Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ψιτ, Παοκτσάκι, το 1926 δεν είναι δίσεκτο. Βάλε την Καμέλια σε μέρα που να μπορούσε να 'χει γεννηθεί :P
Nov 11 2011 09:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κακακα, γι' αυτό το ανέφερα κι εγώ αγαπητή μου. Είδα ότι είχες κάνει login αλλά 0 updates.
E, ο τύπος φαινόταν ότι είχε να κάνει κάτι από προηγούμενα κεφάλαια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που κυνηγά και τους υπόλοιπους. Παίζει να μην την είχαν βοηθήσει ή να είχαν βοηθήσει να καλυφθεί η υπόθεση.
Nov 11 2011 08:42
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha! Ετσι, αν δεν την χρησιμοποιείς ποτέ γιατί να τη θυμάσαι ότι υπάρχει? xD
Kαλά ναι! Είναι πολύ ενδιαφέρον και όντως περίμενα να έχει κάνει κάτι αυτός αλλά έτσι...? Τσ τσ τσ! Άσχετο αλλά εμένα μ'αρέσει ο disgruntled barman! :3
Nov 10 2011 22:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
Of course! Πολύ καλό! Ρε συ, φαινόταν ότι ήταν χτυπημένος ο τύπος αλλά είδες και το ημερολόγιο; Απορώ πώς είχαν καταφέρει και είχαν καλύψει το θέμα τότε. Μ' αρέσει αυτό το Arc.
You can always stalk me better [url=http://myanimelist.net/history/Fukkatsu]here[/url], kakaka.
Nov 10 2011 22:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε εδώ εμείς το καταλάβαμε αμέσως αυτή ακόμα αναρωτιέται...?
Άσχετο, αλλά το διάβασες το Yakumo το καινούργιο έτσι?
Nov 10 2011 22:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο ν' αφήνανε την πλοκή στα χέρια του. Μια χαρά σειρά θα μας έβγαζε. Μου άρεσε κι εμένα η ιδέα, αν και λίγο χλωμό το κόβω.
Εδώ η Saber δεν κατάλαβε τον Lancelot! Σοβαρολογούμε; Ούτε από τις κινήσεις;
Nov 10 2011 22:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω άσε χάλια...
Καλά όπως και με την Jean D'Arc καταλαβαίνω. Ελπίζει αλλά δε νομίζει. Παρόλαυτα δε θα ήταν ΤΟ επικό plot twist αν έβγαινε έτσι?
Nov 10 2011 22:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ελεεινός δεν λες τίποτα. Είχα τρομάξει όταν έψαχνα και τον πέτυχα. Επίσης το πόσταρα το προφίλ μου πρώτα =_= αλλά...
ΥΣ. Βασικά νομίζω ότι ελπίζει και δεν νομίζει το παιδί. Ήθελα να τον ρωτήσω για το τελευταίο σχόλιο για τον Emiya, αλλά μετά βαρέθηκα. XD
Nov 10 2011 21:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Να σε πω κι εγώ κάτι τέτοιο νόμιζα αρχικά, ότι είναι κάποιος άλλος και μετά...είδα αυτόν. Πφφφφφ...
Καλά ρε συ τι ελλεεινός που ήταν στο άλλο το link έδωσες? Απαπαπα! Αλλά ναι, σιγά μην είχε...αυτή είναι η τύχη σου -και η δική μου δηλαδή-...
Nov 10 2011 21:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Δεν φτάνει που έπεσα σχεδόν μέσα! Πριν στιγμήν είχα ηρεμήσει. Έλεγα, δεν μπορεί, δεν παίζει να εμφανιστεί, αβάσιμοι φόβοι και δεν ξέρω εγώ, απ' όλους τον Αλέξανδρο θα βουν που είναι ιστορικό πρόσωπο;
Κάνει εμφάνιση λοιπόν, τον βλέπω εκεί δυο μέτρα... Λέω οκ, από τις περιγραφές ξέρουμε ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν και ο πιο ψηλός άνδρας αυτό και ήμουν σε φάση "Μη μου το κάνεις αυτό, πες πως είναι ο Αίαντας."... Αλλά ΟΧΙ. ΟΧΙ, δεν μου την κάνανε την χάρη! Μου τον βγάλαν Αλέξανδρο. Αν πέσω ποτέ στις μαύρες τέχνες να ξέρεις ότι θα είναι επειδή ήθελα να κάνω βουντού σ' αυτόν που αποφάσισε να τον κάνει έτσι. Μια πιο νορμάλ εκδοχή δεν μπορεί να υπάρχει δηλαδή; ΜΙΑ μόνο. :roar:
I mean [url=http://myanimelist.net/character/8168/Alexander]SERIOUSLY![/url] Κι ας είναι φαντασίας.
Κι [url=http://myanimelist.net/anime/10112/Alexandros_no_Ketsudan]αυτή[/url] φυσικά δεν έχει υπότιτλους. :unlucky:
Nov 10 2011 21:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Ειλικρινά ελπίζω όλα αυτά τα firearms να μην καταφέρουν να επηρεάσουν το παιχνίδι.[/QUOTE]
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν είδε το προηγούμενο. [SPOILER]Νομίζει πως δε θα αποφασίσει το παιχνίδι ο Kiritsugu! xD[/SPOILER]
Και τι λες? Δε σε προειδοποίησα για τον Αρκουδέξανδρο? Δε μπορούσα να σε δώσω και spoiler κανονικό αλλά προσπάθησα να σε προετοιμάσω (FAI-->in self-defence επειδή φοβάται το πως μπορείς να της το φέρεις αυτό μετά xD)
Nov 10 2011 21:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, βέβαια κοντεύανε να "πλάσουνε" τον Enma αλλά λεπτομέρειες τώρα. Και με τα δυο την ώρα τους θα περνούσαν.
Yeaaaap, I couldn't help it.
Nov 10 2011 21:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha:
πλάθω κουλουράκια, με τα δυο(?) χεράκια
η Varia θα τα ψήσει, το σπίτι θα μυρίσει
Ελπίζω αυτό να σου έδωσε και την οπτική της σκέψης! xD Δεν το πιστεύω, Snape ε? Κι εμένα...:3
Nov 10 2011 21:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Το φαντάστηκα όταν σε είδα μέσα.
Επίσης... Η Varia όχι να ψήνει... αλλά να πλάθει κουλουράκια... lol και μόνο στην σκέψη.
ΥΣ. Up-to-date σε Fate/Zero. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν έβλεπα το καημένο το αγόρι μου ερχόταν ο Snape στο μυαλό.
Nov 10 2011 21:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed