Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Xeiji

Εσύ είσαι btw φοιτήτρια στο Ηράκλειο, μόνιμη κάτοικος, `ή έχεις τελειώσει?? Εγώ έτσι κι αλλιώς όταν πάρω πτυχίο σε κανα 2 χρόνια και γυρίσω Αθήνα θα ξεκινήσω μαθήματα ^^!
Feb 04 2011 16:20
Photo

Kenny → Xeiji

Επιλέγεις το κείμενο που θέλεις να κρύψεις και μετά πατάς το κουμπί [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] που υπάρχει στον post editor. Εναλλακτικά, το κάνεις και χειροκίνητα, γράφοντας [size=2][sp[/size][size=2]oiler][/size] αριστερά και [size=2][/sp[/size][size=2]oiler][/size] δεξιά από τη φράση που θέλεις να κρύψεις.
Feb 04 2011 15:43
Photo

Xeiji → Kenny

βασικα.... πως μπαινει το spoiler? το διαλεγεις απο πανω και μετα γραφεις αυτο που θελεις? ειδα οτι εκανες edit και αλλο ενα μου post : (
Feb 04 2011 15:37
Photo

Xeiji → Kenny

ουγκ! δεν θα το αντεξω για δευτερη φορα.. οκ οκ sorry και σευχαριστω!
Feb 04 2011 15:34
Photo

Kenny → Xeiji

Ναι, σκόπευα να στο πω και ο ίδιος. Ξέχασες να βάλεις έναν θάνατο χαρακτήρα εντός spoiler. Πρόσεχέ το αυτό στο μέλλον, μπορεί να διαβάζει τα posts σου κάποιος που δεν έχει δει το συγκεκριμένο anime και να τον πάρεις στο λαιμό σου.
Feb 04 2011 15:31
Photo

Xeiji → Kenny

να σε ρωτησω... γιατι στο post μου εβγαλε οτι last edited απο σενα? Εγινε κατι καιδ εν το πηρα χαμπαρι?
Feb 04 2011 15:29
Photo

Xeiji → ichigo13

Πριν λιγο καιρο ειχα παει στην τραπεζα και εντελως τυχαιως ειδα εναν ιαπωνα εκει! Μεχρι να τελειωσω τη δουλεια μου δυστυχως ειχε εξαφανιστει!! ΤΤ_ΤΤ παντως καποιοι φιλοι μου εχουν πει *ξερουν το κολλημα μου* πως εχουν δει και ακουσει Ιαπωνες στα κινεζικα μαγαζια... ξερεις αυτα τα φτηνιαρικα που πουλανε ρουχα... i'l give it a try when i can!
Feb 04 2011 15:21
Photo

Xeiji → eyl

παρολο που δεν εχω παιξει ιδιαιτερα το παιχνιδι, ο χαρακτηρας αυτος μου αρεσει πααααρα πολυ! και ο ναι! το soundtrack ειναι πολυ καλο *σκεφτεται να το ξεθαψει να τ'ακουσει* χαχα
Feb 04 2011 15:18
Photo

eyl → Xeiji

saya no uta ως sig! sorry αλλα δεν μπόρεσα να μην σχολιάσω μιας κ κόλλησα στο soundtrack αυτό τον καιρό!
Feb 04 2011 07:03
Photo

Jorg → Xeiji

Γεια και σε εσένα.
Feb 03 2011 22:33
Photo

Xeiji → Jorg

Γεια σου!
Feb 03 2011 21:57
Photo

Xeiji → UchihaSasu

Γεια! Thanks for dropping by!