Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Διότι,ο DM κάνει το μεταπτυχιακό του στο Πολυτεχνείο κι εγώ έχω 36 ώρες σχολή και Ιαπωνικά...
Nov 16 2011 17:55
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ωωω, έλα μην κάνεις έτσι! Γιατί δε μπορείτε να οργανώσετε κι άλλη μία να κάνετε?
Nov 16 2011 17:49
Ρε,ζηλεύω που κάνετε sessions,εγώ έχω κάνει μόνο μία!!!:nanteee:
Nov 16 2011 17:46
Ο χο χο, συγγνώμη τότε που το αμφισβήτησα με αυτήν την ερώτηση! Α ναι, χα χα χα τώρα που σε βρήκα κάτσε να σε πω αναλυτικά τι είχε παιχτεί στην ζωγραφιά.
Nov 16 2011 17:18
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Τσα, και γνωστούς ακούω! Μπράβο! Συγγενείς ή φίλους? Μα τι καλά που είναι να είσαι δικτυωμένος σε άλλες χώρες!
Nov 16 2011 17:17
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Αν ζούσα σε πόλη ατσάλι τσιμέντο και γυαλί θα τρελαινόμουν. Αν ζούσα σε κάποια απ' τις άλλες θα ξεπάγιαζα. Ταίριαζε ΓΑΝΤΙ με τη σχολή. Έχει το καλύτερο πανεπιστήμιο στη γερμανία και απ' τα κορυφαία στον κόσμο. ΚΑΙ έχω γνωστούς εδώ
Nov 16 2011 17:14
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ω...ωραία! Και μένεις εκεί! Να φανταστώ εσύ το διάλεξες ή πήγαινε με τη σχολή σου?
Nov 16 2011 17:03
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
5 μεγάλες πόλεις έχει όλη η χώρα . Το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Κολωνία. Είναι τεράστια πόλη για τα δεδομένα μιας χώρας που έχει πάρα πολλές πόλεις των εκατοντάδων χιλιάδων αλλά πολύ λίγες πάνω από εκατομμύριο. Και απ' τις 5 , είναι μακράν το ομορφότερο
Nov 16 2011 17:01
ma_foteini → Fallen_Mpougatsa
μα σκέψου μια σκηνή που τα κάνει λίμπα έχοντας το κλασικό υφάκι της "αχ, τι κρίμα, αλλά δε με νοιάζει". τιριάζ'!
(συγκρίνω με τον χαρακτήρα του άνιμε, η κοπέλα στην Live action ήταν πολύ καλύτερη)
Nov 16 2011 17:01
Fallen_Mpougatsa → ma_foteini
[QUOTE=ma_foteini;542879]....κι εμένα γιατί μου φαίνεται ιδανική για τον ρόλο της Chie η Κρίστεν;;;[/QUOTE]
Ειλικρινά. Δεν. Ξέρω. xD
Nov 16 2011 16:57
Pffffffffffffffff, τότε ναι, αυτό εξηγεί τα πάντα! Αλλά γιατί έχουμε τον βασιλιά να τα κρατάει? Είστε και σεις τόσο υπέροχοι όσο ο Sean Bean μήπως?
Nov 16 2011 16:46
Δειχνει και καλά το ξενύχτι που θα τραβήξουμε όταν αρχίσει η εξεταστική ! XD
Nov 16 2011 16:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed