Community Status Updates
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Μα δεν ήταν καν "ξεμάλλιασμα"! Ήταν σφαγή. Η κυρία δεν άντεξε κάτω από το βάρος και την ισχύ των υπέρτατων επιχειρημάτων μου και αποχώρησε σαν βρεγμένη γάτα.
Ναι, πράγματι δεν μου άρεσε αλλά καταλαβαίνοντας τί συμβολίζει η πεταλούδα στην ιαπωνική κουλτούρα δεν το βρήκα και τόσο καταστροφικό. Αιτία για την κατάντια της σειράς και την απαρχή τόσων κοροϊδιών. Όλα έχουν και ένα όριο. Αλλά θα μπορούσε να του δώσει φτερά αγγέλου που είναι και ουδέτερα και θα ταίριαζαν και πιο πολύ στο όλο "God I am" του χαρακτήρα.
:whistling: Κοίτα που πάλι με αυτό το θέμα κατέληξα να ασχολούμαι πάλι. Δεν λέει να με αφήσει !
Jan 13 2012 14:46
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Wikipedia][B]Catfight[/B] (also [B]Girls fight[/B]) is a term for an altercation between two [SIZE=4][B][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Women"]women[/URL][/B], [/SIZE]typically involving scratching, slapping, hair-pulling, and shirt-shredding... [/QUOTE][QUOTE=Black Kaiser's Profile]
[B]
About Black Kaiser
[/B]Gender[URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=1302#"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/userfield_edit.gif[/IMG][/URL] [SIZE=6][B]
Male[/B][/SIZE]
[/QUOTE]No. :chigau:
[SPOILER]Ε προφανώς θα έρθω στο μυαλό σου. Ξέρεις κάνεναν άλλον που να του αρέσει το Bleach τόσο πολύ; ;) Αλλά έλα παραδέξου το. Μεταξύ μας: ήθελες αφορμή να διαβάσω το συγκεκριμένο επικριτικό άρθρο ε;[/SPOILER]
Jan 13 2012 14:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ακριβώς. (πάλι καλά που κάτι θυμάμαι εν τέλη). Επίσης, καλημέρα. :kakaka: εχθές πήγα νωρίς για ύπνο μπας και γίνω καλύτερα αλλά μάντεψε τι ήρθε σήμερα και διπλώθηκα...-_-"
Jan 13 2012 10:25
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ti na peis,μάλλον θα την έκανε με τον Checkerface σαν μέρος της κατάρας της ! xD
Jan 12 2012 23:57
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Καλά μην κάνεις έτσι...εδώ εγώ μπέρδεψα ολόκληρες πρωτεύουσες και είπα τον Kaiser Kasier.
Πφφφφφφ, άσεο καημένος. Η μια του λέει όχι για να μην τον πληγώσει η άλλη για να μην τον πληγώσει, τον υποχρέωσαν! Επίσης, παρατήρησες ότι η άλλη είχε ολόκληρη κόρη...και δεν ξέρουμε με ποιον την έκανε?
Jan 12 2012 23:40
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, η μικρή είναι μεσήλικας τώρα. Όχι σαν κι εμάς τα γηρατειά.
Jan 12 2012 23:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι κι εγώ τα βλέπω να καραδοκούν. Εσύ 22 εγώ 21...Τώρα ο κόσμος όλος για την αδερφή σου που είναι ακόμα 17...! 17 δεν έγινε ή θυμάμαι λάθος?
Jan 12 2012 23:37
:oo:
Καλά που το είπες!
Τελικά είμαι για τα μπάζα... :unlucky:
Κάθε άνθρωπος έχει βίτσια.Κάποιοι γουστάρουν κατσίκες,ο Gamma γουστάρει κάποια γονίδια.
Βασικά,έχω αρχίσει να τον λυπάμαι,γιατί τρώει Χ από ολόκληρες γενιές της ίδιας οικογένειας!
Jan 12 2012 23:24
Ha, ha, ha. Δεν το είδες botsun. Το παραπάνω είναι "m".
Άλλα άσε ρε συ, ναι! Μα τι πρόβλημα κι αυτός ο Gamma. Αλλά δεν ερωτεύεται μικρές βραχύβιες, απλώς την οικογένεια ολόκληρη, κάθε γενιά. Ακόμα και τη γιαγιά θα ταν διατεθιμένος να χε ερωτευτεί αυτός!
Jan 12 2012 23:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, γεράματα. Τρία χρόνια ακόμα και με βλέπω και με το Π που λέγαμε.
Jan 12 2012 23:17
XA!
Το είδα και το διόρθωσα! :hero:
Έχω αρχίσει να εξελίσσομαι.
Τεσπα,έχεις δίκιο για τους Gamma-Uni.Ω,θεοί γιατί η μοίρα επιφύλαξε τέτοιο παιχνίδι στην καρδιά του Gamma.Γιατί τον έκανε lolicon που ελκύεται σε βραχύβιες μελλοθάνατες ;
Jan 12 2012 23:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πτου του όποιος μας μάτιαξε! Αν κι εδώ με το botsun υποψιαζόμαστε ότι μπορεί είναι παγκόσμια συνωμοσία εναντίων εκλεπτισμένων tsundere σαν και των λόγων μας. Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, έβλεπα χτες το Lost Canvas και λέει ο Dohko στον Aldebaran "επειή είσαι εδώ εσύ είμαι γω έτσι χαλαρός" και γυρνάει ο άλλος απ'την άλλη αποκαλώντας τον κάτι -δε θυμάμαι- και κάνω μια κι εγώ "Ω, το πρώτο tsun!" xD
E ναι είπαμε. Δεν είναι και για πέταμα...το Αλτσχάιμερ αργεί ακόμα. Μετά τα 25.
Jan 12 2012 23:01
Ha ha ha, αυτή την φορά θα το παίξω καλή και δε θα το πω να το δεις μονος σου να μη λες ότι σου τη λέμε όλη την ώρα! :P
Aλλά εννοείται ότι άλλο ο Gama-τος κι άλλο ο Gamma (Ray) ο familzoned guy. Tι με συγκρίνεις τώρα?
Παρόλα αυτά, έχω να πω ότι και στο future arc στην ουσία η μικρή κυρία έξρυβε τα πραγματικά συναισθήματά της μόνο και μόνο για να πεθάνουν μαζί στο τέλος. Ω κι ένα δάκρυ κύλησε.
Χα χα, έτσι είσαι ε? Πάρε να χεις μια [url=http://www.youtube.com/watch?v=27-TM3q5-Cc&feature=related]Donna[/url].
Jan 12 2012 22:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κάποιος μάτιαξε τη οικογένεια.
Ευχαριστώ κι επίσης.
Ναι, βασικά τουλάχιστον το θυμόμουν έστω κι ανάποδα, γιατί εντάξει ήταν από τις "μεγάλες αποκαλύψεις" μέσα στην ιστορία και αν δεν το θυμόμουν καθόλου δεν θα έλεγε.
Jan 12 2012 22:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed