Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χα χα, εντάξει, σε κατανοώ που μπορεί να αισθάνεσαι έτσι, λΙσως φταίει ότι έχω μεγάλα αποθέματα υπομονης!
Jan 14 2012 01:27
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Εμένα ο δικός μου μου τέτοιες ώρες είναι στο κρεβατάκι του και ροχαλίζει. Να τον βάζεις και εσύ για ύπνο. Τι κάνει τέτοια ώρα ξύπνιος ε? :p
Jan 14 2012 01:27
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Εννοω ποιο μανγκα διβαζουν οι περισσοτεροι εδω περα.
Jan 14 2012 01:23
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Απλώς λέω κάποιες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό,όταν απαντώ στο ίδιο πράμα πάνω απο δύο φορές.
Jan 14 2012 01:21
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Με το γάντι αγαπητέ, πάντα με το γάντι.
Μπα δεν την παλεύω. Και τι εννοείς? Ποιο φόρουμ από ποια?
Jan 14 2012 01:20
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Έλα καλέ απλώς αναρωτιέται ο άνθρωπος εοειδή προφανώς μπερδεύτηκε και δεν τα έχει συμμαζεμένα όλα μαζί κάπου.
Jan 14 2012 01:16
Συνεχισαι:P
Λοιπον...Πρεπει να αρχισεις OP...
Ποιο forum εχει τα περισσοτερα visits?
Jan 14 2012 01:16
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Σοβαρά, ελπίζω να μην στεναχωριέσαι για αυτά που γίνονται στο παιχνίδι. Εσύ καλά κάνεις και υποστηρίζεις τις φίλες σου και φυσικά ούτε σου κρατάω κακία γι'αυτό, πόσο μάλλον ότι μου "χάλασες" το παιχνίδι και καλά.
Jan 14 2012 01:11
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά εγώ μια χαρά ξεκατινιάζομαι αυτήν την στιγμή, ή μάλλον ξεκατινιαζόμουν και δεν το θεωρώ καθόλου βαρετό! Και δεν το είπα για να σε ψήσω, απλώς να μην καταλάβεις εντελώς λάθος το παιχνίδι!
Jan 14 2012 01:11
Δεν ψινομαι με τπτ:P
Βαρετο ειναι το forum..
Το MS ειναι πολυ καλυτερο...
Jan 14 2012 01:09
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Αμάν, μια ανάμνηση να μου έρθει αμέσως, ληγμένα το λέμε. Διαμαρτύρομαι εντόμως, που λέει κι οαδερφός μου. Και πριν το έβαλα σε " " επειδή μου φαίνεται χαζό που τα διαχωρίζουμε σε δικό του δικό μου κ.ο.κ.
Jan 14 2012 01:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed