Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Robin-Chwan
Ναι αυτό φταίει! xD Βάλε κανα πιο δύσκολο και θα δεις!
Dec 30 2011 13:40
Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa
Μαλλον ειναι που με τις μετακομισεις και την ελλειψη ιντερνετ (Τ_Τ) ξεχασα οτι το anime.gr παραειναι random για να δωσει σημασια σε λεπτομεριες XD Την επομενη φορα θα βαλω πιο δυσκολα.
Dec 30 2011 13:36
Κοίτα χρυση μου εδώ εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. Το crush είναι crush no matter what. ;)
Dec 30 2011 13:31
Βασικα νομιζα οτι ολοι ειχαν καταλαβει οτι ειμαι κοριτσι αρα θα περναγε για ψεμα. Χμμ, λεω το επομενο μου σετ να το κανω καπως πιο ροζ....
Dec 30 2011 13:25
Ε, όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο οπότε εκτός κι αν καθόταν πίσω σου κι όχι μπροστά σου τότε ήταν καθαρή αλήθεια!
Dec 30 2011 13:20
Αστα να πανε XD Μου φαινεται περιεργο παντως που κανεις δε νομιζε οτι ηταν ψεμα.
Dec 30 2011 13:06
[QUOTE=Robin-Chwan;551716]Οκ,
1. Εχω 3 αδερφια ολα μεγαλυτερα απο μενα
2. Εχω χτυπησει σε κολωνες στο δρομο τουλαχιστον 3 φορες
[B]3. Η κοπελα που μου αρεσει καθεται στο θρανιο μπροστα απο μενα[/B]
4. Την προηγουμενη Πρωταπριλια εκανα μια Coca-Cola Light να εκραγει στο προσωπο ενος παιδιου χρησιμοποποιοντας μια mentos, super κολλα στιγμης και ενα κομματι σπαγγο.
5. Μου ειναι παρα πολυ ευκολο να συγκεντωθω σε κατι.[/QUOTE]
Έρωτα~!
Dec 30 2011 13:03
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Ιερόσυλη. Δεν σου ξαναμιλάω. Άκου εκεί να κοροίδευεις έτσι τα θεία ζωγραφίζοντας ανοησίες.
Ναι, δεν με ενόχλησε όπως άλλους αλλά είναι βλακεία να καταδικάζεις τον πιο influential χαρακτήρα της σειράς εξαιτίας μια μορφής και μόνο.
Dec 30 2011 01:11
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Botsun-sama,καλά το είπες ! xD
Δεν χειροδικώ,σε βάρος γυναικών.
Dec 30 2011 00:38
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Hai, Xanxus-sama-eh...botsun εννοώ. Ελπίζω να μην φάω καμία επειδή υποδύομαι τον Levi... <.< >.>
Dec 30 2011 00:31
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Δεν έχω live voice sample οπότε θα ακρεστώ σ'αυτό...! :3
Dec 30 2011 00:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed