βολεύει να τον χειριστείς για το αν θα βγεις ooc ή όχι. Τα είδες πέρσυ, δε χρειάζεται να το αναλύσω.
4-5 άτομα + κάποιους άλλους που μπορεί να θέλουν να πάρουν μέρος με χαρακτήρα από το ίδιο άνιμε. Θα είναι σχεδόν χαμός και δε θα έχει και πολύ ενδιαφέρον έτσι. Γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα; Γιατί σκέψου ότι οι δυο μπορεί να είναι δολοφόνοι και ο ένας επιθεωρητής και να πρέπει να ψηφίσουν ανάλογα με το συμφέρον τους τι έχει να γίνει. Εκεί όχι μόνο δε θα παίρνουν κουράγιο, αλλά μπορεί να πρέπει να επιλέξουν και θύμα. Συν ότι μπορεί να νιώσει ο άλλος ότι το εκμεταλλεύτηκες αργότερα. Επίσης άμα σε δούνε οι άλλοι να είναι τόσο συνεννοημένος με τον άλλον, έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να σε κατηγορήσουν για δολοφόνο ή να σε υποψιαστούν για επιθεωρητή. Και-και-και, βαριέμαι να τα γράφω.
Με λίγα λόγια θεωρώ όχι μόνο πως δε θα ήταν ωραία αλλά μειώνει την ποικιλία με τόσα άτομα και προκαλεί και προβλήματα. Do not want, sorry.
Nice. Mε το καλό να το τελειώσεις, δεν μείνανε και πολλά.
Οκτ 04 2011 23:46
Zura~! :joyful: Τι γίνεσαι? Φαντάζομαι ξέρεις γιατί είμαι εδώ, αν σαν καλός stalker παρακολουθούσες τα VMs της αδερφούλας. Αλλά σε περίπτωση που δεν το έκανες, ψήνεσαι αν γίνει κι όταν γίνει το καινούργιο Η νύχτα πέφτει να πάρουμε εγώ εσύ ο junpei κι αν τελικά ψηθεί και η αδερφή σου (Τ^Τ που δεν την βλέπω) απο Reborn! ?
Οκτ 04 2011 23:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, λεστι, εσύ κι ο Tohru έχετε αυτήν την αγάπη για το χρήμα...
Δε με εμπιστεύεσαι να κρατήσω έναν χαρακτήρα IC? Oh, Im hurt~! Lol, πάντως δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι όταν λέω ομαδικό εννοώ τους πάντες όλους έτσι? Εννοώ εμάς τους τέσσερις που θέλουμε και συνεννοούμαστε. Σιγά αν ήταν για κανέναν άλλο που δεν ήξερα μην το πρότεινα. Και σιγά ρε συ, γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα? Πάντα μιλάω για μας τους συνεννοημένους στο επίπεδο RP που εύκολα ο ένας θα παίρνει κουράγιο από τον άλλον.
Θα την πω κι εκείνη αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα, μεταξυ μας θα μαστε. Γι αυτό και θα πάρουμε κάποιους που μπορούμε να παίξουμε. Αχ πες ναι πες ναι πες ναι.
Sorry, το ξέρω ότι πρήζω αλλά θα ταν πολύ ωραία να το κάναμε έτσι... :3
Παρεπιμπτόντως: επισόδειο 19!
Οκτ 04 2011 23:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Άμα δεν αγαπούσα υπερβολικά τα λεφτά μου θα τα έβαζα σε στοίχημα ότι άνετα μπορούν να βγουν ooc, αλλά είμαι πολύ δεμένη μαζί τους για να το κάνω.
Κατ' αρχήν με το που θα πρέπει να πέσουν οι πρώτοι ψήφοι, και ειδικά αν πρέπει να κρυφτούν, οι μισοί θα λακίσουν και θα χαλάσει κατευθείαν το δήθεν ομαδικό πνεύμα. Εκεί να δεις ooc που έχει να πέσει. 5 από εδώ, 2 άσχετοι και από εκεί και μαζεύονται και παραπάνω, don't worry. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ ποιον θα έπαιρνα [I]αν[/I].
:kakaka: Δοκιμάστε με την Vagge, ίσως έχετε καλύτερη τύχη μιας και ψηνόταν ήδη για Yamamoto. Εγώ θα σας παρακολουθώ πιθανόν απ' έξω και θα παινέψω μόνο αυτόν που θα καταφέρει να βγάλει τον χαρακτήρα που διάλεψε λιγότερα ooc από τους υπόλοιπους πριν πεθάνει, αν πεθάνει.
Οκτ 04 2011 23:29
Fallen_Mpougatsa → Kai
Tην πρώτη σου επιλογή :hmmm: δηλαδή τον Izaya?
Έλα ρε συ, πάνω κάτω ότι κι αν κάνουμε πόσοι θα είμαστε, πέντε άτομα? Πόσο πια OOC να τους βγάλουμε? Κι εφόσον όλους μας αρέσει το manga θα μαστε και προσεκτικοί.
Κι [I]αν[/I] γίνει κι [I]αν[/I] ψηθείς όπως λες κι εσύ τι λες να διαλέξεις? Ή σε αυτό πήγαινε το +plus?
Οκτ 04 2011 23:12
Sakura!!! → Fallen_Mpougatsa
Να αποκτήσεις!! είναι αρκετά καλό στόρυ και έχει δόσεις γέλιου κιόλας ^_^
εγώ που το είχα παρατήσει το ξανάρχησα και το τελείωσα σήμερα!
Οκτ 04 2011 23:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται