Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Kenobi-sensei

Συνήθως σε κάτι τέτοια gear το πρόβλημα είναι τα λάθος gem/enchants ,το λάθος talent tree build /glyphs και το rotation που άμα θυμάμαι καλά δεν είναι μόνο αυτό... Θα σε πάραπέμψω στο πασίγνωστο site των [URL="http://elitistjerks.com/f78/t110134-assassination_guide_cata_06_28_2011_a/"]elitistjerks[/URL],το οποίο είναι ένα forum που θα βρείς ότι υπάρχει σε θέμα wow kai player builds!!! Σου έχω βάλει κατευθείαν το site του assasination rogue οπότε αλλώνισε το δες, τι gem/anchant/glyphs/ talents/rotation προτείνουν και δες το λάθος σου. Ελπίζω βέβαια να ξέρεις αγγλικά αλά και να μην ξέρεις απλά ανοιξε την σελίδα με google chrome και μεταφρασέ την!!!!!
Oct 20 2011 13:28
Photo

Kenobi-sensei → zennith666

φιλε μου...εγω εναν 85 WoW rogue με 362 ilvl. Το προβλημα ειναι οτι κανω dps 10.8k. To raoation μου ειναι Garrote-SnD-Mutilate-Rupture-Mutilate-Envenom to Rupture,Snd παντα τα κραταω ψηλα. Ειμαι assasinatkion.
Oct 19 2011 01:06
Photo

zennith666 → Kenobi-sensei

Έλα man εγώ παίζω WoW kai rogue αν και δεν τον έχω 85 ακόμα!!! Γιά πες την απορία σου μπας και μπορώ να σε βοηθήσω !!! :D
Oct 19 2011 00:03
Photo

Kenobi-sensei → Serperoth

[QUOTE=Serperoth;536479]Περαστικά μαν για όλα:)[/QUOTE] ty mate
Oct 14 2011 04:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

Kαι καλά κάνεις! :D
Oct 09 2011 17:24
Photo

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

εγω για ευδιακριτους λογυς δεν χρησιμοποιω ποδηλατο στην πολη... ;)
Oct 09 2011 17:18
Photo

Ha ha ha! Λες να ακούσουμε για κανένα νέο πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού σε λίγο? Ελπίζω όχι [B]δικό σου[/B].
Oct 09 2011 16:55
Photo

Μη μιλας εσυ για τετοια εχεις και ιστορια με τα λεγομενα σου....ωχ ωχ ωχ το βλεπω να ερχεται!
Oct 09 2011 16:52
Photo

Να μη μπερδετεί η αλυσίδα όμως και πάθεις τίποτα πάλι ε? Να προσέχεις, μην πας να την αλλάξεις εν κινήσει και πέσεις!
Oct 09 2011 16:51
Photo

Πως εχει γινει ετσι ο κοσμος...αντε να τελειωνω να παω βολτα με το ποδηλατακι μου
Oct 09 2011 16:47
Photo

Μουαχαχαχαχα! Ναι εγώ! Κλείνω όλες τις σχολές σιγά σιγά για καταλήψεις και αυτές που μου ξεφεύγουν είναι αυτές που δεν ξέρω μόνο. Αχα. Τη φορδιαφυγή. Καλά...
Oct 09 2011 16:28
Photo

τι!?!?!??! εσυ ησουν!!??!?!!?:terror2: τωρα εξηγουνται πολλα:bahhh: το forum ειναι τερμα διεφθαρμενο και εγω πρεπει να παταξω την διαφθορα και να σας τα μαζεψ....εχμ ...ηθελα να πω να παταξω και τη φοροδιαφυγη
Oct 09 2011 16:15
Photo

Τσ τσ τσ, αν δε σας κλείσω εγώ εσάς...να μη με λένε FAI. No really, θα τ'αλλάξω! xD :oo: Πώς ξέρεις εσύ την μορφή που παίρνω στην εναλλακτική πραγματικότητα νούμερο πέντε?????
Oct 09 2011 15:26
Photo

ε οχι και καταληψη καλε...μια απεργια θελουμε σιγα μη κλεινουμε ολοκληρο ΤΕΙ Πειραια :P Οσο για αυτα τα πως τα ειπες(?)...φιλικους διακανονισμους μονο αλλον εναν ξερω να τα κανει και δεν ειναι και πολυ ευχαριστα. [SPOILER][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCEPwEeLpxSZ7uFobtKegSjOj_xzFJ9lPPJC1Q5OxNaQ01OtQugA[/IMG][/SPOILER]
Oct 09 2011 15:21
Photo

Είθε να γίνει το θέλημά σου...να γίνει κατάληψη και να μη σε αφήσουν να μπεις μέσα... Ω, τώρα μην το λέτε αυτό κύριε Παπανδρέου, δεν είναι blackmail κανονικό έτσι το λέμε με τις φίλες μου για να περάσει η ώρα. Στην πραγματικότητα κάνουμε φιλικούς διακανονισμούς...
Oct 09 2011 15:13