Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Shevliaskovic → sakuJo

αν βάλεις με εξτε,προσπάθησε να πείσεις καμια φίλη/μητέρα/αδερφή κλπ να σου δώσει αληθινό μαλλι,γτ εγώ εχω βάλει ψεύτικο γιατί ήθελα να είναι πιο μακρύ απο το μαλλί μου και είναι έτσι και τσι. αλλά αν το κάνεις αυτό ρώτα πόσο μακρύ χρειάζεται κλπ κλπ παίζουμε σκα. Ασχολήσε καθόλου με schoolwave?
Οκτ 25 2011 12:36
Φωτογραφία

sakuJo → Shevliaskovic

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...συννενοηση!!να μην ακους κανεναν βρε....ζουλευουν για αυτο στην λενε!! α και δεν εχω αφανα αλλα διαθετω ενα αρκετα φουντωτο μαλλακι^^ θα βαλω και τζιβακι[exte βεβαιως]^^ ρε ειπες οτι εισαι σε συγκροτημα...τι παιζεται;
Οκτ 25 2011 00:35
Φωτογραφία

Shevliaskovic → sakuJo

α λολ =ρ. δεν το έπιασα. πες τα για την αφάνα και τις τζίβες γτ πολλοί μου την "λενε" -.-
Οκτ 24 2011 20:42
Φωτογραφία

sakuJo → Shevliaskovic

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι βρε μου αρεσουν παλικαρια με αφανα[κυριως]αλλα εχω ενα θεμα και με τις τζιβες...[COLOR="Magenta"][κοριτσακι ειμαι ντε][/COLOR]
Οκτ 24 2011 16:45
Φωτογραφία

Shevliaskovic → sakuJo

έχεις και εσύ τζίβες και αφάνα? =ρ
Οκτ 24 2011 15:22
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Shevliaskovic

Δεν είναι από anime, από το final fantasy 6 είναι ^^
Μάρ 04 2011 13:28
Φωτογραφία

Shevliaskovic → Mad_Hatter

η φωτογραφία που έχεις στην sig σου απο ποιο άνιμε είναι?
Μάρ 04 2011 10:23
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Shevliaskovic

ειναι αρκετα διαφορετικο..κατα καιρους μου εχουν κλεψει διαφορα τσαντες κινητα πορτοφολια λεφτα διαφορα. αλλα το ποδηλατο ηταν ενα ενθυμιο απο τον μπαμπα μου και που μετα απο πολλα χρονια το πηρα το εφτιαξα για να το χρησιμοποιω καθημερινα και μεσα σε 4-6 μερες περιπου χρησης μου το εκλεψαν..
Φεβ 28 2011 23:16
Φωτογραφία

Shevliaskovic → MisaYoshiko

συγγνώμη και πάλι =\ σε ψιλοκαταλαβαίνω γτ στο δημοτικό μου είχαν κλέψει την τσάντα,αλλά μετά απο 1-2 μέρες την βρήκα,οπότε είναι λίγο διαφορετικό =|
Φεβ 28 2011 19:26
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Shevliaskovic

ευχαριστω πολυ εγω ημουν με το ποδηλατο (δυστυχως) :(
Φεβ 28 2011 00:48
Φωτογραφία

Tea-chan → Shevliaskovic

Λέγεται Corel Painter. Δε ξέρω ποιά version όμως.
Φεβ 26 2011 01:32
Φωτογραφία

Shevliaskovic → Tea-chan

σε αυτό το βίντεο με το ζέλντα που ανέβασες,ξέρεις τι πρόγραμμα χρησιμοποιεί?
Φεβ 26 2011 01:24
Φωτογραφία

Vegetasmate → Shevliaskovic

euxaristo polu!!!
Φεβ 22 2011 16:21
Φωτογραφία

Shevliaskovic → Vegetasmate

χαχαχαχαχ καταλαβαίνω. καλη επιτυχία με το πτυχίο τότε!
Φεβ 20 2011 23:34
Φωτογραφία

Vegetasmate → Shevliaskovic

xa!!! kala eisai!! eixe er8ei enas filos mou apo to oikonomiko gia na dei ena ma8ima (epeidi mou kauxiotan oti to diko tou tmima einai pio diskolo) kai sto telos tou ma8imatos ekane to stauro tou k euxaristouse ton kalo 8eo pou den perase statistiki
Φεβ 20 2011 18:59