Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Eva_But_No_Apple

Βλεπω επιμενεις. Πες μην γινει χαμος! :P Νταξ το Bleach εμενα δεν με τρελαινει αλλα τεσπα. By the way, manga διαβασεις?
Dec 07 2010 00:48
Photo

Eva_But_No_Apple → didimakia

προτιμω το bleach...λογω αισ8ητικης :P
Dec 07 2010 00:38
Photo

Πες ρεεεε... Χειροτερα ετσι. ας μην το ανεφερες καθολου. θα με φαει η περιεργεια τωρα :3 Thats the spirit :D One Piece > all :P
Dec 07 2010 00:31
Photo

Δεν σου λεω ... τωρα(Τωρααα ομως) το ξαναρχισα το βλεπα μ κατι φιλους και τα χω λιγο μπερδεψει και ειπα να κατσω να το δω απο την αρχη
Dec 07 2010 00:24
Photo

Τι βλεπεις? ποια σκηνη?
Dec 06 2010 23:52
Photo

Hahahaha Εδω και τρεις ωρες βλεπω απο ενα τελευταααααιο episode One piece...
Dec 06 2010 06:17
Photo

Να την μυησεις με το ζορι στα ανιμε ! Χαχ. Τεσπα. Παω γι υπνο εγω.. Κουραστηκε το σωμα μου το φιδισιο...ςςςςς Καλη σου νυχτα :D
Dec 06 2010 06:13
Photo

Εχει δει μισο επεισοδιο Bleach και εχει ακουσει με το ζορι το 1/3 του death note τι account na kanei? το χω δει 2 φορες το Black Sheep . Την δευτερη το βλεπεις με αλλο ματι.... θενχ για την ζεστη υποδοχη :awww:
Dec 06 2010 05:53
Photo

:O και βαζελι?! Αυτα ειναι. πες την να κανει account χαχα. Αν και δεν ασχολουμαι με πολιτικη ~_~ Το εχεις δει το μαυρο προβατο ωρε? Θα τα τσεκαρω τ'αλλα. Θενξ ε λοτ και Welcome to our [S]lovely[/S] family :P
Dec 06 2010 05:46
Photo

Ασε...πολιτικη και παο. Αν και ακουει καλη μουσικη... Το Γελιο αυτη η ταινια!!! Δες επισης Hot Fuzz,Shaun of the Dead αρκετα καμενες και πολυ αγγλικο μαυρο χιουμορ και ψαξε στο u-tube για το rare exports ειναι 2 ταινιεσ μικρου μηκους με...χριστουγεννιατικο θεμα
Dec 06 2010 05:42
Photo

Εγω το τελευταιο θριλλερ που ειχα δει και γελουσα 10 ωρες ηταν το Black Sheep. Δες τραιλερ να γουσταρεις χαχα Για μπαλα? ειναι ποδοσφαιροφιλη? χαχα
Dec 06 2010 05:34
Photo

Χαχαχαχ ποιο παλικαρι? Dont worry τα παντα βλεπω χτες ειδα το piranha 3D(in 2D :P) τα σπαααααει! δν εχω γελασει ποτε σε ''θριλλερ'' τοσο πολυ με την αδελφη μου θα μιλησετε για τα θεματα των εακ...για μπαλα...
Dec 06 2010 05:25
Photo

Jesus christ. Λοιπον απο ολες παιζει να ξερω και καμμια, χμμμ 0? ναι, ναι. 0 ταινιες! XD Λοιπον ειναι ενα παλικαρι εδω στο forum τον οποιο ξερω, και εχει και αυτος κολλημα με τις retro ταινιες... δεν πας καλυτερα σ'αυτον ? χαχα Φερε την αδερφη σου να μιλησει μ'εμενα καλυτερα χαχαχα.
Dec 06 2010 05:18
Photo

Η χρυση δεκαετια του κινηματογραφου! Ειναι εθισμος τα 40ς... αν και τωρα κατεβαζω ταινιες που εχουν να κανουν με ζωγραφους ειτε ως βιογραφιες ειτε ως υπο8εση . Κατι σαν αρχειο για το εργαστηριο που ειμαι στην σχολη . Τσεκαρε λιστα: My kid could paint that Great expectations miss potter Fur Local color Pollock Basquiat Klimt The Horse's Mouth El sol del membrillo Herb.And.Dorothy Un dimanche a la campagne Museum Masterpieces - The Metropolitan Museum of Art Sketches of Frank Gehry The Universe of Keith Haring. Brush With Fate The_Eloquent_Eye Edvard Munch Seraphine Andrei Rublev Frida Girl.With.A.Pearl.Earring Goya's Ghosts Caravaggio Age.Of.Consent A.Man.Named.Pearl. La Belle Noiseuse Akira Kurosawa's Dreams Crumb The.Agony.And.The.Ecstasy Chihwaseon (Painted fire) THE_DRAUGHTSMAN'S_CONTRACT New York Stories In Praise of Love the.belly.of.an.architect Artemisia - Passione Estrema All the Vermeers in New York F for Fake I Shot Andy Warhol Henry Darger - The Realms of the Unreal Love Is The Devil Lust For life Modigliani Rivers and Tides - Andy Goldsworthy MOULIN ROUGE (1952) The.Mystery.of.Picasso The Pillow Book The.Post.Impressionists.Paul.Gauguin Vincent and Theo High Art American Splendor cashback art school confidential NAI exw kaei.
Dec 06 2010 05:09