Community Status Updates
plotolp → Mad_Hatter
Καλησπέρα! Μικρή ερώτηση γιατί με μια γρήγορη αναζήτηση, κατέληξα ότι μάλλον εσύ είσαι ο κατάλληλος να ρωτήσω! Από που θα μπορούσα να διαβάσω το Battle angel alita (το πρώτο όχι το last order) από το δεξιά προς τα αριστερά?? Σαν κανονικό manga δηλαδή. Γιατί μέχρι τώρα βρίσκω μόνο την ανάποδη έκδοση και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. :/
Jan 21 2013 16:22
-
Mad_Hatter
Δυστυχώς πάει καιρός που κατέβασα το manga, ίσως και 3 χρόνια και δε θυμάμε πια έκδοση είχα κατεβάσει και το αν ήταν δεξιά->αριστερά :(
Θυμάμαι πάντως ότι είχαν κάτι προβλήματα τα scans, αλλά από τότε ίσως έχουν βγει καλύτερα.
Από το mangatraders είχα κατεβάσει, νομίζω εκεί ανανεώνουν αμέσως τα scans με τα τελευταία καλύτερα που βγαίνουν, δοκίμασε εκεί για αρχή, άμα υπάρχουν νομίζω θα τα βρεις εκεί.
Jan 21 2013 17:57
-
Anelis
Χεχεχε το έχω δει γιατί διαβάζω το web comic αλλά είναι πάντα ευχάριστο να το ξαναβρίσκω.
Jan 21 2013 09:38
plotolp
Απόπειρα μαγειρικής (προσπάθεια #125): Ανάβω το μάτι, ρίχνω το λάδι, χτυπάω τα αυγά, προσθέτω τυρί - λουκάνικο - μανιτάρια, τα πετάω στο τηγάνι. Περιμένω..... Ανάβω το σωστό μάτι... :/
Jan 16 2013 21:30
-
Putin
πότε θα απογαλακτιστείς ρε μπούμπη ολόκληρος αρκούδος ακόμα η μαμά σε νταντεύει ουυυυυυααααααα (κλάμα μωρού)
Jan 17 2013 02:52 -
Warchief
της δικιασ σου
Jan 17 2013 03:17 -
plotolp
Καλά σου λέει ο φίλτατος putin! Δεν βλέπεις εμάς που ήμαστε πλήρως ανεξάρτητοι και αυτόνομοι? Τα καταφέρνουμε τέλεια :) Άσε που χάνεις την ευκαιρία να εξασκείς την δημιουργικότητά σου!-> http://oi45.tinypic.com/e8my9w.jpg
(Στην δική μου περίπτωση ευτυχώς το λάθος μάτι ήταν κενό :Ρ )
Jan 17 2013 11:31
plotolp
Τι μανία έχουν οι καθηγητές να βάζουν 500 σελίδες ύλη σε κάθε εξεταστική? Αφού ξέρουν πως δεν βγαίνουν σε ένα βράδυ..
Jan 06 2013 21:52
-
redqueen
Ισχυει! Κι αυτοι οι υπουλοι δν ξερουν τι θα πει ultimate boredom?XD
Jan 11 2013 19:20 -
plotolp
Άστα μην τα συζητάς! Κατά βάθος το χαίρονται πιστεύω :P Όπως και να έχει no more excuses for me. Κατεβαίνω Rambo να περάσω τα χρωστούμενα! Πάμε για πτυχίο φέτος!
Αρχίζετε και εσείς από εβδομάδα?
Jan 11 2013 19:53
iristella → plotolp
όχι ότι θέλω να ξύνω πληγές αλλά μιάς και μιλάμε για musicboxes πόσο ωραίο θα ήταν ένα με αυτό το theme? T_T
Dec 21 2012 19:54
-
iristella
http://www.youtube.com/watch?v=ZAaKzynPsWQ
Dec 21 2012 19:54 -
plotolp
Πω πω ναι! <3
Επίσης πόσο ωραία θα ήταν να υπήρχε ένα musicbox και με αυτό το theme? (ήχος κλήσης στο κινητό μου τα τελευταία 2 χρόνια!:P)http://www.youtube.com/watch?v=o_SChDmSedM
Και στις 2 περιπτώσεις πάντως το δώρο μου θα γινόταν άπειρες φορές καλύτερο μιας και η κοπέλα στην οποία απευθύνετε βλέπει anime!
Αλλά που να έχω τέτοιες απαιτήσεις? Εδώ καλά καλά δεν βρίσκω ένα μουσικό κουτί της προκοπής, πόσο μάλλον να έχει και την μελωδία που θέλω.. :(
Dec 21 2012 20:24
plotolp
“The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live!” -George Carlin ^^
Dec 14 2012 22:23
-
1451
"Avast, me proud beauty! Wanna know why my Roger is so Jolly?" -Santa
Dec 14 2012 22:34 -
plotolp
"Hey that's my line!" -Captain Jack Sparrow
Dec 15 2012 10:01
plotolp
16 μέρες και σήμερα για την συντέλεια του κόσμου.. Ωραία! Πάνω που είχα αρχίσει να βαριέμαι! :P
Dec 05 2012 21:24
plotolp → maruli
Καλωσόρισες στο forum! Το nick σου προκύπτει από το γνωστό ζαρζαβατικό? :P
Dec 03 2012 17:19
-
maruli
Από ζαρζαβατικό και απ' το Μαρία. Το δικό σου nick απ' την άλλη είναι μυστήριο και αμφιπλευροδιαβαζόμενο. Από που κρατά η σκούφια του?
Dec 03 2012 22:28
-
Anelis
Τώρα το είδα αυτό. Πανέμορφη εικόνα!
Nov 26 2012 00:17 -
plotolp
Ναι όντος! Την πέτυχα κατά τύχη στο internet και επειδή μου άρεσε πολύ σκέφτηκα να την ποστάρω και εδώ. Χαίρομε που άρεσε και σε άλλους! :)
Και μιας και λέμε για βιβλία μου αρέσει πολύ η πρωτοβουλία που πήρες για το goodreads. Ελπίζω να το μάθουν και άλλα παιδιά από το forum και να γίνουμε πολύ!
Nov 26 2012 14:05
plotolp
Και ναι, επιτέλους τελείωσε. Καρκίνος - Περικλής 0-1. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε 2 συγκεκριμένα άτομα από το forum, που το καθένα με τον τρόπο του, με βοήθησαν πολύ όλο το περασμένο διάστημα. Το εκτιμάω πολύ και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω.. Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα! :)
Oct 31 2012 17:25
-
demonicMC
Συγχαρητήρια και από εμένα! Μπράβο που τα κατάφερες να ξεπεράσεις κάτι τόσο τρομαχτικό!
Oct 31 2012 21:21 -
plotolp
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους τρεις!
@iri Και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο με υγεία φυσικά πάνω από όλα!
@anelis Εγώ να δεις πόσο χαίρομε που ξεμπέρδεψα! Σε ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό σου χαχα! :D
@demMC Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είναι τόσο τρομαχτικό όσο ακούγετε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνδυάσει την λέξη καρκίνος με πολύ άσχημα πράγματα, αλλά σε μικρές ηλικίες οι περισσότερες περιπτώσεις (όπως και οι δική μου) έχουν πολύ καλή πρόγνωση και είναι πλήρως ιάσιμες. Πιο πολύ η ταλαιπωρία είναι.
Το μόνο που μου μένει πια να διαπιστώσω είναι αν μετά από τόση ακτίνα γ που έφαγα, όταν θυμώνω θα τουμπανιάζω και θα γίνομε πράσινος ή ήταν παραμύθια όσα διάβαζα από μικρός? :P
Oct 31 2012 21:40 -
plotolp
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Kaiser! Μόνο σιδερένιος? Εδώ σε λίγο θα βγάλω hierro/ blut vene! :P Να είσαι καλά πάντως! Και εσύ ότι καλύτερο και να βλέπεις τα νοσοκομεία μόνο σε φωτογραφία!
Dec 04 2012 10:48
plotolp → Adventurer
Καλησπέρα! Μου γράφει ότι μου έκανες κάποιο comment αλλά comment δεν βλέπω. Ότι είναι γράψε το μου πάλι γιατί κάτι πρέπει να έγινε!
Sep 19 2012 20:38
plotolp → giota83
Ohayo! Σχετικά με την ερώτηση που έκανες για το που να κατεβάσεις τα OVA του Highschool DxD. Από ότι βλέπω εδώ (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=13558&page=25) εκτός από τα κανονικά επεισόδια έχουνε βγει άλλα 6 OVA/specials πες τα όπως θες! Αυτά είναι που σε ενδιαφέρουν? Αν ναι τότε νομίζω μπορώ να σου πω από που να τα κατεβάσεις και με πολύ καλή ποιότητα μάλιστα! :) Αλλιώς διευκρίνισε λιγάκι τι ακριβώς ψάχνεις!
Sep 11 2012 10:04
-
giota83
ναι τα θελω οπωσδηποτε!!! Δεν εννοεις τα spesial που κρατουσαν απο 2 λεπτα το καθε ενα?
Sep 23 2012 00:04 -
plotolp
Καλησπέρα! Αρχικά να σου ζητήσω συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου αλλά τώρα είδα ότι μου είχες γράψει και για κάποιο λόγο δεν μου είχε βγάλει notification :(
Κοίτα τα special που ξέρω εγώ είναι όντος αυτά που κρατάνε 3 με 4 λεπτά. Το θέμα είναι πως δεν βλέπω πουθενά (ΑΝΝ/AniDB) να έχουνε βγει κάποια άλλα OVA/specials και έχω μπερδευτεί λιγάκι με τι ακριβώς ψάχνεις! Γενικά πάντως ότι έχει βγει από High School DxD σε ποιότητα 720p ή 1080p και με καλό seed μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ -> http://fffansubs.org/?page_id=816
Έχει όλα τα επεισόδια, τα specials και τα openings-endings! Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι και με συγχωρείς και πάλι για την καθυστέρηση. :)
Sep 29 2012 21:48
plotolp
Μυωπία στην θάλασσα FTW! Παίζει να πέταξα την μπάλα σε λάθος άνθρωπο τουλάχιστον 2-3 φορές! χαχαχα
Jul 20 2012 23:44
-
plotolp
Χχαχα! Φακούς, όσον αφορά τον demonic δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν φοράω ούτε εντός ούτε εκτός θάλασσας! Δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος απλά πολλά χρόνια τώρα έχω συνηθίσει τα γυαλιά.
Στην παραλία βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν είσαι στο νερό όμως δεν βλέπεις ανθρώπους αλλά χρωματιστά κινούμενα μαγιό!:P
Jul 24 2012 20:10 -
demonicMC
Εγώ δεν χαλιέμαι και χωρίς φακούς, έτσι και αλλιώς δεν αξίζει, δεν έχω τόση μυωπία και τριγυρνάω μόνο με τα γυαλιά μου
Jul 24 2012 20:14 -
redqueen
καλα κι εγω απο συνηθεια τς φοραω καμια φορα ...βαριεμαι να τς βγαλω!! Αλλα αυτο με το μαγιο ,I second that .....τι μαγιο φοραν οι δικοι σου ειναι must γιαν μην χαθεις!!!
Jul 24 2012 23:24
plotolp
Καταραμένα κουνούπια! Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Σου κάνουν μετάγγιση δυο μονάδες αίμα...
Jul 14 2012 13:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed