Community Status Updates
OdyMonaxos → LuluChan92
Δεν απάντησες χτες ρε. Αν δώσεις φέτος, για τι σχολή το κόβεις;
Feb 01 2012 17:39
LuluChan92 → Lord Leon
Κάπου μέσα στο Νοέμβρη χάθηκα απότομα από το forum, οπότε ισχύει. :D Καλά είμαι, μόλις δύο βήματα πριν το lexotanil! :P Εσύ πώς είσαι?
Feb 01 2012 17:21
OdyMonaxos → LuluChan92
Καληνύχτα, διεθνώς αναγνωρισμένη fujoshi. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καλό κουράγιο και μακάρι να βρεις σύντομα το δρόμο σου ρε. Πολλά φιλιά από την Αθήνα-πάνω-στην-Ίζαρ.
Feb 01 2012 01:06
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δεν έχει βρεθεί κανείς να μου λύσει αυτή την απορία. Αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της έτσι κι αλλιώς, ό,τι έχει πιθανότητες ανάπτυξης μένει στα συρτάρια...
Πραγματικά ούτε εγώ ξέρω πώς δεν έχω πάρει ακόμα Xanax, Lexotanil, Prozac και άλλα ψυχοφάρμακα. Μάλλον έχω χτίσει τρομερές πνευματικές αντοχές τόσα χρόνια, τι να πω...
Anyway, δυστυχώς πρέπει να φύγω τώρα. Σε καληνυχτίζω θερμά, Ody-sensei. :nod2:
Feb 01 2012 01:02
OdyMonaxos → LuluChan92
Πακέτοοο. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό, ειδικά για ασιατικές σπουδές που έχουν δυνατότητες. Το λιμάνι στον Πειραιά για ποιους δουλεύει;;;
Πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις αν δώσεις;
Ειλικρινά, πως άντεξες έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα;
Feb 01 2012 00:29
OdyMonaxos → LuluChan92
Πακέτοοο. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό, ειδικά για ασιατικές σπουδές που έχουν δυνατότητες. Το λιμάνι στον Πειραιά για ποιους δουλεύει;;;
Πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις αν δώσεις;
Ειλικρινά, πως άντεξες έτσι σχεδόν 2 χρόνια τώρα;
Feb 01 2012 00:28
LuluChan92 → OdyMonaxos
Ψυχολογική υποστήριξη, aka ενθάρρυνση και παροχή οποιασδήποτε βοήθειας από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μιλάς για κάτι που θες και αγαπάς και οι γονείς δε σε παίρνουν στα σοβαρά, λες και είσαι στο νηπιαγωγείο και θα θες να κάνεις κάτι άλλο μέχρι την επόμενη βδομάδα.
Οι παλιές μου εξετάσεις είναι από Τεχνολογική με μάθημα επιλογής τη Βιολογία, ενώ θέλω να χτυπήσω 1ο πεδίο. Οπότε όχι, οι προηγούμενες εξετάσεις μου είναι άχρηστες.
Feb 01 2012 00:21
OdyMonaxos → LuluChan92
Τι εννοείς, ψυχολογική στήριξη;
Τι σχολή θες να περάσεις; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τις παλιές σου εξετάσεις; (Έχω καλομάθει από το Abitur που είναι εφ' όρου ζωής)
Jan 31 2012 23:59
LuluChan92 → OdyMonaxos
Δεν έχω ιδέα. Σταμάτησα πλέον να στέλνω βιογραφικά, αφού δεν έβλεπα μέλλον. Μέχρι και για το ενδεχόμενο να ξαναδώσω Πανελλήνιες ετοιμάζομαι (πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες) εφόσον με το αντικείμενο που μ'ενδιαφέρει δεν έχω την υποστήριξη που χρειάζομαι (οικονομική ή/και ψυχολογική).
Jan 31 2012 23:54
OdyMonaxos → LuluChan92
Η παλιά μου alma mater είναι στη Συγγρού!!! :P
Και, πως θα βγεις απ' το τριπάκι του τίποτα;
Jan 31 2012 23:50
LuluChan92 → OdyMonaxos
LOL, δε θα πήγαινα ν'αναζητήσω εργασία στη Συγγρού πάντως!... Αν και η απελπισία έχει ταλέντο να οδηγεί σε παράξενους δρόμους καμιά φορά! :P
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, το μόνο που δε θέλω να κάνω είναι να μοιράζω διαφημιστικά στο δρόμο (για πολλούς και διάφορους προφανείς λόγους).
Jan 31 2012 23:44
Kenny → LuluChan92
Όχι ντάξει, κανένα πρόβλημα, και πολύ καλά κάνεις, απλά μου ήρθε λίγο ξαφνικό. :P
Jan 31 2012 23:36
OdyMonaxos → LuluChan92
Καλά κι εγώ μανταλάκιας είμαι. Δοκίμασε καλύτερα πάντως, ίσως τα καταφέρεις. Στη χειρότερη υπάρχει και το CadU, με το προσωπικό να κλαττάρει και να στρογγυλοκάθεται έτσι και τα βρει σκούρα. :P
Περίμενα να ακούσω τίποτα πιο τραβηγμένο από το στάνταρ σερβιτοριλίκι πάντως.
Jan 31 2012 23:36
LuluChan92 → OdyMonaxos
Που σημαίνει ότι εκτός από πωλήτρια σε μαγαζί με ρούχα δε μένουν και πολλές άλλες επιλογές.
Jan 31 2012 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed