Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → Babba
Ναι, κάτι είχε πάρει το μάτι μου. Είχα προσέξει και ένα λινκ στην υπογραφή σου :)
Ιαν 14 2012 00:08
Ναι, προφανώς. Το γνώριζα ότι ο Poplan είναι στους δευτερεύοντες και στους χαρακτήρες που αποτελούς comic relief. Απλά δεν γνώριζα πως λειτουργεί. Μου έδωσες όμως μια ιδέα.
Σίγουρα θα είναι πιο σοβαρή από αυτό που μου δείχνεις, αυτό φαίνεται άλλωστε.
Ναι, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο. Βέβαια περιορίζεσαι με τις σκηνές που έχεις δει, γιατί πολλοί μπορούν να σου πουν ότι ξεφεύγεις από μερικά βασικά χαριστικά. Αν και λίγο out of character να έβγαινες δεν νομίζω να το καταλάβαιναν πολύ ή να τους φαινόταν τόσο άσχημο. Άλλωστε δεν μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα με τον χαρακτήρα, εκτός αν έχεις χάρισμα.
Λογικότατο, μια σειρά με πάρα πολλά επεισόδια σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα.
Ναι, φυσικά και ναι :p Απλά έχω καθηγήτρια Ιστορίας στην ηλικία σου, και προφανώς της μιλάω στον πληθυντικό και έτσι μου φαίνεται παράξενο.
Ιαν 13 2012 23:55
Babba → °•πίΟu-πίΟu•°™
Αν βρήκατε τους επιθεωρητές πρέπει να έχετε τα πρώτα λογικά;
round 1. τάπα σε junpei? /Kabamaru
round 2. shiro / kai
round 3. matassos / τάπα ή όχι? δε θυμάμαι σε zura αν κατάλαβα καλά;
round 4. theodore / babba
round 5. God / Rika
round 6. Hanzo
round 7. Emiru
Δες τα και γράψ' τα στο topic, είναι καλό να ξέρουν οι αθώοι τι παίχτηκε.
Ελπίζω να μας πουν και οι επιθεωρητές τι επιλογές έκαναν.
Ιαν 13 2012 23:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Babba
Ειλικρινα βαριεμαι να κοιταζω πισω στα ποστς να δω ονοματα και ποιοι πεθαναν για να σου πω ποιος ψηφισε ποιον.. Κανε μου συγκεκριμενες ερωτησεις και θα σου πω.
Ιαν 13 2012 23:30
Babba → Kamen Tantei Zura
Να τη δεις τη σειρά, διότι είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά είναι φοβερά σκεπτόμενη. Βέβαια, αν τη δεις από αυτό που σου έδειξα με τον poplan, άλλο θα περιμένεις κι άλλο θα δεις. Η σειρά κινείται σε άλλους ρυθμούς. Δες τουλάχιστον τις 2 ταινίες. O poplan είναι ένας δευτερεύων χαρακτήρας από ένα cast 500+ προσώπων, μια ενδιαφέρουσα cool και ταυτόχρονα comic relief μορφή, αλλά στο παιχνίδι δε μου βγήκε και πολύ το cool. Συνήθως δεν επιλέγω πρωταγωνιστές, διότι είναι πιο εύκολο να ξεδιπλώσεις έναν χαρακτήρα που έχει δείξει μόνο τη γενική του εικόνα και τα βασικά του χαρακτηριστικά. Έτσι μπορείς να τον παρουσιάσεις όπως εσύ τον έχεις φανταστεί, πιανόμενος από τις σκηνές που έχεις δει, δίχως να σε δεσμεύει απόλυτα ο ίδιος ο χαρακτήρας. Βέβαια, σε μια σειρά 110 επεισοδίων, ακόμα και οι μη πρωταγωνιστές ξεδιπλώνονται μια χαρά. Τώρα για τον πληθυντικό... δεν είμαι και τόσο γέρος :D
Ιαν 13 2012 22:31
Fallen_Mpougatsa → Babba
A, ναι κι αυτό απολύτως δεκτό.
Δεν περίμενα να απαντήσεις γι ακριβώς τον λόγο που είπες αλλά θεώρησα ότι πρέπει κάπως να ανταμοίβονται ηθικά κι αυτοί που παίζουν για το παιχνίδι. ;)
Ιαν 13 2012 22:27
Babba → Fallen_Mpougatsa
Όχι, δεν είναι ούτε ενόχληση, ούτε θέμα αρχών. Είναι θέμα συνήθειας. Μπορείς να μου γράφεις όποτε και όπως θέλεις. Απλώς είμαι περισσότερο forumικός και λιγότερο facebookικός σε λογική. Στο προηγούμενό σου μήνυμα για το RP δεν απάντησα, διότι ήσουν δολοφόνος κι εγώ ζωντανός. Επικίνδυνος συνδιασμός για να μιλήσουμε για το RP μου πριν τελειώσει το game. :D
Ιαν 13 2012 22:18
Fallen_Mpougatsa → Babba
Ω...είναι θέμα αρχών(?) τότε! Πάω πάσο. Αφού το ξέρω τώρα λοιπόν δε θα σε ξαναενοχλήσω με αυτόν τον τρόπο.
Ιαν 13 2012 22:15
Ακόμη και αν δεν προτιμάς vms (στην αρχή σκεφτόμουν να σου μιλήσω σε πληθυντικό, αλλά είπα να μην το κάνω :p) μπορώ να σε συγχαίρω για το rp σου, από την άποψη ότι με έκανες να αποφασίσω να δω την σειρά, γιατί τον χαρακτήρα προφανώς δεν το γνωρίζω. Αλλά ακόμη και αν έχω παρακολουθήσει την σειρά, φαινόταν ότι ξέρεις καλά τον χαρακτήρα και γνώριζες πως να τον χειριστείς. Απλά οι συνθήκες δεν σου έδιναν την κατάλληλη βάση για το rp σου.
Και πάλι συγχαρητήρια πάντως.
Ιαν 13 2012 22:14
Babba → Fallen_Mpougatsa
Κανένα. Δε χρησιμοποιώ vms, ούτε αποδέχομαι αιτήματα φιλίας.
Προτιμώ τα pm και το msn.
Ιαν 13 2012 22:11
Fallen_Mpougatsa → Babba
Ρε συ, πόσα VMs ανταλλάσεις το μήνα? xD Tην επόμενη φορά εγώ θα πάρω χαρακτήρα που θα μπορώ να τρολλάρω -αλλά στα όρια του χαακτήρα πάντα- και να τον ευχαριστηθώ καλύτερα. Αυτό που με άγχωσε περισσότερο ήταν ο ίδιος ο χαρακτήρας και το rp του. Πφφφ, τι να πεις? Καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά!
Ιαν 13 2012 22:07
Fallen_Mpougatsa → Babba
Babba, your rp is awesome!Και ναι φυσικά και παρακολουθώ το παιχνίδι σαν καλή stalker που είμαι και ειλικρινά εσύ ο Lord Leon και η Zura το σκίζετε! xD
Δεκ 09 2011 21:26
Kenny → Babba
Στο τελευταίο επεισόδιο του Higurashi Rei, έχει ένα σημείο στο οποίο παίζουνε mahjong. Αν χρειαστείτε βοήθεια με τους όρους σ' εκείνο το σημείο, let me know.
Ιούλ 14 2011 13:11
LethalMike → Babba
η παπαρια ειναι οτι δεν εχω δει κανενα απο τα ανιμε που θελετε ατομα για μεταφραση.
Τσεκαρε το animelist μου και πες μου αν μπορω να βοηθησω καπου.
[url]http://myanimelist.net/animelist/lethalmike[/url]
Ιούν 28 2011 01:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται