Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → olesos
Παρακαλώ, τίποτα! ^^ Χα χα τόσο περίεργο ε? Ναι είμαι, εντάξει γι αυτό ψέμματα δε θα λεγα. :kakaka:
Ιαν 29 2012 20:37
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ααααα, εκεί πήγαινε. Χο χο χο, θα δούμε...-->fabulous hair flip.
Ιαν 29 2012 20:35
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
+++++++++++ σ'αυτό τόσο πολύ! Τον έχουμε δει μεν αλλά πολύ λίγο δε! Θέλω κι άλλο ασδιστή τρελό επιστήμονα Frank.
Ιαν 29 2012 20:33
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν κανόνισα τίποτα , αλλά πολλά μας τα λες για το Tichu και πρέπει να σε περιλάβω .
Ιαν 29 2012 20:06
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
O Frank,ειναι γαματος..Πρεπει να να τον δουμε περισσοτερο ως σαδιστη.
Ιαν 29 2012 20:04
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Άντε πες το και τρόμαξα και λέω που μπήκα και δεν το κατάλαβα.
Χωρίς πλάκα τώρα, κανονίσατε κάτι μέσω του site? Γιατί αν με βολεύουν οι ώρες ψήνομαι.
Ιαν 29 2012 20:00
Χα χα, τώρα που το λες έτσι ναι μοιάζουν αρκετά. Αλλά καμία σχέση σε άποψη χαρακτήρα. Κι επειδή το χω ακόμα φρέσκο μου φαίνεται περίεργο! xD
Καλά καλέ δε σε είπα να πας να το δεις. Απλώς σε πληροφορώ σε περίπτωση που πας να το κάνεις.
Ιαν 29 2012 19:59
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Για Tichu στο site , όχι τώρα απλώς στο ανακοινώνω να το ξέρεις .
Ιαν 29 2012 19:58
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Ρε ειναι ιδιοι:O
Βαριεμαι να διαβασω η να δω κατι αλλο..Βλεπω πολλα,ηδη
Ιαν 29 2012 19:57
Kοίτα τι γίνεται τώρα, κάπου μπερδεύεσαι. Ναι μεν μ'αρέσει πολύ ο Frankenstein, όπως κι ο Μ-21, αλλά αυτός που βλέπεις στο προφίλ μου στην φωτογραφία είναι ο Andrea Cavalcanti, από το anime Gankutsuou, το οποίο αργότερα πήρε manga adaptation αλλά γνώμη μου είναι να μην το διαβάσεις γιατί σου χαλάει οοοοοοοοοοοόλη την εικόνα του anime. Και ναι είναι κι ο ίδιος ξανθός, σαδιστής κλπ κλπ αλλά καμία σχέση ο ένας με τον άλλον.
Ιαν 29 2012 19:52
Nαι, ντρέπομαι τι να σε πω. Κοκκινίζω τόσο όσο και το προφίλ μου.
Ιαν 29 2012 19:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται