Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Warchief

Εμένα πάλι όχι. Ή μάλλον όχι πάντα. Μου θυμιζει το team america. Τα είχα δει οταν τον ειχες ποσταρει παλιότερα. Πάντως ως τρολλ (γυναικες στην κουζινα σας κτλ.) ειναι καλυτερος από ότι ως κωμικος.
Jan 23 2012 18:11
Photo

Warchief → Lord Leon

lol δεν ξέρω ρε. απλά με κάνει να γελάω. δεν το έχω αναλύσει τόσο. απλά δες και τα πρώτα βίντεο του να πάρεις μια καλύτερη ιδέα.
Jan 23 2012 18:07
Photo

Lord Leon → Warchief

To οτι εντοπιζει καποιος επιτυχώς το πατερν, δε σημαινει οτι μπορει να το αναπαραγει με επιτυχημένο τρόπο, είναι θετικα ( κανοντας κατι εξισου καλο ή "καλό") ειτε αρνητικά (σατιρα/κραξιμο). Οποτε 10 για την προσπαθεια και 3 για το αποτελεσμα από εμένα. Θα με ενδιεφερε να μαθω όμως τι εννοεις καλό. Σου αρκει ο εντοπισμος της δομης, για την αποδομηση, ή βλέπεις και κάτι που δε βλέπω;
Jan 23 2012 18:03
Photo

Warchief → Lord Leon

Δεν μπορείς να εκτιμήσεις ένα καλό deconstruction
Jan 23 2012 17:54
Photo

Warchief → Night Wizard Seal

Έλα ρε και εσύ μπορείς άμα προσπαθήσεις!!!!!
Jan 23 2012 17:54
Photo

Lord Leon → Warchief

Σταματα να βαζεις αυτά τα βιντεο. Θα σου ριξω μπαν. Και μετά ποιος τον ακουει το μαικ το χελωνονιντζακη.
Jan 23 2012 15:39
Photo

Night Wizard Seal → Warchief

Να αγιάσει το στόμα σου ρε άνθρωπε. Κανείς δε θα μπορούσε να το πει καλύτερα. Αναφέρομαι στο νήμα (:P) HxH.
Jan 23 2012 15:17
Photo

Blacker_than dark → Warchief

ευχαριστω!
Jan 21 2012 16:48
Photo

Warchief → Blacker_than dark

γαμάτη sig
Jan 21 2012 11:29
Photo

Warchief → Trivia Spitting Monster

Από yaoi είναι όντως καλό το Junjou Romantica. Η πρώτη σεζόν περισσότερο. Από yuri το καλύτερο είναι το Aoi Hana. Eίναι το πιο ρεαλιστικό και εξετάζει το θέμα σοβαρά, οπότε πάτωσε στις πωλήσεις και δεν θα βγει ποτέ δεύτερη σεζόν :) Και τα Maria-sama ga Miteru είναι ωραία, αλλά undertones έχουν περισσότερο. Αφού δεις το Aoi Hana δες και το Wandering Son της ίδιας mangaka με transsexual. Από όχι-anime δες τo [URL="http://www.imdb.com/title/tt0150662/"]Fucking Amal[/URL] και διάβασε τα manga της [URL="http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=6876"]Hiyori Otsu[/URL]. Aν μπεις στο yuri manga thread θα βρεις κι άλλες προτάσεις.
Jan 20 2012 15:33
Photo

Lord Leon → Warchief

Ep 5 εξομολογηση του ονειρου. Αυτο σε λεω μονο. 10% damage 'n' still rottin'
Jan 07 2012 23:40
Photo

Warchief → Lord Leon

το πρώτο επεισόδιο είναι το πιο... ή μάλλον το μοναδικό "out there" ετοιμάσου για 49 επεισόδια με σιωπηλά βλέμματα τώρα.
Jan 07 2012 23:33
Photo

Lord Leon → Warchief

Ετσι που παει ο χρονος μου καμια φορα μπορει μια σειρα 26 επεισοδιων να διαρκεσει 3 μηνες. οποτε δεν παιζει προγραμμα. Αλλα ναι, θα χορεψω και θα πω και ενα τραγουδι. Χαιρομαι πολυ που περιμενα να τελειωσει το πρωτο επεισοδιο και δεν το κλεισα κραζοντας "what is this rotten kawaii shit?" Μολις εκλαψε ο Κο ειπα "εδω ειμαστε. κατι διαφορετικο. Nice"
Jan 07 2012 23:29
Photo

Warchief → Lord Leon

έπρεπε να περιμένεις το καλοκαίρι που ταιριάζει και με το κλίμα της σειράς τώρα που μπήκες στον χορό θα χορέψεις όμως
Jan 07 2012 23:17
Photo

Lord Leon → Warchief

περασα να σου πω οτι σε μισώ. Εφτασα στο cross game και δεν μπορω να σταματησω. και ειναι 50 επς. και εχω και δουλειες να κανω. φακ δλδ.
Jan 07 2012 23:10