Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Fallen_Mpougatsa
Lol, το postαρες κιόλας στο group του ΠΑΟΚ? xD
Πςςςςς, τι φοβερό μαλλί έχει ο husbando σου στην πρώτη pic. Old style japanese punk, nice!!!
ΟΚ, άντε είναι και δικός σου. Πάντως όταν τον είδα στο εξώφυλλο το ήξερα ότι ήταν awesome.
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/manga/2/48489.jpg[/IMG]
Φοβερό στυλάκι. ^^
Thanks για το friend request.
Οκτ 07 2011 22:40
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ha ha, go write it in the ΠΑΟΚ group! Nice one by the way!
Το βλέπω το βλέπω, σε φαντάζομαι με ένα ματοκυάλι στο σπίτι σου να παρακολουθάς και να κάνεις blackmail τους γείτονες!
Tch tch tch; Xanxus? No way; [S]that is a recent addiction[/S] he'd be an abusive husbando. [B]He[/B] is:[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475445&postcount=203[/url]
Edit: lol, έχεις κάνει claim τη waifu ακριβώς μετά από μένα!
Όσο για τον άλλον στη μηχανή και με το katana: why can't we all share?
Οκτ 07 2011 21:59
Μου θύμισες τώρα όταν είχα πάει Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, έξω απο ένα γήπεδο -σε ένα μικρό τοιχάκι- είχαν γράψει "ΠΑΟΚ ΡΕ!"
Yeap, είμαι καλός stealth-stalker εγώ.
Ποιός είναι ο husbando σου είπαμε? Xanxus? Εγώ λέω η Kai να ανοίξει κανά μαγαζί με φωτογραφίες, ξες πόσα yen θα βγάλει? Ουυ~~~~
Υ.Γ. Ο χαρακτήρας με την μηχανή και το Katana είναι δικός μου, ΑΡΓΗΣΕΣ!!! :D
Οκτ 07 2011 21:39
Oh lawl; epic argument: no background so it [B]must[/B] be Kubo! Kαι ναι, συμφωνώ απολύτως. Επίσης, ένας λόγος που μπορώ ευκολότερα να πειστώ είναι ότι αν σκεφτούμε τα ρούχα που έχει ζωγραφίσει για τους χαρακτήρες εύκολα τα δίνει και του τα κάνουν και χέζετ@ι στο τάληρο!
Χα χα, επειδή όταν είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να το πεις παντού. [S](είχαμε πάει Πράγα εξαήμερη και ήμαστε στην παλιά πόλη. Όλα ωραία και καθαρά παντού όλα τέλεια...αλλά σε ένα τοίχο, ο μοναδικός βρώμικος, γράφει με μαύρα γράμματα: ΠΑΟΚ Gate 4 xD)[/S]
Oh, δεν ήξερα ότι το παρακολουθούσες το thread εκείνο. Ω, είσαι καλύτερος stalker από μένα. Αλλά είδες όμως? Λίγο ακόμα και μπορούσαμε να βάλουμε και τίποτα...τουλάχιστον δεν χάσαμε!
^^
Βλέπω τώρα το seto σου κι αναρωτιέμαι...λες να κάνω κι εγώ κανένα με τον husbando? Τι να κάνω δηλαδή που άχρηστη είμαι σ'αυτά, ή θα το ψάξω στο net ή θα πω την Kai πάλι. Κι επειδή αρκετά την έχω πρήξει απ'τον άλλον μήνα και μετά! xD
Οκτ 07 2011 12:45
Yeap, δικό του είναι το μαγαζί (μάλλον). Most of the walls/backgrounds are white and plain so its obviously Kubo.
Μάλλον είναι το μόνο group με ομάδα ποδοσφαίρου εδώ. xD
Μα ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικιός πάνε πάντα μαζί. ;) Το ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚ όταν είχες postάρει εκεί που μιλούσες ότι μπορούμε να νικήσουμε την Tottenham. :P
Nice to meet you.
Οκτ 07 2011 12:28
Ho ho ho :orly:? Δε σε αδικώ εφόσον κατάφερες την Κai να αλλάξει seto!
Lol, o Kubo έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο αλλά είναι όντως δικό του το μαγαζί? Πολλά Αμερικάνικα βλέπω πάνω! xD
Ατσα! Δεν περίμενα να δω εδώ γκρουπ για τον ΠΑΟΚ κι επίσης δεν ήξερα ότι ήσουν Θεσσαλονικιός! Κι εγώ από δω είμαι και ναι είμαι ΠΑΟΚ -οικογενειακή επιχείρηση you see-. :nod: yoroshiku onegaishimasu!
Οκτ 07 2011 09:45
Fallen_Mpougatsa → Botsun
E he he...σου κολλάει το άτιμο έτσι? Κι έμενα να δεις πως με έχει κολήσει γιατί κι εμένα με το βαλε εννοείται -όταν μιλούσαμε για τον husbando της και το ένα έφερε το άλλο-. Μέχρι να βγει η βδομάδα τώρα θα σιγοτραγουδάς κι εσύ: tsun tsun dere tsundere tsun tsun~!
Οκτ 07 2011 09:37
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Από την στιγμή που μου το αφιέρωσε η Kai,κόλλησα... :3
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4juEaue6fBU&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Οκτ 07 2011 01:05
Άκριβως τέτοια φάτσα έχω απο χθες όταν άρχισα να postάρω στο topic.
Yeap, πριν το time-skip τον λάτρευα, ο 2ος αγαπημένος μου ήταν αλλά μετά....Μιας και είπες Gama-tos, ο sensei μου άνοιξε μαγαζί. ~Manly tears~
[spoiler][IMG]http://bleachasylum.com/signaturepics/sigpic5327_4.gif[/IMG][/spoiler]
Και ναι, ευτυχώς ή δυστηχώς είμαι μΠΑΟΚ. :P
Οκτ 07 2011 01:03
Να φανταστώ αυτήν τη στιγμή έχες την φάτσα αυτής της γάτας:[SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/973160302.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ο Gama-tos πρωταγωνιστής είναι η εξαίρεση: δεν τον πάω και είναι κι απαίσιος χαρακτήρας. Έγινε δηλαδή μετά το time skip, να μαστε και δίκαιοι.
Ω, το bossu? Mα και φυσικά είναι badass manly character αλλά ο Frankenstein από το Noblesse...Χα χα, το βαλα κι εγώ! :3
Οκτ 07 2011 00:36
That's right, my little Yamamoto fan. xD
Να φανταστώ γι' αυτό δεν συμπαθείς τον Gama, ε? :P
Πλάκα κάνεις [B]φίλε[/B]. xD Ε μπορεί να φταίει το badass manly character στο avatar σου.
Nah, δε θυμάμαι να με έχουν μπερδέψει ποτέ, μάλλον επειδή το default option είναι ο άντρας. xD
Οκτ 07 2011 00:28
It's a sort of "I have no other choice" thing, no? xD
Oh, συμφωνώ! Κι εγώ δε συμπαθώ χαρακτήρες που μπορεί να είναι πολύ καλοί χαρακτήρες!
Νομίζω είσαι στο λάθος γκρουπ φίλε μου...Επίσης, πολλοί με παιρνούν για άντρα εδώ! Εσένα σε έχουν μπερδέψει ποτέ?
Οκτ 07 2011 00:25
Είδες? Στο τέλος όλοι συμφωνούν μαζί μου. xD
Yeap, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας. Άλλο το δεν τον συμπαθώ και άλλο άμα δεν τον θεωρώ [I]καλό [/I]χαρακτήρα.
Υ.Γ. Gama iz t3h besto!
Οκτ 06 2011 23:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται