Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Wow. Ναι. Δε θα χώραγε στο πρόγραμμα και να θελες! Ώπα κάτσε για να καταλάβω. Έκανες Λατινικά σαν άλλη γλώσσα?
Ιαν 29 2012 16:27
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Έδινα και για το γερμανικό απολλυτήριο, 3 γραπτές το Φλεβάρη (Γερμανικά και Αγγλικά) και 2 προφορικές τον Απρίλη (Γερμανικά και Λατινικά). Έκανα ιδιαίτερα στις 2 γλώσσες μέχρι να δώσω, και Λατινικά έκανα 3 μήνες πριν την εξέταση των πανελληνίων. Δεν ήξερα που μου παν τα τέσσερα.
Ιαν 29 2012 16:12
Φωτογραφία

Οχο! Σοβαρά? Είσαι ο δεύτερος άνθρωπος που έχω συναντήσει/μιλήσει ποτέ που μου το λέει αυτό! Εσύ πώς και αποφάσισες να μην πας? Εγώ πάλι ήξερα ότι δε πρόκειται να διαβάσω παραπάνω απ'αυτό που ήθελα έτσι κι αλλιώς --> huge procrastinator sighted.
Ιαν 29 2012 15:36
Φωτογραφία

Όπα, δικιά μου είσαι!!! Ούτε εγώ φροντιστήριο!!!!
Ιαν 29 2012 15:32
Φωτογραφία

Έλα εντάξει, μη νομίζεις. Δεν είμαι κι εκδικητικός άνθρωπος οπότε δεν παίζει να σε κάνω το ίδιο, χαλαρά. Πω πω κι αυτός ο φίλος έλεος πια, όλη την ώρα! Εμένα όταν μου το κάνανε αυτό οι φίλες μου, ξες το να παραπονιούνται όλη την ώρα για τα φροντιστήρια κουνούσα το κεφάλι και παράλληλα δεν τις άκουγα καθόλου. Ναι όχι ακριβώς δηλαδή αλλά με είχαν σπάσει τα νεύρα επειδή εκείνη την περίοδο προφανώς έδινα κι εγώ κι επειδή ποτέ δεν πήγα φροντιστήριο με εκνεύριζε το θέμα. Ήμουν σε φάση "Αγχωθείτε μόνες σας ρε" και τότε ήταν που αποφάσισα ότι θα κάνω παρέα με περισσότερο αγόρια και με μερικά κορίτσια που δεν είναι ηλίθιες και δε νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. Τι χρόνια κι εκείνα. Ακόμα τα θυμάμαι κι αναρωτιέμαι πως κατάφερα να επιβιώσω...
Ιαν 29 2012 15:29
Φωτογραφία

Έλα, ηρέμησε, ξέρεις πως κάνω πλάκα. Βασικά μου έχει κολλήσει από παλιά, όταν ένας φίλος μου σε κάτι του φροντηστηρίου τα είχε βρει σκούρα και με είχε πρήξει "Σούπερ αγγούρι φίλε!! Εκείνο το θέμα ήταν σούπερ αγγούρι!!!" Και μην φοβάσαι, το δικό μου αγγούρι έρχεται κι αυτό, και μάλλον μόνο χαρτί γιατρού με σώζει!!!! Θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις το αίμα σου πίσω!!
Ιαν 29 2012 15:02
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O ho ho, πρέπει. Είσαι κι επισήμως καλεσμένος μία από τις Κυριακές που λιώνουμε να ρθεις κι εσύ να μας δεις. Ε ναι, να μην κοκκινήσει? Έβαλα το κίτρινο σετάκι που με φτιαξε η Kai έβαλα και τον Andrea φωτογραφία προφιλ, είπα να ναι ασορτί. Ε? Ταιριάζει!
Ιαν 29 2012 13:23
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, πρέπει ένα βράδυ να είμαι από μια γωνιά να σας κάνω χάζι ενώ παίζετε. :kakaka: Κοκκίνισε και το profile σου εντωμεταξύ. :P
Ιαν 29 2012 13:21
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Χε, ναι. Τον φαντάζομαι. Η αλήθεια είναι ότι κάνει και καλό rp κι έχε γέλιο ο χαρακτήρας του έτσι όπως τον κάνει. Αλλά ο δικός μου είναι καλύτερος. :kakaka: είναι πιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος.
Ιαν 29 2012 13:16
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όχι, αλλά μ' αρέσει να ακούω ιστορίες από DnD sessions. Χθες πχ ο Tenshi μου μίλαγε για το πόσο γαμάτο dwarf παίζει. :P
Ιαν 29 2012 13:12
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha ha! Nice, καλύτερη συζήτηση. Αν και σήμερα λόγω εξεταστικής και αδυναμίας δε θα πάω, έχω έναν ranger. Two weapons fighting. Είναι και human! Είπα, επειδή την προηγούμενη φορά είχα κάνει half-elf γυναίκα αυτήν την φορά θα ναι άνθρωπος και άδνρας. Βέβαια τον έχω κάνει τέτοιον τον χαρακτήρα που είναι απόλαυση να κάνεις το RP. Εσύ παίζεις?
Ιαν 29 2012 13:10
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

:terror2: OK, ας δοκιμάσω αλλιώς... κάτι μου είπε ο Tenshi χθες ότι παίζετε DnD μαζί. Τί χαρακτήρα παίζεις;
Ιαν 29 2012 13:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O αδερφός μου είναι φαντάρος στα σύνορα κι ο θείος μου ξενιτεύτηκε Γερμανία. A κι ο θείος της μάνας μου βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Όλο καλά νέα είμαι έτσι? xD
Ιαν 29 2012 13:02
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Καμιά δεκαριά... και βάλε. Δεν αλλάζουμε θέμα καλύτερα; :hihi2:
Ιαν 29 2012 12:59
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Aχ κατάλαβα. Απαίσιο όντως. Εγώ ευτυχώς είχα μόνο μια φορά διπλό μάθημα αν και θα έχω 31 και 1 μαζί. Μετά 3 το τελευταίο. Αααχ, το σκέφτομαι και σε λυπάμαι γιατί εσύ θα χεις πολλά περισσότερα το ένα δίπλα όχι μόνο πάνω στο άλλο. Έχεις πολλά να δώσεις αυτήν την εξεταστική?
Ιαν 29 2012 12:57