Community Status Updates
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Από συνδυασμούς στο mahjong χορτάσαμε... εξεταστικές με πολλά περασμένα μαθήματα έχει ο σάκος του Άι-Βασίλη, ή τον μπούλο; :zetsubou:
Jan 01 2012 12:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Thank you, thank you, we're taking care of them!
Χμ, εγώ είπα να πάρω. Ότι και να ναι τουλάχιστον είναι original right? :3
Jan 01 2012 12:24
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ha ha ha ha, το ήξερα! [B]Ειδικά[/B] εσύ ήσουν το target group μου!
Ευχαριστώ κι εγώ και να σου φέρει ο καινούργιος χρόνος πολλούς καλούς συνδυαχσμούς στο majhong~!
Jan 01 2012 12:23
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Καλή χρονιά και σε σένα!
Ναι, πέρασα μια βόλτα για το καθιερωμένο μου spying. :hahaha:
Jan 01 2012 12:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλοφάγωτα.
Ναι το έχω δει, αλλά όχι, δεν σκέφτομαι να πάρω μέρος.
Jan 01 2012 10:51
O Tsopanhs → Fallen_Mpougatsa
κοιμήθηκα 6 και ξύπνησα 9. Το κακό είναι πως ήταν τα τρίγωνα του αδερφού μου αλλά τέλος πάντων. Όντως τα πρόβατα εκεί θα είναι. Long Live the Sheeps xD
Dec 31 2011 18:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
Hey there; just passing through. Αλλά να σε ρωτήσω, [url=http://forum.egscans.com/showthread.php/2829-3rd-EGS-Writing-Contest]αυτό[/url] το έχεις δει? Σκέφτεσαι να πάρεις μέρος?
Dec 31 2011 18:03
Fallen_Mpougatsa
To anyone who might be visiting this page:
[CENTER][B][COLOR="Red"][SIZE="4"]Καλή χρονιά, και να περάσει πανέμορφα και σήμερα κι όλες τις γιορτινές μέρες που έχουμε και έρχονται ή ήρθαν![/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Dec 31 2011 16:38
Fallen_Mpougatsa → O Tsopanhs
Εγώ απ'ότι είδες έφυγα νωρίς! xD Οπότε τρίγωνα ξετρίγωνα, άσε, 9 η ώρα είχα σηκωθεί κι ας κοιμήθηκα 3!
:3 Μακάρι, μακάρι και μην ανησυχείς! Τα πρόβατα θα ναι πάντα εκεί τουλάχιστον! xD
Dec 31 2011 16:36
O Tsopanhs → Fallen_Mpougatsa
Τόσα χρόνια στις στάνες τριγυρνούσα (λέμε τώρα) εγώ να μην τον καταλάβω 8-). Εγώ εδώ με ξύπνησαν τα τρίγωνα -.-.
Ναι όντως παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα. Όπως είπες και εσύ καλά να περάσεις σήμερα και πάντα και ας είναι καλός και χαρούμενος τούτος ο χρόνος παναγία μου!
Dec 31 2011 10:54
Fallen_Mpougatsa → O Tsopanhs
Αχ, είπα κι εγώ δε θα τον πιάσει τον χαιρετισμό αλλλά όλα τα καταλαβαίνεις ατιμούλικο...!
Όλα καλά, εσύ? Παραμονή πρωτοχρονιάς μάλιστα, οπότε καλά να περάσεις σήμερα το βράδυ, ότι κι αν κάνεις και χαρούμενος κι ο καινούργιος χρόνος!
Dec 31 2011 09:32
Fallen_Mpougatsa → mono
Ha ha, δεν την ξέρω την κοπέλα για να μπορώ να τους διαψεύσω ή να τους επιβεβαιώσω αλλά ελπίζω να το υχαριστιέσαι πάνω απ'όλα! :wooi2:
Dec 31 2011 01:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed