Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Napster
Χα χα χα, άσε ρε συ, τι να πεις! Πεθαίνει ο άλλος, πεθαίνει και το manga, πολλαπλά χτυπήματα!
Ιούν 26 2013 09:36
-
Fallen_Mpougatsa
...όσο κι αν κλαίω για την εποχή των μεγάλων manga, νομίζω ότι είναι η ώρα να κλείσει ο κύκλος κι αυτού του μεγάλου manga...
Ιούν 27 2013 23:24 -
Napster
:(
Εύχομαι να δουλέψει μαζί με τον Kishimoto σε κανά Naruto. Θα έλεγα ότι είναι στο ίδιο επίπεδο και μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γίνει πιο badass το Naruto. Η manga σκηνή χρειάζεται τέτοιους manga-kas. :)
Ιούν 28 2013 00:25 -
Fallen_Mpougatsa
...δε μπορείς να φανταστείς πόσο γέλασα αυτήν τη στιγμή, και είναι και αργά.
Ιούν 28 2013 00:31
-
Fallen_Mpougatsa
You are money then you are exchangeable.
Ιούν 26 2013 14:35 -
demonicMC
but lovely nontheless
Ιούν 26 2013 14:55 -
Fallen_Mpougatsa
Indeed, lovely man.
Ιούν 26 2013 15:04
DoB → Fallen_Mpougatsa
Καινούργιο YGOTAS, καινούργιο YGOTAS!!!! http://yugiohabridged.com/?p=videos&t=ygotas
Ιούν 25 2013 17:43
-
Fallen_Mpougatsa
Οοοοh, thanks!
Ιούν 25 2013 17:59
Fallen_Mpougatsa
Kανένας χριστιανός - ή και άλλης θρησκείας - συνεχίζει να διαβάζει την υπέροχη σαπουνόπερα που λέγεται Gamaran? Οι εξελίξεις είναι πολλές τώρα τελευταία...
Ιούν 12 2013 22:55
-
Fallen_Mpougatsa
Tσ-τσ-τσ, το καημένο το wallpaper όμως κάνει με το στανιό character development και κανείς δεν το βλέπει! xD Πάντως ναι, εδώ που είναι φαίνεται πως τελειώνει (ο Jinsuke παλεύει με τον Iori).
Ιούν 12 2013 23:39 -
demonicMC
Και ο demonic το βλέπει :D Βλέπω ακόμα λέμε τον Zenmaru wallpaper :P
Ιούν 13 2013 09:55 -
Fallen_Mpougatsa
E κοίτα, επειδή εκεί σε τρία κεφάλαια τέσσερα λύθηκε το arc του δεν έπαψε να είναι τίποτα από ταπετσαρια. Απλώς ο τεχνίτης αποφάσισε να μας δείξει πως της αλλάζει το σχέδιο και τώρα από floral έγινε animal print (you know, the raaaa~ge and stuff).
Ιούν 13 2013 11:59
Warchief → Fallen_Mpougatsa
Και νομίζω ότι για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον Warchief
Ιούν 11 2013 13:03
-
Fallen_Mpougatsa
Χαίρομαι. Καλή εξεταστική btw. Κανονικά γράφετε τώρα σωστά; Άντε, κουράγιο.
Ιούν 11 2013 13:18 -
Warchief
ναι ευχαριστώ επίσης
Ιούν 11 2013 13:18 -
Fallen_Mpougatsa
Παρακαλώ, κι ευχαριστώ, αλλά έχω τελειώσει ^^
Ιούν 11 2013 13:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πες ένα yey για τα μπόλικα GB που χάθηκαν. Φορμάτ σε εξέλιξη γμτ.
Ιούν 09 2013 17:23
-
Fallen_Mpougatsa
Oooooooooooooooooooooooooooooh. Not much left to say, goodbye.
http://www.youtube.com/watch?v=zLL4KPLQAjc
Ιούν 09 2013 17:33 -
Kai
Τη μουσική κλαίω περισσότερο απ' όλα. Ο πατέρας μου έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ιούς.
Ιούν 09 2013 17:39 -
Fallen_Mpougatsa
Πωωωωω, η μουσική έχει πέσει πολύ θύμα τώρα τελευταία. Και σε μας κάηκαν κάτι Giga μόνο μουσική. Αχ, αχ, αχ, πες τον μπαμπά να προσέχει με τι κατεβάζει ή που μπαίνει.
Ιούν 09 2013 18:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άλλαξα skype, και ξέχασα να γράψω άκυρη αίτηση να τρομάξεις λίγο damn it
Ιούν 08 2013 21:17
-
Fallen_Mpougatsa
Χα χα χα, οκ. Πάλι καλά που ακόμα δεν πήγα σπίτι να το δω! xD But ok, cool; I'll keep it in mind.
Ιούν 08 2013 23:07
Fallen_Mpougatsa → jeffhardy
xDD Θεσσαλονίκη βρίσκεσαι; Γιατί παίζει να την έχω δει αυτή την ταμπέλα ακριβώς εδώ πέρα...!
Ιούν 06 2013 16:02
-
redqueen
axaxaxaxaxaxaxax στο θυμησαμε ε? :Ρ
Και τελικα στο τρειλερ ολα ασπρα ηταν ΧΔ
Μάι 29 2013 21:25 -
Fallen_Mpougatsa
άσε ρε συ, ενώ λέγονται Μαύρα. Εεεεεε, ας πούμε αυτό. Η εναλλακτική είναι πολύ καμμένη. xD
Μάι 29 2013 21:53
Fallen_Mpougatsa
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποτέ δε θα σταματήσω να γελάω με την φάτσα του Sanosuke όταν του λέει ο Saito "you shouldn't get so attached".
