Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
E, δεν είμαστε ακόμα πρώτο έτος.δεύτερο. Κι εσείς έχετε παραπάνω γιατί έχετε θεωρίες και πρακτικές. Εμείς μόνο θεωρίες! :P
Oct 13 2011 19:37
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
λιγες εχετε, εμεις εχουμε αρκετες παραπανω΄.. γιατι ολες οι θεωρητικες εχουν λιγοτερες ωρες??
Oct 13 2011 19:31
Είναι ανάλογα τον αριθμό των μαθημάτων: εγώ έχω τέσσερα υποχρεωτικά και δύο επιλογής επί τρεις ώρες το καθένα, βάλε. Κοινώς, εμείς έχουμε 18 ώρες τη βδομάδα.
Oct 13 2011 19:28
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
σημερα το μεσημερακι εκανα το πρωτο μου μαθημα ενα δυορακι στο εργαστηρι ορυκτολογιας, και επειδη αυριο δεν εχω τιποτα γυρισα σημερα το απογευμα στην πατριδα-λαρισα οπου εχω και ιντερνετ..
Oct 13 2011 19:16
Ω ναι, κανονικότατα! Έχω πάει ήδη κι έχω κάνει πόσα μαθήματα! Εσείς τι γίνεστε?
Oct 13 2011 18:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Τι τα θες. Μετά εκεί που πήγαινα σχετικά καλά πήρα την κατηφόρα ξαφνικά και έχασα. Είπα κι εγώ, τόση κωλοφαρδία πάνω που αποκλείεται.
Oct 12 2011 17:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, και richie και Ron? Έτσι έτσι...Και ζευγάρια βλέπω κοπελιά...
Oct 12 2011 17:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ω, ένα δείγμα κωλοφαδρίας μερικών κινήσεων που με έκαναν να συγκινηθώ βαθύτατα. Αύριο σκέφτομαι να πάω να παίξω Jocker.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/kukuku-1.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Oct 12 2011 00:16
Napster → Fallen_Mpougatsa
Α ναι? lol. Εγώ μόνο OP έβλεπα απο το internet cafe (πριν 5-7 χρόνια...). Ohh ze memoriez....
Τον Chou τον λατρευώ! Απο την μια χάρηκα που τον ξαναείδα στα επόμενα volumes αλλά απο την άλλη δεν μου άρεσε που άρχισε να δουλεύει με τον Saito. :/
Oct 11 2011 20:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed