Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Aυτό ακριβώς, δεν το χάλασε αλλά δεν το έφτιαξε κιόλας. Ίσως απ'την ανισορροπία που δημιουργήσαμε και οι δολοφόνοι βέβαια να ήταν ότι πρέπει ο κύριος! xD
Ιαν 15 2012 01:19
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το παιχνίδι είναι ομαδικό.Μη Δολοφόνοι vs Δολοφόνοι. Απο την στιγμή,που δεν εναρμονίζεται με την ομάδα και δεν βλέπει τί γίνεται,τότε δεν μπορώ να πω,ότι βοήθησε το παιχνίδι.Ίσως δεν το χάλασε,αλλά σίγουρα δεν βοήθησε τους αθώους.
Ιαν 15 2012 01:04
Φωτογραφία

Kαλά ο συγκεκριμένος δεν το χάλασε αλλά έφαγε τους περισσότερους αθώους! xD
Ιαν 15 2012 00:47
Φωτογραφία

Κάτι τέτοιοι χαλάνε το παιχνίδι....
Ιαν 15 2012 00:03
Φωτογραφία

Oι λόγοι του με καθήλωσαν: είναι φίλες. Πεθαίνει. Είναι αδερφή αυτής που νόμιζα ότι ήταν έκανε και κάτι ακόμα. Πεθαίνει. Ζάρια. Πεθαίνει. Πφφφφφ!
Ιαν 14 2012 23:51
Φωτογραφία

Ευθανασία στον Εκδικητή που προσπαθεί,να μας πείσει πόσο γαμ@τα έπαιξε !!! :roar:
Ιαν 14 2012 23:34
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Σε τρία τέταρτα. --> I'm dead. xP
Ιαν 14 2012 19:32
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Που πήγες κι έμπλεξες... Hang in there. :nanana: Σε πόση ώρα τελειώνει;
Ιαν 14 2012 19:29
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Άσε...έχω τρελαθεί να μπαίνω εδώ και να σερφάρω μπας και αισθανθώ ότι ο εγκάφαλός μου θα ξαναδουλέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ επαναλαμβάνω "έχω desktop, όχι laptop, μην πετάξεις τίποτα σε κανενός το κεφάλι". Και τώρα μας δείχνει πως να αλλάζουμε γραμματοσειρές...Δεν αντέχω...
Ιαν 14 2012 19:27
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

The horror. :terror2:
Ιαν 14 2012 19:21
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

NAI! Είσαι, είσαι μην το επιχειρήσεις, θα είσαι facedesk πριν περάσει το τρίλεπτο όταν θα ακούς οδηγίες του στυλ "πατήστε το μεγάλο κουμπί στο κουτάκι το μεγάλο στα πόδια σας για να ξεκινήσει ο υπολογιστής" αντί να πει "ανοίξτε the goddamn pc!"
Ιαν 14 2012 19:20
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Από το ομόνυμο anime Tytania, από novel. Πολύ καλό, εμένα μου άρεσε αρκετά, space opera.
Ιαν 14 2012 19:16
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Αναρωτιέμαι... αν είμαι απόφοιτος Πληροφορικής/ΗΜΜΥ, θεωρείται δεδομένο ότι ξέρω Word, ή πρέπει να πηγαίνω κι εγώ σε τέτοια βαρετά "σεμινάρια" που παίζει να ξέρω περισσότερα κι απ' τον ίδιο τον διδάσκοντα; Καλή υπομονή σου εύχομαι. :P
Ιαν 14 2012 19:13
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Πρώτη φορά τον ακούω.
Ιαν 14 2012 19:12
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Σκέφτομαι Jouslain Tytania. Επειδή δεν είναι τόσο τέλειος.
Ιαν 14 2012 19:09