Μάι 28 2013 19:23
Fallen_Mpougatsa → DoB
"Έχω πραγματικά καταλήξει να πιστεύω ότι το καλύτερο ζευγάρι της σειράς θα ήταν ο Sasuke με τη Hinata... Πραγματικά. Παρατήστε τους όλους και κάντε δικό σας χωρίο! With blackjacks! And hookers!"
Μάι 23 2013 19:48
-
Fallen_Mpougatsa
Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: η αναφορά στο YGO TAS ή το ότι αναφέρθηκε το αγαπημένο μου crack pairing?
Μάι 23 2013 19:49 -
DoB
Mα πραγματικά πια!!! Η καθυστέρηση σε όλους τους υπόλοιπους πάει σύννεφο! Ο Sasuke με τη Hinata θα έκαναν μια ωραία, ήσυχη οικογένεια με τα πιο ισορροπημένα παιδάκια... (αρκεί να πέρναγαν τον περισσότερο καιρό δίπλα στη μαμά) Μη βλέπετε έτσι τον Sasuke, το γράψιμο του Kishimoto φταίει.
Α, δεν είναι απ' το YGO TAS, το YGO TAS το χρησιμοποίησε. Είναι απ' το Futurama, μια ατάκα του Bender του ρομπότ όταν τον έτζασαν από ένα Λούνα Παρκ. >.<
Μάι 23 2013 20:13 -
Fallen_Mpougatsa
Άσε, δε λες τίποτα. Ειλικρινά ο Kishimoto φταίει όμως και κανένας άλλος. Γράφει πολύ άθλια τώρα τελευταία, να το κοιτάξει. Ο ίδιος άνθρωπος που μας έδωσε τον Shikamaru, μας δίνει και αυτό; Νο. Και θα σου στείλω κανα fanfic τώρα που σε βρήκα αν δεν έχεις διαβάσει και θες για να μιλάμε.
Aααα, δίκιο έχεις! Μιλάμε δεν το θυμόνουν καθόλου.
Μάι 23 2013 20:18
-
Fallen_Mpougatsa
To δα! Χμ...ναι, αυτά που λέει είναι πολύ λογικά και τα περισσότερα αλήθεια, αλλά δε σημαίνει πως όλες τον ανακάλυψαν στους Avengers. Αν και οι λόγοι ισχύουν, μερικές φορές χαιρόμαστε και που είναι έτσι όπως είναι γιατί παρόλο που αντικειμενικά ο Thor ας πούμε είναι καλύτερος, αυτός είναι πιο αληθινός στις αντιδράσεις του, πιο εγωιστής και πιο "σκοτεινός" και απλώς ευχαριστιέσαι που δεν έχεις τον τέλειο κακό ή καλό αλλά κάποιον που θέλει να τα σπάσει όλα για τους λόγους που έχει.
Προσωπικά λατρεύω τον ηθοποιό ξέχωρα από τον Loki αλλά αν ο Τομ δεν τον έπαιζε και ήταν κάποιος λιγότερο ικανός, δε θα είχε τόσο hype o Loki, σίγουρα.
Μάι 22 2013 12:35 -
Kalamaris
Και πανω απο ολα το κρανος του ειναι fabulous :D
Μάι 22 2013 13:15 -
Fallen_Mpougatsa
Χα χα χα, ας μη μπούμε σ'αυτήν τη συζήτηση. Τα αδέρφια την έχουν κάνει μεταξύ τους προ πολλού (http://www.youtube.com/watch?v=o7BG-f5yjN0 η πρώτη).
Μάι 22 2013 13:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σ' αγαπώ για τα σχόλια για τον Jean. Άμα δεν κουβαλάς πάνω σου την οργή του ανθρώπινου γένους δε σε προσέχουν
Μάι 20 2013 10:38
-
Fallen_Mpougatsa
Oh you, μ'αγαπούσες και νωρίτερα εξάλλου. xD
Σοβαρά τώρα όμως, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους μη-σπαστικούς; Το μόνο που ακούω είναι "Mikasa, Eren, Armin-Mikasa, Eren, Armin-Mikasa, Eren, Armin" και μόνο κάποιος μπορεί να αναφέρει την άλλη με την πατάτα. Ο Jean είναι μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας του anime. Μακράν. Δεν του αναγνωρίζεται αρκετά το πόσο ανθρωπινος είναι.
Μάι 20 2013 10:56 -
Kai
Σκούπισε κι εσύ κάπου την πίστη σου στην ανθρωπότητα
Μάι 20 2013 10:59 -
Fallen_Mpougatsa
Ναι, τώρα τον καταλαβαίνω.
Μάι 20 2013 11:02
-
Fallen_Mpougatsa
Xρόνια πολλά, Χριστός ανέστη. Καλά είμαι, χαλαρά, εδώ Θεσσαλονίκη. Εσύ γύρισες ή όχι ακόμα;
Μάι 10 2013 00:12 -
Blacker_than dark
mpa spiti eimai larisa me ton xrhsto kai sapizoume
Μάι 10 2013 00:18 -
Fallen_Mpougatsa
Όταν λες Χρήστο, αυτόν που ξέρω; Δηλαδή ήρθε εκεί μαζί σου; xD Καλά κάνει βέβαια, αφού τα βρίσκετε! Δως του χαιρετίσματα!
Μάι 10 2013 08:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται