Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχαχα!!!
Thank you thank you....:blush2:
Η πλάκα είναι,πως έχω πρόβλημα με τα ονόματα και RL.Να σκεφτείς πως για να μάθω όσους συναδέλφους,με χαιρετούσαν στην σχολή,μου πήρε ένα χρόνο κι σ'ορισμένους-ακόμα-δεν ξέρω το όνομά τους,αλλά το username που έχουν στο FB.... :sadist:
Κι αυτό ξέρεις γιατί συμβαίνει,διότι όταν μου συστήνονται και μου λένε το όνομά τους,πάντα τυχαίνει ( ; ),να μην τους δίνω σημασία και να σκέφτομαι κάτι άκυρο.
Oct 21 2011 15:10
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Boss, τελικά όντως δεν τα πας καλά με τα ονόματα! Αλλά δεν πειράζει, θα τα σημειώνεις σε ένα μπλοκάκι.
Σου έχω πει πόσ απολύτως adorable είναι αυτή η γάτα που όλο τη βλέπω όταν έρχομαι στο προφίλ σου?
Oct 21 2011 14:57
Όπω καταλαβαίνεις είχα πάει για ύπνο...! Αλλά δεν πειράζει συγχωρήσε!
Oct 21 2011 12:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
Lol, σήμερα πέρασα από τον Πέτρο να κλείσω για κούρεμα και με ρώτησε αν έμεινες ευχαριστημένη XD
Oct 21 2011 10:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάω για ύπνο. Αν γράψεις το τελειώσεις σήμερα, στείλτο θα το δω αύριο μόλις γυρίσω απ'τη σχολή! (9-12 Τ^Τ πρωινό ξύπνημαααααα)
Oct 20 2011 23:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αχα! Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...αλλά φοράω κάλτσες και παντόφλες τι άλλο να κάνω Τ^Τ
Ωχ...δε θα σ'αρέσει αυτό, ούτε εμένα δηλαδή αλλά ο κοκκινομάλλης. Μέχρι τώρα σίγουρα...
Oct 20 2011 23:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
Λάθος του κατασκευαστή υποθέτω. Να ζητήσεις τα ρέστα από του γονείς σου. Btw, άμα κρατήσεις με κάτι ζεστά τα πόδια σου, ίσως τη σώσεις λίγο την κατάσταση.
Επίσης στο S.I.D. να μας ανακοινώσεις κάποια στιγμή την αγαπημένη/ο σου, να ξέρουμε να προσέχουμε.
Oct 20 2011 23:19
Για το όνομα του θεού μην έρθεις εδώ! Θα τρομάξεις!
Καλά, είναι μερικά σημεία που το γήπεδο είναι κάπως έτσι αλλά θέλει θέλει.
Oct 20 2011 23:13
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ε, δεν έχω αρκετά λεφτά ακόμη γι αυτό δυστυχώς. Αλλά μια μέρα...
Ω, είδες? Άσχετο αλλά μιλάμε έχω χάλια θερμοκρασίες σώματος: τα χέρια μου είναι παγωμένα, τα πόδια μου κρύα και τα μάγουλά μου καίνε! xD Κάποιος με συναρμολόγησε λάθος!
Oct 20 2011 23:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Είναι trial-version. Αν με πληρώσετε, θα γράφω κάθε μέρα.
Κι όμως δεν γράφω ακόμα. Παρόλα αυτά, έγραψε λίγο το μεσημέρι.
Oct 20 2011 23:04
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δυστυχώς,δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.....
Βλέπεις,εμείς στο Φάληρο,έχουμε συνηθίσει κάπως διαφορετικά.Ξέρεις,καθαρές όσο γίνεται τουαλέτες,αριθμημένες θέσεις κτλ.
Βέβαια,δεν έχουμε Τούμπα Λίμπρε,αλλά δεν μπορείς να τα'χεις όλα.....
Oct 20 2011 23:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed