Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μπράβο,μπράβο! ^_^
Πάντως,τόσες φορές σου'πα να διαβάσει το HxH κι ακόμα να το κάνεις.....:unlucky:
Jan 14 2012 15:15
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, έχεις ένα δίκιο botsun που δε μπορώ να αμφισβητήσω...
Επίσης, επιτέλους σήμερα -το βράδυ- θα κάνω catch up στο Saint Sieya season 2!
Jan 14 2012 15:13
Καλησπέρα~
Είναι ένα απο τα καλά του επαγγέλματος.
Καλά ρε συ,τώρα θα το μάθεις ;
Μπροστά απο την οθόνη γίνονται μάγκες...
Jan 14 2012 15:04
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Ένα μυστικό: για "να το ξέρουν όλοι" σημάινει πως δεν ισχύει ;)
Jan 14 2012 12:13
[QUOTE]Kaiser, don't be ridiculous...If Kubo is dead then automatically Aizen will be dead [/QUOTE]
Μην είσαι και σίγουρη!
ΧΑΡΧΑΡ :hahaha:
Jan 14 2012 11:59
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ε, εφόσον δεν είδες ποιον θα σκοτώσει ή πώς θα το κάνει και πάλι θα το ευχαριστηθείς. Και όλα είναι ύποπτα...Χμ, δεν ξέρω, ποτέ δεν τον βρήκα ειδικά σπαστικό -απ'όλα τα επίετα που μπορώ να σκεφτώ γι αυτόν- αρα θα υποθέσω πως απλώς μας αρέσουν άλλα πράγματα όσον αφορά χαρακτήρες...Πάντως θα τσεκάρω και τι σειρές που είπες.
Και ποιες δύο βρε, σχεδόν τρεις παρά τέταρτο ήταν! 45 ολόκληρα λεπτά μετά τις δύο. Α. :P Καλημέρα~! (κι όχι δεν έμοιασα στο μπαμπά πολύ, ο μπαμπάς κοιμάται τρεις ώρες άντε πέντε το πολύ και κάνει και χειρονακτική εργασία. Εγώ θα χα καταρεύσει στο χαλαρό).
Jan 14 2012 11:27
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Καλημέρα~! Κοίτα, δεν είναι ότι στεναχωριέμαι απλώς με σπάνε κάποια πράγματα. Κυρίως η ηλιθιότητα σε όλες τις μορφές. Πιο πολύ σε facedesk φάση. :hahaha:
Πλάκα κάνεις?Πφφφ, το ανήλικο δες που βγάζει και γλώσσα.
Jan 14 2012 11:21
Ελπίζω και εγώ να γίνω εσύ και να αντέξω με τρείς ώρες ύπνου. Πάλι 3.30 θα κοιμηθώ και έχω δίαβασμα dammit.
Jan 14 2012 03:21
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ναι το ξέρω και μου έκανα και spoil ο βλάκας που θα σκοτώσει κάποιον στο τέλος ο Jane . Πάντως ο Jane είναι σπαστικός ώρες ώρες . Υπάρχουν και καλύτεροι , δες White Collar ή Suits .
Τι ? κλείνουν από τις 2 ? Δεν έμοιασες και τόσο στον father τελικά ( Ο stalker ξαναχτυπά τρίτη και φαρμακερή :P) . " Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^" και σε σένα :P
Jan 14 2012 02:48
Αν κάθεσαι και στεναχωριέσαι με κάτι τέτοια,τότε τι να πω.....
Έπρεπε να σ'είχα στον αγώνα,που έναν πιτσιρίκι με χνούδι στο μουστάκι κατέβηκε από την κερκίδα στο τέλος του αγώνα για να "μαμήσει την Γραμματεία"....
Jan 14 2012 02:45
A, τρίτο κύκλο! Έχει αποκαλύψεις αυτός ο κύκλος~! Γ@μάτος είναι! Και πιστεψέ με, με το που θα τα κατεβάσεις, θα τα δεις όλα μονομιάς. Ο Jane είναι ίσως ο πιο υπέροχος πρωταγωνιστής σε Αμερικάνικη σειρά επίσης. Τον λατρεύω... :3 Το άλλο που είπες δεν το σχολιάζω καν.
Τέλος πάντων, κλείνουν τα ματάκια μου...λέω να πάω για ύπνο λοιπόν. Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^
Jan 14 2012 02:42
Κοίτα την αρχίζει πάλι ο pervert . Τα κατεβάζω . Την περασμένη βδομάδα το άρχισα και τώρα είμαι 3η σαιζόν .
Jan 14 2012 02:37
Χα χα, λάθος, ο άνθρωπος τον έβδομο θέλει να δει μετά. Εγώ για κάποιο λόγο μπερδεύτηκα. Πω πω, έλεος. xD
Mentalist!!! Επιτέλους κάποιος που το βλέπει! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σ'αγκάλιαζα αλλά δεν είσαι κοντά μου! Σε ποια σεζόν είσαι? Το βλέπεις on going από το internet ή τρίτο κύκλο?
Jan 14 2012 02:35
Πω αυτός είναι πατέρας xD Πρώτα θα δει τον 6ο και μετά τον 3ο ? Εγώ βλέπω πολλές , like πολλές :P Τώρα Mentalist
Jan 14 2012 02:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed