Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
yami no chikara → Fallen_Mpougatsa
eimai o stelios apla se trollarw...
epishs o hraklhs leei oti 8a h8ele na se akousei twra pou ekleise h fonh sou giati tou eipa oti akougasoun kapws..
P.S: epishs ti geloio onoma exeis sto facebook kai einai kai xalia h fwtografia...
Δεκ 15 2011 22:31
Fallen_Mpougatsa → yami no chikara
Είχα χάσει την φωνή μου εχθές και σε κάποια φάση ανέβασα ένα μικρό πυρετό αλλά έπεσε αμέσως και μετά ζαλιζόμουν και πονούσε το κεφάλι μου...πολύ. Αλλά μου πέρασε. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα όμως! ^^ Επίσης, νόμιζα ότι ήταν ο Στέλιος που μιλούσε από τον λογαριασμό σου! xD
Δεκ 15 2011 22:25
twra poy to 8umh8hka o stelios mou eipe oti eisai arrwsth gi' auto kai den eir8es shmera, ti epa8es, eisai kala??
Δεκ 15 2011 22:21
giati den mporouse kaneis shmera kai mallon 8a bgoume aurio, tespa mallon 8a balloume ton mixalh na se parei
Δεκ 15 2011 22:20
Γιατί τέτοια απορία παιδί? Επίσης, δεν ξέρω παίζει. Αύριο έχω μάθημα μέχρι τις 9. Αλλά αν δεν έχω θα πάω στο σπίτι αφού πάω στο σουπερ μάρκετ οπότε δεν ξέρω. Αλλά πάρε με ένα τηλέφωνο αύριο και θα δω.
Δεκ 15 2011 22:16
metalmusicmaniac → yami no chikara
Άσε ρε δικαιολογίες, αλλά που δεν ήθελες και 'συ να καείτε gragonball :P
Δεκ 15 2011 20:59
metalmusicmaniac → yami no chikara
Επ, τι λέει? Δεν βγήκατε τελικά? Φαντάζομαι λιώνετε στο dragonball πάλι, καμμέμοι :himitsu:
Δεκ 15 2011 20:06
OK, θα πω τώρα 5κ30 Καμάρα. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα ειδοποιήσω εν καιρώ.
Δεκ 14 2011 00:02
οτι ωρα θες, εγω ολο το απογευμα καθομαι οι αλλοι τελειωνουν κατα τις 7
Δεκ 13 2011 23:54
Μετά τις 6? ΟΚ. Εκτός κι αν ανακοινώσει ο forever alone καθηγητής μας αναπλήρωση.
Δεκ 13 2011 23:44
επ μαρια ακους, ο στελιος ειμαι, θα βγεις μαζι μας την πεμπτη, απλα πες μου ποτε τελειωνεις το μαθημα..
Δεκ 13 2011 23:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται