Community Status Updates
HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa
Το ξέρουμε ότι η αγάπη του προς [S]τον Sasuke[/S] την Sakura είναι παντοτηνή,ωστόσο το έχει να το μετατρέψει απο ένα απλά καλό ρολόι στο πιο ΦΕΥΓΑΤΟ ρολόι του γαλαξία.Και να ζηλεύετε όλοι:hehehe:.Και merci :)
Nov 01 2011 17:43
HakunaMatata → Kaidou
Είναι όντως λίγα και δεν ξέρεις πόσο ελπίζω να βγεις λαθος...!!:yellowcard:
Nov 01 2011 17:40
Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata
Aμ τις καρδούλες τι τις είχε? Για αποπροσανατολισμό ή για να εκφράσει τα αισθήματά του [S]στον Sasuke[/S] στην Sakura.
Παρόλαυτα, μεγιές το ρολόι! Ξέχασα να σε πω! ^^
Nov 01 2011 00:52
Kaidou → HakunaMatata
Απο οτι ξερω βρισκομαστε στο τελικο πολεμο,στις τελευταιες μαχες και με τεραστιες αποκαλυψεις.
Οταν λεω οτι τελειωνει,εννοω οτι ειναι το τελευτειο αρκ,δηλαδη του δινω καμια 150 chapters.Προσωπικα,τα βρισκω λιγα :P(προσωπικη πεποιθηση ειναι αυτο,δεν ξερω αν ισχυει..)
Oct 31 2011 23:50
Όχι μπρε το του Naruto,αυτό που πήρα έχει!!!Δεν είναι ιδοφυές???(Δεν είχε του Sasuke goddamnit!)
Γεγονός,κατά Πρέβεζα και Άρτα μεριά είναι...Δεν χάνεις και τίποτις :P
Oct 31 2011 23:04
Ha ha, τι ήταν αυτό το ρολόι με τις καρδούλες, της Sakura? Και ναι δεν έχω ιδέα. Προφανώς μένεις νοτιότερα από την υποφαινόμενη.
Oct 31 2011 23:00
Έχει άλλα 3(κανονικά θα είχε 4,αλλά το ένα που ήταν κ το καλύτερο ήταν χαλασμένο...:sadist:)
Στο παζάρι στην Φιλιππιάδα,i doubt you know what i mean :P
Και δεν σου'πα και το καλύτερο: κάνει σχεδιάκια και καρδούλες στο φως!!:lovulovu:
Oct 31 2011 22:43
Ha ha ha! Από ποιο παζάρι μάνα μου να πάω κι εγώ να δω αν έχει κανα άλλο?
Oct 31 2011 22:33
Καιιιι το καφριλίκι:
Αγόρασα από το παζάρι ρολόι Naruto 6 euros και το φοράω χωρίς να ντρέπομαι:8):
Oct 31 2011 22:32
HakunaMatata → Kaidou
[QUOTE]Το Naruto αυτη τη στιγμη [B]εννοειτε[/B] οτι εχει περισσοτερη αγωνια και "θεαμα" απο το OP του τωρα.Να σου θυμισω οτι βρισκεται στα τελευταια chapter του,κατι που σημαινει οτι ολη η ιστορια του μεχρι τωρα φτανει στο ζενιθ πλοκης της...:kakashithumbup:[/QUOTE]
:OMG3: Τελειώνει το Naruto????Ποιός σου το είπε και γιατί????:oo:
Oct 31 2011 22:22
HakunaMatata → DoB
E,όχι απλά χάλασαν,έγιναν Α-ΠΑΙ-ΣΙ-Α.Δηλαδή έλεος,ούτε πλοκή πια,ούτε ένας ωραίος κακός(βλέπε Phoebes,Cedric)ούτε κανένας καινούργιος χαρακτήρας ούτε τίποτα!!Δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις τα προηγούμενα για να καταλάβεις τι γίνεται στο επόμενο!!Το μόνο που μου άρεσε είναι η καινούργια στολή της Hay Lin...Ακόμα και το σχέδιο κάπως χάλασε,που για μένα είναι ο τέλειος συνδιασμός,ούτε Disney,ούτε manga...Αμάν :(
Oct 23 2011 13:32
DoB → HakunaMatata
Βρε πόσους W.I.T.C.H. fans έχω βρει εδώ μέσα δεν περιγράφεται! Αλλά υποθέτω είναι λογικό, αφού ήταν ο, τι πιο κοντινό σε μας manga, και στην αισθητική και στην πλοκή. Πρέπει να παραδεχτώ ότι χάλασε αρκετά στη συνέχεια, αλλά τα πρώτα τεύχη ήταν απίστευτα kick-ass!!!
Oct 22 2011 00:06
HakunaMatata → DoB
Mille merci mademoiselle,αν και μου το έχουν σφηρίξει ήδη και τα απολαμβάνω κιόλας ;)
Αλλά η σκέψη μετράει,οπότε mille merci again :D
Btw,ειμαι κ εγώ W.I.T.C.H. φαν!!Αγαπάμε Hay-Lin :)
Oct 20 2011 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed