Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zeroloke → jiohnis

ασε ρε τρελα με KH! το ειχα λιωσει το game στο PS2! αλλα απο οταν τα φτυσε το PS2 εχω καιρο να παιξω!! για αυτο με σωζεις τωρα! :P
Jan 15 2012 00:52
Photo

jiohnis → Zeroloke

Κι εσύ fan βλέπω ! Λοιπόν έχουμε και λέμε : Για το patched KH2FM θα χρειαστείς το original iso αρχείο aka το παιχνίδι , το οποίο θα patchαρεις απλά και γρήγορα όπως θα δεις εδώ : [SPOILER][URL="http://xeeynamo.blogspot.com/2011/07/kingdom-hearts-ii-final-mix.html#more"]http://xeeynamo.blogspot.com/2011/07/kingdom-hearts-ii-final-mix.html#more[/URL][/SPOILER] Παίζει και σε τσιπαρισμένο PS2 και σε PC . Στο PC πάντως με το PCSX2 emulator έχει πολύ καλύτερα γραφικά !
Jan 15 2012 00:50
Photo

Zeroloke → jiohnis

ρε συ να σε ρωτησω το Kingdom Hearts 2 : Final Mix στο PC με English Patch που το βρηκες το κατεβασες?
Jan 15 2012 00:41
Photo

Zeroloke → Kalamaris

τοτε εισαι μια χαρα!!! ;)
Dec 24 2011 20:14
Photo

Kalamaris → Zeroloke

Νταξει με τα γραφικα δεν εχω θεμα.Τα παλια 3d γραφικα εχουν μια καποια φινετσα:P
Dec 24 2011 20:11
Photo

Zeroloke → Kalamaris

αναλογα με το τι σου αρεσει! το VII εχει πραγματικα την καλυτερη ιστορια απ ολα αλλα τα γραφικα του ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου αφου ειναι και παιχνιδι του 1997! στα ιδια περιπου κυμαίνεται και το VIII! το X το θεωρω σιγουρακι! καθως και το Χ-2 αφου ειναι ο καλυτερος συνδυασμος γραφικων gameplay και ιστοριας! το ΧΙΙ και το ΧΙΙΙ εχουν φοβερα γραφικα αλλα το ΧΙΙ απο ιστορια δεν ειναι και Superoww!!! για το XIII δεν μπορω να εκφερω γνωμη καθως δεν εχω ιδεα! :P
Dec 24 2011 19:28
Photo

Kalamaris → Zeroloke

Sounds great.Eγω βεβαια εχω διστασει αρκετες φορε να παιξω ff διοτι για καποιο λογο δεν με ξετρελενει η ιδεα του να δινω εντολες και να βλεπω τους χαρακτηρες να κανουν τη μαχη για μενα.Θελω να χωνω πραγματικα εγω τα χτυπηματα.Αλλα εχω ακουσει τοσους υμνους για αυτη τη σειρα που καποια στιγμη θα παιξω καποιο.Ποιο αληθεια να παιξω πρωτο??
Dec 24 2011 13:33
Photo

Zeroloke → Kalamaris

δεν μπορεις να φανταστεις!! εχω παξει 4 τιτλους FF και το KH2 και θελω παρα πολυ να παιξω το crisis core αλλα no psp! Γενικως πιστευω πως αν οχι η καλυτερη απο τις καλυτερες σειρες παιχνιδιων!!!
Dec 23 2011 22:05
Photo

Kalamaris → Zeroloke

Xαχα so true.Εγω παντος μονο τα kh και το crisis core εχω παιξει οποτε γενικα δεν ξερω και πολλα για τη σειρα γενικοτερα.Does it live up to it's name?
Dec 23 2011 17:38
Photo

Zeroloke → Kalamaris

yes its epic!!! αλλα τι να λεμε τωρα το ολο πραγμα ειναι epic! το τραγουδι η ταινια το game ολα!!!! final fantasy ftw!!!!
Dec 23 2011 01:07
Photo

Kalamaris → Zeroloke

Aaah i soo remember that song.Awesome man:riiight:
Dec 22 2011 19:53
Photo

Zeroloke → Kρεμμυδοιππότης

μπαινω ρε κιτσακο!!!
Dec 19 2011 22:04
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Zeroloke

μαλακα θα μπεις η θα περιμενω σαν κίτσιος? είπα και στον κούμα
Dec 19 2011 22:02
Photo

Mike The Great → Zeroloke

Οχι εχω ερθει Αθηνα απο τα !9 μου.Στα τει του Πειραια. Αλλα θα ηθελα να μεινω 2 χρονακια να δω πως ειναι,γιατι μου αρεσε
Sep 03 2011 20:47
Photo

Zeroloke → Mike The Great

ευχαριστω πολυ! η αληθεια ειναι πως η πρεβεζα εχει πιο πολυ κοσμο το καλοκαιρι! αλλα η γνωμη μου ειναι πως ειναι πιο ομορφη το φθινοπωρο! πρεπει να την επισκεφτεις οκτωβρη ειναι ο καλυτερος της μηνας! θα συνεχισεις εδω πρεβεζα το τει?
Sep 03 2011 20:21