Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

I want Frida Lyngstad!
Οκτ 24 2011 20:20
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way, I followed your advice; now I'm up to date on Fate/Zero!
Οκτ 24 2011 20:18
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χαχα, αχ πανάθεμά σε, μετά το συνειδητοποίησα! Έτσι, θα τον περιμένουν τα χέρια μόνα τους. xD
Οκτ 24 2011 20:10
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0&ob=av2e[/YOUTUBE] dibs για την θέση του [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Benny_Andersson"]Benny Andersson! :hihi2: [/URL][/CENTER]
Οκτ 24 2011 19:50
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE] [B]Τα δυο σου χέρια[/B][s] συν την Rain[/s][B] θα σε περιμένουν![/B][/QUOTE] This sounds wrong. XD
Οκτ 24 2011 19:48
Φωτογραφία

Trololololol, το εννούσα πως έχω συνηθίσει τα χτυπήματα επειδή είμαι και μες στο box...αλλά και το άλλο δεν ακούγεται άσχημο. Χμ, κάτσε να πάω να δανειστώ το μαστίγιο του Dino! Ah, yes; το αιώνιο πρόβλημα. Έλα, πάμε μαζί: money money money, must be funny in a rich man's world...
Οκτ 24 2011 19:43
Φωτογραφία

Καλά κάνεις,αν σου αρέσει να σε βαράνε,εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.Μόνο να σε στηρίξω στην S&M καριερα σου. Χωρίς λεφτά,δεν περνώ ούτε την Θήβα..... (Τ_Τ)
Οκτ 24 2011 19:27
Φωτογραφία

Koίτα, και Lussuria και Ryohei είναι masters του box και είναι και οι δύο sun guardian...να μην έχω πάρει κι εγώ κάτι απ'τη μακρά παράδοση των sun guardian, ή ακόμα καλυτερα να μη βάλω κι εγώ τον οβολό μου? :kakaka: Ω! Να κάνεις αρχηγέ να κάνεις! Τα δυο σου χέρια συν την Rain θα σε περιμένουν!
Οκτ 24 2011 19:22
Φωτογραφία

Ατσαααα! Αντέχεις και τα χτυπήματα,μπράβο left hand,είσαι καλός σάκος του μποξ. Τώρα μένει,να κάνω κάποιο ντου στην Σαλονίκη.
Οκτ 24 2011 19:08
Φωτογραφία

Ω χαιρομαι που περάσατε καλά και συμπαθειθήκατε βρε! Χα χα, κι εμείς το παμε αυτό για το κινέζικο χθες. Μα πόση σύμπτωση πια? Και ναι, αντέχω τα χτυπήματα εγώ. :hero:
Οκτ 24 2011 19:06
Φωτογραφία

Πολύ κουλ,κοπέλα. Σίγουρα θα ξαναβγούμε κι αν μαζευτούμε πολλά καμένα,μπορεί να πάμε για noodles ! [SIZE=1][I]~Κι εδώ πάει το λαικό άσμα "Χτύπα κι άλλο θα τ'αντέξω....!~[/I][/SIZE]
Οκτ 24 2011 18:53
Φωτογραφία

:cry5: -sorry for stealing your signature emoticon but this is the only one adequate to convey my feelings- :cry5: Ζηλεύω...!
Οκτ 24 2011 18:49
Φωτογραφία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καφές με την Δώρα !! Ζήλια-Ψώρα ! :P
Οκτ 24 2011 18:42
Φωτογραφία

Oh, you! Να σε πω από τους 5 τώρα στην φωτογραφία οι τρεις είναι στην περιβόητη συντροφιά του μονόκερου...άτσα! Πλειοψηφία! xD
Οκτ 23 2011 17:26
Φωτογραφία

Οοοοοοοοοο..... Τι τιμή,να είμαι στην ίδια φωτογραφία με την συντροφιά του Μονόκερου! :3
Οκτ 23 2011 17:09