Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Απλά ρωτάω γιατί απο όλα τα post που διαβάζω μόνο τα δικά σου είναι ένχρωμα, και μου έκανε λίγη εντύπωση.:D p.s Βλέπω πως είσαι πιο παλιό μέλος του forum, αλλά δεν έχεις και πολλά post. Είχες σταματήσει να ασχολείσαι?
Σεπ 21 2011 09:17
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[COLOR=DarkOrchid][I]βασικα μαρεσει το μοβ και το ροζ!απλα το ροζ δεν θα διαβαζεται αν γραφω με αυτο[/I][/COLOR]:canthelp: [COLOR=DarkOrchid][I]αλλα για να πω την αληθεια εχω βαρεθει να αλλαζω το χρωμα καθε φορα οποτε δεν βλεπω να το κραταω για πολυ ακομα![/I][/COLOR]:bahhh: [COLOR=DarkOrchid][I]γιατι??[/I][/COLOR]:hmmm:
Σεπ 20 2011 16:55
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Υπάρχει κάποιος λόγος που γράφεις πολύχρωμα ή απλά σου αρέσει τόσο πολύ το μοβ?:)
Σεπ 20 2011 16:18
Φωτογραφία

mayumi_chan → Theodore :D

[COLOR=DarkOrchid][I]παρακαλω!!![/I][/COLOR]:gotit:
Σεπ 17 2011 18:10
Φωτογραφία

Theodore :D → mayumi_chan

Ευχαριστώ για την πρόσκληση =]
Σεπ 17 2011 17:59
Φωτογραφία

mayumi_chan → Maffy

[COLOR=DarkOrchid][I]συμπασχω!![/I][/COLOR]:unlucky::emptyonexg1::if:
Σεπ 17 2011 17:31
Φωτογραφία

Maffy → mayumi_chan

:unlucky::uhh::nanana: Δε θέλω ;-;
Σεπ 17 2011 17:25
Φωτογραφία

mayumi_chan → Maffy

[COLOR=DarkOrchid][I]gomenasai[/I][/COLOR]:nod: [I][COLOR=DarkOrchid]δυστυχως πρεπει κ οι 2 μας να ερθουμε αντιμετωπες με την πραγματικοτητα!face to face *hero [/COLOR][/I]
Σεπ 17 2011 17:21
Φωτογραφία

Maffy → mayumi_chan

Όχιιιιι μην τα λες αυτάαααααα Τ.Τ Έχω πειστεί ότι είναι το μόνο που δε θα με κάνει να σέρνομαι κάθε μήνα Τ^Τ Don't take my dream awayyyy~~~~ x)
Σεπ 17 2011 17:18
Φωτογραφία

mayumi_chan → Maffy

[I]δυστυχως θα σου πω και μια περιπτωση που δεν φερνει αισιοδοξια αλλα υπαρχει δυστυχως!η καθηγητρια φυσικης μου στο σχολειο εχει κανει 2 κορες και ακομη εχει σοβαρο προβλημα με την περιοδο!βασανιζεται μια ζωη η γυναικα!!*bahhhh [/I]
Σεπ 17 2011 17:10
Φωτογραφία

Maffy → mayumi_chan

Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να σου κόψει τον πόνο μαχαίρι μετά! Ήμουν σε κάτι forum γιατί έψαχνα κανά τρόπο να νιώσω καλύτερα και πολλές μεγάλες γυναίκες που δεν είχαν παιδιά σφάδαζαν ακόμα Τ.Τ *cries in her corner
Σεπ 17 2011 17:02
Φωτογραφία

mayumi_chan → Maffy

[COLOR=DarkOrchid][I]το ειδα και ευχαριστω παρα πολυ!!!!επισης καλο κουραγιο!!υπομονη γιατι εχω ακουσει πως ηρεμει ο πονος οσο μεγαλωνουμε!! ;D[/I][/COLOR]
Σεπ 17 2011 16:59
Φωτογραφία

Maffy → mayumi_chan

Βασικά σε περίπτωση που δεν το δεις στο thread το χάπι λέγεται Feldene! Kαλό κουράγιο Τ.Τ
Σεπ 17 2011 16:54
Φωτογραφία

mayumi_chan → metalmusicmaniac

[COLOR=Magenta][I]thank you so much!!![/I][/COLOR] :gotit:
Σεπ 14 2011 17:08
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → mayumi_chan

Οχι οτι θα τους πετύχεις μαζί στο κανονικό anime. Δες αυτό και αν σ'αρέσει δες και το Clannad after story. There you will see this lovely couple :wooi2:
Σεπ 14 2011 14:21