Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και ο μπαμπάς μου μπήκε δευτερόλεπτα πριν επανέλθει ο Βαρθολομαίος! Μα τι γίνεται με αυτήν την οικογένειά μου τέλος πάντων??? xD
Dec 01 2011 22:40
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Μια χαρά. Άντε, δες και το 13 να μου πεις πώς σου φάνηκε σαν σύνολο.
Dec 01 2011 22:29
Fallen_Mpougatsa → Kai
Also, το επισόδειο 12 πρέπει να λέγεται: Rosenscholtz Academy; the fangirls and the fanboys strike back!" Χα χα, ειλικρινά ωραία plot twist! Επίσης η μαμάκα μου έχει το τέλειο timing: εκεί που ο Orpherus πιάνει τον Ludwig απ'τον γιακά...μπαίνει την ακριβή στιγμή μέσα στο δωμάτιο και χαλάει το συναίσθημα! XD
Dec 01 2011 22:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kαλά ναι! Επίσης όταν έμαθα ότι η μάνα του Lui είναι η αδερφή του βασιλιά επιτέλους κατάλαβα γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι [B]τόσο[/B] σφιχτώκωλος! xD Όχι ότι με χαλάει αλλά το σκεφτόμουν κι αναρωτιόμουν. Αλλά ρε συ, θάλενα να παντρευτεί την ξαδέρφη του έλεος!Και πρώτη μάλιστα εφόσον ήταν η κόρη του μικρού αδεφού του βασιλιά δηλαδή του [I]θείου του[/I]! Τσ τσ τσ, ευγενείς σου λένε μετά! Ή μάλλον, πο ευγενείς είναι οι χειρότεροι απ'όλους! Πφφφφφφ!
Dec 01 2011 21:07
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, εντάξει, δεν θυμάμαι να είχα ξετρελαθεί με αυτό το επεισόδιο επίσης. Βασικά μου ήρες φλασιά επειδή ανάφερες τα ρόδα. Δεν θυμάμαι αν έχει αποκαλυφθεί ακόμα κάτι συγκεκριμένο αλλιώς θα το σχολίαζα. Anyway, στο τέλος πας σιγά-σιγά οπότε λογικό να είναι καλυτερεύουν κάπως τα επεισόδια.
Dec 01 2011 20:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ναι ακριβώς εκεί! Και με βγαλε την πίστη αυτό το επεισόδιο και το επόμενο του αλλά όλα καλά! Τώρα πάμε σε καλύτερα πράγματα! xD
Dec 01 2011 20:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ω, είναι εκεί που τον είχαν πάρει πίσω στο σπίτι και χαιρόταν ο Beruze με τα σχέδιά του;
Τα τελευταία επεισόδια είναι πολύ καλά πάντως. Άντε και το τελειώσεις σιγά-σιγά.
Dec 01 2011 20:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
Eπισόδειο #6 στη σειρά Meine Liebe. Από "παράδεισος" πρέπει να λέγεται "Ο εφιάλτηες στον δρόμο με τα ρόδα"! xD
Dec 01 2011 20:12
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Κράτα ένα και για μένα. Πρέπει να φύγω τώρα. Τα λέμε το βράδυ~!
Dec 01 2011 14:13
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το botsun,θλίβεται όταν βλέπει να πλακώνεται η οικογένεια μεταξύ της.
Πάω να πνίξω τον πόνο μου στα τυροπιτάκια της μάνας μου....
Dec 01 2011 14:11
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε αν με θεωρεί ένοχη, τι να κάνει κι αυτή? Εξάλλου έτσι είναι αυτό το παιχνίδι: trust no one. Not even you botsun...
Dec 01 2011 13:57
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το sudoku,μ'αρέσει,αλλά δεν μπορώ να λύσω ένα υπό πίεση!
Λες και μπορώ να πλακωθώ στα μπουκέτα με δαίμονες αλλά τεσπά.... XD
Edit:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα!!!!!!
Η οικογένεια μας,ψηφίζεται μεταξύ της! :OMG3:
Πάει,με βλέπω να κάνω παρέα με τον Τσου-Tsuna,μεχρι να τελειώσει το παιχνίδι....
Dec 01 2011 13:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed