Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Έλα καλέ, σιγά! Αν σε πω τι έκανα εγώ μικρή...σπάσιμο νεύρων και πάντα έτρεχα μέσα στην ντουλάπα! I kid you not, I hid in the closet!
Nov 05 2011 12:15
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Also,μην ανησυχείς έτρεχα στις γωνίες μικρός και τώρα έχω συνηθίσει...:kakaka: [/QUOTE] Κανονικά,δεν θα πρέπει να το λέω αυτό και να περηφανεύομαι αλλά τέλος πάντων...... Θα απαντήσω και στο rp,κάαααποια στιγμή σήμερα.
Nov 05 2011 12:02
Photo

Ha ha, late response is late! Σε όποιο θες ωρε κι εσύ, σκόντο θα κάνουμε? Ωωωωωωω, ΟΚ τότε!
Nov 05 2011 11:06
Photo

Σε ποιο thread να γράψω ρε συ; Γιατί τις τελευταίες μέρες έχω αμελήσει αρκετά νήματα,Beelzebub,Dendrobates etc. Also,μην ανησυχείς έτρεχα στις γωνίες μικρός και τώρα έχω συνηθίσει... :kakaka:
Nov 05 2011 00:24
Photo

Ξες τι ξέρω? Ότι στο τέλος θα σε κάνουμε να πηγαίνεις σε γωνόες στην πραγματικότητα! xD Επίσης τόσο καλό RP πάνε και γράψε και στο thread τίποτης! Επίσης, αύριο έχουμε εκτάκτως DnD αντί για την Κυριακή! :3
Nov 05 2011 00:16
Photo

Η προπληρωμένη του Fabio,δεν είχε αρκετό υπόλοιπο για να πάρω την ετήσια συνδρομή στο MafiaLife......:sadist: [I]~Η ζωή είναι τόσο άδικη μερικές φορές!~[/I]
Nov 04 2011 23:48
Photo

Πάντως έχεις έναν μοναδικό τρόπο να βλέπεις τα πράγματα! Και το Cosmomafian να μην το εμπιστεύεσαι, καλά? Το MafiaLife είναι καλύτερο!
Nov 04 2011 23:46
Photo

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,στο Cosmomafian Σεπτεμβρίου είχε ένα άρθρο με θέμα "Το μυστικό για να είσαι καλό αφεντικό".Ε,κάπου εκεί μέσα έγγραφε πως "'Ο,τι ανήκει στους φύλακες ανήκει και στο Αφεντικό"... Άρα δεν εκμεταλλεύομαι,απλώς χρησιμοποιώ κάτι που[SIZE="1"][I]-περίπου- [/I][/SIZE]μου ανήκει! :hihi2:
Nov 04 2011 23:39
Photo

Ha ha, είδες βρε παιδάκι μου? Αλλά και συ μην κάνεις έτσι! Εδώ έκλεψες την πιστωτική του Fabio για τα δαχτυλίδια, μη μιλάς. Κι εσύ εκμεταλλεύεσαι! xD
Nov 04 2011 23:23
Photo

Ωραία οικογένεια στήσαμε,όλοι εκμεταλλεύονται τον καλό,πανέξυπνο,πανέμορφο,ευγενικό και μεγάλο ηγέτη botsun..... XD
Nov 04 2011 22:50
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Αν θυμάσαι ο Ginjou είχε πει πως έχουν αυτές τις δυνάμεις επειδή κάποτε οι γονείς τους είχαν δεχτεί επίθεση από Hollow. Και ο κοινός τους παρανομαστής είναι ο ίδιος ο Ginjou του οποίου η θεωρία (αυτή που επαναλαμβάνει η Riruka) τους ένωσε. Σημαντικότερο από το πως απέκτησαν τις δυνάμεις, είναι το ψυχολογικό τους background το οποίο, αναλογουμένων των chapter που χρησιμοποιήθηκαν - μόλις 1!) αποδώθηκε άριστα. Αυτό που ρωτάς για τον Ichigo μάλλον θα μας το απαντήσει ο Ginjou, και γι'αυτό δεν μπορείς να κρίνεις από τώρα τον mangaka επειδή δεν το έκανε! Right? Πρέπει να κρίνουμε μια arc μόλις φθάνει στο τέλος της, όταν θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε περισσότερα από ότι τώρα. Και σαφώς μόνο τότε θα γνωρίζουμε αν έμειναν κάποια ερωτήματα αναπάντητα ή όχι.
Nov 04 2011 16:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → D.Dragon

xD Agreed...
Nov 04 2011 14:18
Photo

D.Dragon → Fallen_Mpougatsa

Το τι δουλειά έκανε το είπα για πλάκα, σιγά μην το μάθουμε ποτέ, απλά το ντυσιμό της παρά ήταν γελοίο..
Nov 04 2011 14:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → D.Dragon

Για όλους τους fullbringers είναι έτσι βασικά. Αν εσύ κατάλαβες τι ακριβώς έδωσε τη δύναμη στη Riruka πχ...εγώ πάντως όχι. Κατάλαβα μόνο ότι αυτή κατάλαβε ότι είχε δυνάμεις από μικρή-yay! xD Και ποτέ δεν ξέρεις τι δουλειά έκανε...
Nov 04 2011 13:39
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;540823]Να πω την κακία μου αν κι ενδιαφέρον μου φάνηκε κάπως, το είδα λίγο-πολύ άρπα κόλα. Κανονικότατα. τα πετάμε όλα μέσα, μια half-assed excuse που έχουμε δει άλλους με πολύ πιο συναρπαστικά background -και δεν εννοώ αυτά που πλέον αρνείται να ζωγραφίσει ο Kubo :kakaka:- και γενικότερα περίμενα κάτι πολύ [/QUOTE] Την πρώτη φορά που διάβασα το chapter στα γρήγορα, έτσι μου φάνηκε και εμένα. Προχειρο και γρήγορο. Την επόμενη όμως, που διάβαζα αργά για να συλλογιστώ καλύτερα αυτά που έλεγε η Riruka και οι υπόλοιποι, τα flashback μου φάνηκαν να δένουν τέλεια με το narration. Έπαιρνε σκηνές από τις ζωές των 4 members και σιγά- σιγά έχτιζε την αφήγηση της darwin θεωρίας στην οποία κατέληξε η Riruka. Με λίγα λογια χώρεσε flashback τεσσάρων διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα μόνο chapter (!) και το έδεσε άριστα με την πλοκή. Γι'αυτό χρησιμοποίησα τον όρο "επιδέξια" ;) Συμφωνώ πως υπάρχουν και άλλοι με πολύ πιο συναρπαστικά backgrounds αλλά ήταν πολύ να περιμένουμε πως χαρακτήρες όπως οι fullbringers (κατα πλειοψηφία fodder δηλαδή) να έχουν κάτι παραπάνω. Περισσότερο ήθελε να μας δείξει το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ ακολούθησαν τον Ginjou. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη των Xcution, το background του αρχηγού τους θα περιέχει σίγουρα περισσότερες πληροφορίες. Στην τελική, ο Kubo θα μπορούσε να μην δείξει τίποτα για τους fullbringers αλλά τότε θα δημιουργούσε την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το συγκεκριμένο arc και τους νέους χαρακτήρες του, και το έφτιαξε μόνο και μόνο για να πάρει ο Kurosaki τις δυνάμεις του πίσω. Αυτό θα ήταν "άρπα-κόλλα" indeed! :thatsit:
Nov 04 2011 10:18