Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Sutera
→
iristella
δεν έχω να εξετάσω κάτι...δεν είναι έγκλημα να μου αρέσει να γράφω με greeklish...μπορώ να εκφράσω ελευθερα την γνώμη μου...
Μάρ 08 2012 04:17
Vaizard
→
Sutera
Αν δεν μπορείς να γραφεις ελληνικά και σε βολεύουν τα greeklish τσέκαρε: [url=http://services.innoetics.com/greeklish/Service.aspx]Greeklish to Greek - by innoetics :: Free Transliteration Greeklish to Greek | ΔωΟεάν μετατΟοπή Greeklish σε Ελληνικά[/url]
Μάρ 07 2012 22:40
Vaizard
→
Sutera
Αν δεν μπορείς να γραφεις ελληνικά και σε βολεύουν τα greeklish τσέκαρε:[url=http://services.innoetics.com/greeklish/Service.aspx]Greeklish to Greek - by innoetics :: Free Transliteration Greeklish to Greek | ΔωΟεάν μετατΟοπή Greeklish σε Ελληνικά[/url]
Μάρ 07 2012 22:39
iristella
→
Sutera
Ή μπορείς να επανεξετάσεις λίγο την στάση σου και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από μία άλλη πλευρά.
Μάρ 07 2012 22:32
iristella
→
Sutera
Δεν είπε εσένα stalker. :P
Δεν γίνεται δημοψήφισμα ξανά γι αυτό το θέμα. Η θέση μας σαν ομάδα για τα greeklish δεν πρόκειται να αλλάξει. :)
Μάρ 07 2012 22:14
Sutera
→
iristella
laaaaaaaaaaaaaaaaame!!!
να γίνει δημοψήφισμα again!!!
και δεν είμαι stalker,παο να ποστάρω comment και βλέπω comments συνεχεια!!--.--
Μάρ 07 2012 22:11
iristella
→
Sutera
Είναι κουραστικό ειδικά όταν έχεις να διαβάσεις τεράστια κείμενα και αντιαισθητικό. Η απαγόρευση των greeklish είναι επίσης μια απόφαση η οποία λήφθηκε με συμφωνία της πλειοψηφίας της κοινότητας.
Anw έτσι έχουν τα πράγματα στην κοινότητα take it or leave it. :)
Lol για το κουτσομπόλες btw.
Μάρ 07 2012 22:07
Sutera
→
Fallen_Mpougatsa
γράφω ελληνικά στο profile σου γιατί μου είπες ότι σε ενοχλούν...τώρα για το τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας,δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω...
Μάρ 07 2012 22:01
Sutera
→
iristella
γιατί γεννήθηκα ελληνιδα και όχι αμερικάνα?!δεν την παλεύω με τις παραξενιές του κόσμου DX
και lol gomen αλλα οι κανόνες για αυτό το site είναι GT*...τι μπέρδεμα θα γίνει ακριβώς άμα γραφεις με greeklish?!
Μάρ 07 2012 21:56
Fallen_Mpougatsa
→
Sutera
Aν αυτό κατάλαβες λυπάμαι.
Και δεν επιτρέπονται γενικώς τα Greeklish, αλλά δε νομίζω να την κόφτει τι κάνεις απλώς εγώ σε παρακαλώ να μην τα χρησιμοποιείς γιατί ενχλούν εμένα προσωπικά.
Μάρ 07 2012 21:51
Sutera
→
Fallen_Mpougatsa
gia ta vms den eiparxei prob,ektos an apofasisei i fili su na to pe3ei trabukos ke na mu stelnei hatemails xD
ke ebasi periptosi borei na tin 3ereis apo koda ke na exei mia kaki stigmi,alla auto den paei na pei oti borei na ferete etsi...ke sto kato kato den i3era oti otan kapios paraponiete ton perneis apo ta moutra...giati den 3ereis pote pios einai ke ti borei na ginei...ke oso 9a sinexisei na ferete san big boss,tote me sinxoreis alla ke go den tha kano piso gia ena site tis kakias wras...
Μάρ 07 2012 21:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται